Asistenta lui Capatos, tunsa cu lama de iubitul inselat. In urma cu aproximativ sase luni, Loredana Chivu a avut parte de un episod terifiant desfasurat chiar in propria locuinta. Iubitul acesteia, Alex Necula, a intrat peste Loredana in casa, afland cu stupoare ca iubita sa a calcat stramb chiar cu un amic comun de-al celor doi. Orbit de furie, Necula a luat o lama si a tuns-o pe iubita sa la zero drept pedeapsa pentru pasul gresit, scrie Cancan.

Gibson si-a luat Profa de sex. Tanara de 24 de ani de care s-a indragostit Mel Gibson a recunoscut recent ca tine un jurnal in care scrie cu lux de amanunte despre fiecare partida de sex. Oksana nu ezita sa noteze cum a fost satisfacuta la pat. Fara a da amanunte despre partidele de sex cu Gibson, in varsta de 53 de ani, Oksana Pochepa a scris in jurnalul ei ca „actorul este intr-adevar unul dintre cei mai buni amanti”, scrie Click.

Berlusconi, nud alaturi de Mara Carfagna. Premierul italian Silvio Berlusconi apare nud intr-o pictura alaturi de Mara Carfagna, ministrul Egalitatii de Sanse, despre care premierul italian a declarat ca o lua de sotie daca nu era casatorit. Pictura este realizata de artistul Filippo Panseca, care a devenit celebru pentru colaborarea lui cu Partidul Socialist Italian si care e chiar un bun prieten de-al lui Berlusconi, scrie Libertatea.

Mihaela Radulescu iese cu un domn grizonat. I-a dat papucii lui Dani? Saptamana trecuta, la un separeu de la restaurantul Tratorria Il Calcio de la subsolul hotelului Phoenicia, Mihaela Radulescu a fost vazuta in compania unui domn la vreo 45 de ani, grizonat si tuns foarte scurt. Pe la ora 23.00. Interesant e ca barbatul o facea sa rada teribil, scrie Atac.

Fanii lui Becali, victimele unei farse. Simpatizantii lui Gigi Becali au preluat un mesaj aparent favorabil idolului lor, fara sa stie ca sunt victimele unei farse. Acestia au manifestat purtånd pancarte si tricouri pe care scria “FREE GIGI”, fara sa stie ca au preluat un mesaj folosit de catre militantii pentru legalizarea folosirii marijuanei. Farsa a fost pusa la cale de catre bloggerii de la “La Mosor”, care au mizat pe faptul ca fanii lui Becali nu vor face nici o legatura intre prenumele idolului lor si denumirea argotica a marijuanei: “gigi”, scrie Gardianul.

Oana a vrut sa-i demonstreze lui Viorel Lis ca-i e fidela. Dupa aparitia fotografiilor tip paparazzi in ziarul Cancan, in care era surprinsa in compania unui tanar care voia sa o agate, Oana Ungureanu a fost pusa in dificultate fata de iubitul ei, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis. Pentru ca partenerul ei nu a crezut ca intre ea si tanarul respectiv nu exista o idila, Oana a fost nevoita sa faca investigatii in legatura cu admiratorul ei pentru a-i demonstra lui Lis ca ii este devotata, scrie Cancan.

Ramona, te traduce deja iubitul? Relatia Ramonei Gabor cu fotbalistul Cristian Daminuta a inceput deja sa scartaie. Departarea dintre cei doi amorezi isi spune cuvantul, pustiul de 19 ani iesind, mai nou, la agatat pe Internet. “Caut iubita!”, e mesajul de “intampinare” al lui Daminuta. Sa se fi plictisit deja Daminuta de sora lui Moni? Zilele trecute, fotbalistul si-a postat pe messenger un mesaj care nu se potriveste nici pe departe cu statutul de baiat care are deja o prietena stabila, scrie Click.

Brad Pitt nu este de acord cu anticonceptionalele. Brad Pitt este foarte credincios si nu poate fi nici in ruptul capului de acord cu pilulele anticonceptionale. Potrivit unui fost prieten al actorului, Brad considera ca "aceste pastile sunt impotriva dorintei lui Dumnezeu", metoda pe care o adora si care nu l-a dezamagit niciodata fiind Coitus interruptus, scrie Libertatea.