Mikette von Issenberg, mama lui Tiriac Jr.: "Fiul meu se casatoreste cu fata visurilor sale si sunt extrem de fericita ca s-a insurat". Este citatul pe care Mikette von Issenberg, mama lui Țiriac jr, l-a postat, miercuri, in ziua nuntii dintre Ion Ion si Ileana Tiriac, pe blogul personal sub forma unei binecuvantari. Dupa o relatie de aproape sapte ani, cuplul Ion Ion Țiriac si Ileana Lazariuc au spus, in sfarsit, un “Da” hotarat in fata ofiterului starii civile, miercuri. Nu in Romania, ci in Monte Carlo, o subdiviziune administrativa a statului Monaco. Informatia a fost confirmata in exclusivitate pentru Libertatea de insusi proaspatul insuratel.

Gigi Chef la palat, cu miel si sampanie. Avocatii Mateut si Dancu l-au scapat de arest, asa ca, ieri, au petrecut impreuna. Veselie mare, ieri, la palatul lui Gigi Becali de pe Bulevardul Aviatorilor. Atat in curte cat si in casa, toti cei prezenti la sarbatorirea zilei de Sf. Gheorghe, gustau sampanie si ciocneau paharele in cinstea latifundiarului. De dimineata pana la pranz poarta palatului a stat deschisa pentru cei care au vrut sa ii ureze “La multi ani!”, noteaza Click.

I-a "suflat" iubitul celei mai bune prietene. Povestea de dragoste dintre Loredana Chivu si Laurentiu Tone este mai interesanta decat parea la prima vedere. Fostul fotbalist avea o relatie cu Sorina Ionita, una din membrele trupei Senzual, in momentul in care asistenta lui Capatos l-a sedus pe acesta, desi cele doua fete erau bune prietene, noteaza Cancan.

Iubitul Andreei Mantea: «Casatoria cu Alexandra a fost cea mai mare greseala». Intr-un interviu acordat revistei Unica, Andrei Tardea, iubitul Andreei Mantea, a povestit ca regreta ca s-a insurat cu fosta lui nevasta, Alexandra. "Casatoria cu ea a fost cea mai mare greseala a vietii mele. Toata lumea o compatimeste pe fosta mea sotie, dar pe Andreea n-o intelege nimeni ca sta cu mine si trece prin ce trece. Pana sa fie cu mine, nu avea probleme”, sustine tanarul amorez, scrie Libertatea.

Irinel Columbeanu a trecut la «masina de criza». Miliardarul a dat Rolls Royce-ul de 400.000 de euro pe o Toyota de 30.000 de euro. Criticat indelung ca afiseaza un lux extrem, desi si-a lasat angajatii de la fabrica de columbeanit sa moara de foame, iata ca Irinel s-a conformat crizei financiare. Miliardarul a renuntat, de ochii lumii, la Rolls-ul de 400.000 de euro in favoarea unei masini de peste 10 ori mai ieftina, scrie Click.

Parasita de amant pentru ca nu i-a fost fidela. Asistenta lui Mihai Morar, Marina Dina, s-a despartit de partenerul ei care este insurat. Blonda care il asista pe Mihai Morar in emisiunea "Rai, da' buni" de la Antena 2, Marina Dina, a fost parasita de iubitul ei dupa ce Luis Lazarus i-a demascat incercarea de a-l seduce in direct la TV. Indignat de tradarea ei, partenerul Marinei, care este casatorit, a rupt imediat relatia cu ea, chiar daca pana atunci se aratase foarte tolerant cu capriciile ei, noteaza Cancan.

Andreea Spataru isi face bagajele pentru Miami. Insarcinata in aproape sapte luni, fostul iepuras Playboy se pregateste inca de pe acum pentru momentul in care o va aduce pe lume pe fiica ei. Si, pentru ca Andreea Spataru si iubitul ei, Sorin, au decis ca Maria sa se nasca intr-o clinica din Miami, cei doi vor sa plece de luna viitoare pe continentul american. “Desi mai am mai putin de trei luni pana voi naste, vreau sa plec in America inca de luna viitoare. Asta pentru ca in aceasta perioada imi va fi mai usor sa rezist unui drum atat de lung”, spune vedeta, citata de Libertatea.

Simona Patruleasa nu mai are voie sa raspunda la telefon. Fosta vedeta a stirilor sportive de la Antena 1 nu mai vorbeste direct cu presa, Sabin Ivanof, sotul ei, a pus monopol pe mobilul ei si a decis, se pare, sa mijloceasca orice conversatie cu jurnalistii, sperand ca astfel va putea controla articolele din tabloide, noteaza Cancan.

Kate Winslet, prima intre frumusetile naturale. Are doi copii, o casnicie fericita si o cariera de vis. Ce si-ar mai putea dori actrita Kate Winslet? Protagonista din “The Reader”/”Cititorul” a fost aleasa numarul 1 in topul frumusetilor naturale, intocmit in urma unui sondaj la care au participat 3.000 de persoane de ambele sexe, relateaza Click.