Cristina Rus e gravida. La 28 de ani, Cristina Rus se pregateste sa-si implineasca visul: acela de a deveni mama. Ea a primit vestea cea mare cu doua zile in urma, dupa o vizita la clinica “Euroclinic”, din Bucuresti. Cantareata si iubitul ei, Dragos Balteanu, sunt acum in culmea fericirii, chiar daca vestea le-a schimbat putin planurile. Bunaoara, Cristina va fi nevoita sa-si ia alta rochie de mireasa pentru nunta care va avea loc in aceasta vara, pentru ca cea pe care si-a ales-o n-o s-o mai incapa. De asemenea, cei doi vor trebui sa-si anuleze luna de miere pe care o pregatisera. Cristina si Dragos formeaza un cuplu inca de la sfarsitul anului trecut, relateaza Libertatea.

Moni s-a mutat la apartament. Sotia miliardarului Columbeanu s-a inchis in biroul amenajat in locuinta ei de pe Calea Victoriei pentru a-si pregati licenta. In timp ce Moni si Iri sustin cu tarie ca stau ca pe roze in viata de cuplu, actiunile lor contrazic flagrant vorbele. Columbeanu a iesit joi seara singur, la o receptie, iar sotia sa s-a mutat de la Izvorani, chipurile ca sa invete pentru examenul de licenta. Razboi rece cu sora ei si relatie distanta cu sotul. Monicai Columbeanu nu-i mai intra nimeni in gratii in aceasta perioada, fotomodelul gasind ca scuza pentru comportamentul ei stresul din timpul licentei, noteaza Click.

Dragulescu a rupt-o in bataie pe fosta sotie! Marian Dragulescu a recidivat, lovindu-si fosta sotie chiar in fata celor doi copii. Anul trecut, vestea ca Marian Dragulescu si-a agresat sotia i-a cutremurat pe toti. Acum, gimnastul dovedeste ca este o adevarata amenintare la adresa celei cu care are doi copii: Beatrice Maria (patru ani si jumatate) si Richard Alexandru (doi ani si jumatate). In noaptea de joi spre vineri, Marian Dragulescu si-a snopit fosta sotie in bataie, “ajutat” si de mama lui, Vasilica, noteaza Libertatea.

Tantareanu sacrifica 20 de miei de Paste. Milionarul da un chef-monstru in Paradisul Verde de la Corbeanca. Anul acesta, Pastele nu mai pare la fel de imbelsugat, ca in anii trecuti, pentru vedetele din Romania. Criza s-a facut simtita si in cazul lor, asa ca au preferat sa stea mai mult pe acasa decat sa sparga mii de euro pe petreceri sau pe vacante exotice. Exceptie face milionarul Cristian Tantareanu, care organizeaza, maine, petrecere mare la Corbeanca, mai ales ca, anul acesta, Pastele a cazut in apropierea zilei sale de nastere, consemneaza Libertatea.

Eva Kent l-a parasit pe "Macelaru' " a doua oara pentru un stripper. Eva Kent pare sa fi rupt definitiv relatia cu iubitul ei. Aparitie surprinzatoare joi noapte in clubul Cuando. Desi parea ca si-a dat seama de greseala facuta, parasindu-l pe "Cata Macelaru? " pentru Hamude, Eva Kent s-a afisat din nou la discoteca, extrem de fericita, la brat cu stripperul de ciocolata. Nimeni nu prevestea aparitia surpriza in clubul Cuando a fostei asistente a lui Capatos din cadrul emisiunii "Un Show Pacatos". Surazatoare si plina de voiosie, Eva Kent se unduia alaturi de nimeni altul decat Hamude, aventura sa de luna trecuta. Cei doi pareau sa formeze un cuplu liber de orice responsabilitate, dansand toata seara si stand strans lipiti unul de celalalt, relateaza Cancan.

Heidi Klum, din nou gravida. Top-modelul german va naste anul acesta al patrulea copil. Top-modelul german Heidi Klum, casatorita cu cantaretul Seal, este insarcinata in luna a treia, urmand sa nasca anul acesta cel de-al patrulea copil al sau, informeaza femalefirst.co.uk. Cuplul are deja doi copii biologici, Henry si Johan, in varsta de trei, respectiv doi ani, si o cresc impreuna pe Leni, fetita in varsta de patru ani pe care Heidi Klum o are dintr-o relatie anterioara, cu Flavio Briatore, mogulul din Formula 1, noteaza Click.

Gigi Becali a fost eliberat dupa ce s-a spovedit in arest. Minune pentru Gigi Becali in vinerea patimilor. Dupa ce dimineata a chemat un preot la el in celula si s-a spovedit, Gigi Becali a avut parte, aseara, de o adevarata minune in Vinerea Patimilor: instanta a dispus ca latifundiarul din Pipera sa fie eliberat. Miliardarul a parasit arestul Directiei Cercetari Penale, aseara, in jurul orei 20.05. La iesirea din arest, finantatorul Stelei a declarat ca "La un moment dat, imi pierdusem speranta ca voi mai iesi. Azi dimineata, mi-au venit insa in cap vorbele Domnului Isus Hristos care zicea De ce te indoiesti de mine, necredinciosule?", scrie Cancan.

Marcel Prodan dezvaluie secretul succesului lui Costi. Dupa patru ani in care a lucrat in umbra la majoritatea pieselor lui Costi Ionita, Marcel Prodan se lanseaza ca producator pe piata din Romania. Desi toata lumea il stie pe Costi Ionita ca fiind producatorul materialelor, Marcel este de fapt cel care a adus nuanta comerciala pieselor lui, dupa cum ne-a declarat, si a reusit sa readuca productiile lui Costi de pe posturile de manele pe posturile nationale de radio, scrie Cancan.

Britney, amanta lui Mel Gibson. Nici nu s-a finalizat divortul si Mel Gibson isi face de cap in vazul lumii fara nicio retinere. Fapul ca acesta si sotia lui pun punct unei casnicii care a durat 28 de ani, nu-l impresioneaza deloc pe actor. Chiar daca motivul pentru care Robin sotia lui Gibson a intentat divortul, il reprezinta diferentele ireconciliabile intre ei, se pare ca relatia celor doi a inceput sa scartaie cu adevarat, anul trecut cand actorul a primit-o cu bratele deschise pe Britney Spears in vila lui din Costa Rica, scrie Libertatea.

Andra va ciocni ouale incondeiate de Moga. Sotia si prietenul lui Maruta si-au facut de lucru la Music Channel. Moga a demonstrat ca are si alte talente pe langa muzica, iar Andra s-a bucurat din plin de ele. Sambata si duminica, in cadrul a doua editii speciale, acestia vor incerca sa arate cum sarbatoresc ei Pastele, scrie Cancan.