Ramona Gabor: «Relatia mea cu Monica s-a racit». In ultima vreme, in presa, articolele care vorbesc despre o raceala a relatiilor dintre Monica Columbeanu si sora ei au devenit mai dese. Azi, Ramona Gabor a decis sa puna punct zvonurilor si sa discute deschis despre aceasta problema, in exclusivitate pentru Libertatea. “Intr-adevar, relatia mea cu Monica s-a racit. Acest lucru s-a intamplat pentru ca ea si-a facut o familie, trebuie sa stea cu aceasta, cu sotul ei. Si eu daca mi-as face o familie as proceda la fel”, si-a inceput Ramona marturisirea. Sora mai mica a Monicai Columbeanu admite insa ca si anturajul ei a fost de vina. “Poate ca a contat si anturajul meu".

Cristina Spatar, si sotul ei, Alin, vor fi parinti. Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, medicii germani i-au dat unda verde sa devina mamica, Cristina Spatar a aflat marea veste: este insarcinata! Regina R&B si sotul ei, Alin Ionescu, isi doresc enorm un copil. Din acest motiv, anul trecut, cantareata a urmat un tratament indelungat la o clinica privata din Germania pentru a-si corecta unele disfunctii. Acestea erau cauzate 100% de stres si i-ar fi putut pune in pericol o eventuala sarcina, scrie Cancan.

Fantoma Lindsay. Actrita a ajuns o «epava» dupa despartirea de iubita Samantha. Frumoasa Lindsay Lohan (22 de ani) pare devastata in urma despartirii de iubita sa, Samantha Ronson. A slabit neinchipuit de mult si arata ca un schelet ambulant, socandu-i pe fanii care ii admirau formele apetisante. Ruptura de Sam, de acum doua saptamani, s-a produs dupa doi ani de iubire cu nabadai si a adus-o la disperare pe Lindsay, informeaza Click.

Ion Ion si Ileana Lazariuc s-au casatorit cu doar 1,5 euro. Se pare ca a te casatori in paradisul de la Monte Carlo, o subdiviziune a statului Monaco, e mai ieftin decat sa te duci la primariile noastre, unde te doboara taxele si birocratia. Libertatea a vorbit cu un functionar al Primariei din Monte Carlo, care ne-a socat afirmand ca pentru a-ti uni destinele in incinta monegasca nu ai nevoie decat de ceva acte la dosar, plus “uriasa” taxa de 1,5 euro, care se achita pentru eliberarea certificatului de casatorie si a livretului de familie. Aceasta e si suma pe care a scos-o din buzunar Ion Ion Tiriac, pentru a o lua de sotie pe frumoasa Ileana Lazariuc.

Mihaela Radulescu si-a trimis martorii la politie. Politistii Sectiei 26 au audiat, joi, doi martori care sustin ca au vazut incidentul din luna martie, cand Mihaela Radulescu a avut o altercatie cu o echipa de paparazzi a unui cotidian central. Doua persoane care locuiesc in apropiere de hotelul Rin, si despre care vedeta de televiziune sustine ca ar fi asistat la scandalul in urma caruia a ajuns sa fie acuzata de furt si distrugere, au fost interogate de anchetatori. Cei doi martori au fost propusi de iubita lui Dani Otil, care spera astfel sa demonstreze ca, in realitate, este o victima a echipei de ziaristi, noteaza Cancan.

Masina Andreei, facuta praf de hot. Cantareata Andreea Antonescu si-a luat adio de la masina joi seara. Un angajat de la fabrica iubitului cantaretei a dus masina, un Porsche-ul Cayenne, la o spalatorie, dar autoturismul a fost luat chiar de sub ochii lui. Hotul nu a reusit sa fuga prea departe. Urmarit de angajat, a facut accident, iar de masina s-a ales praful, noteaza Click.

Jay Leno, internat de urgenta. Probleme de sanatate pentru Jay Leno. Celebrul comedian si om de televiziune s-a internat, joi, de urgenta la spital dupa ce s-a simtit rau si pentru prima data in 17 ani a fost nevoit sa intrerupa emisiunea "The Tonight Show". Potrivit purtatorului de cuvant al acestuia, Jay Leno va fi externat luni si se va intoarce in platoul emisiunii care de 15 ani este cel mai urmarit program nocturn din SUA, fara a specifica insa din ce cauza s-a internat prezentatorul, noteaza Libertatea.

Kate Moss l-a inselat pe Jamie. Desi are o relatie de doi ani cu rockerul Jamie Hince, Kate Moss a fost surprinsa in pat cu basistul formatiei americane Living Things, Eve Berlin, chiar de fratele acestuia. Supermodelul britanic Kate Moss si-a inselat iubitul, pe rockerul Jamie Hince, in timpul unei scurte vizite in Germania. Evenimentul s-a petrecut anul trecut, in luna iunie, cand modelul trebuia sa filmeze o reclama pentru casa de moda Roberto Cavalli. Aici ea l-a intalnit pe basistul american Eve Berlin, membrul formatiei americane Living Things, care sustinea un concert in Germania. Dupa un scurt schimb de replici, cei doi au mers la cina, apoi direct in camera de hotel unde au fost surprinsi facand amor, chiar de fratele lui Eve, noteaza Cancan.

Iat-o pe Oana Zavoranu in rol de diavolita! Oana Zavoranu se afla in toiul pregatirilor pentru prima editie a show-ului de la Kanal D, al carui nume, „Pact cu diavolita”, i se potriveste manusa. Joi seara, vedeta a filmat in cele mai infricosatoare zone ale Bucurestiului spotul pentru promovarea emisiunii, care va avea premiera pe data de 9 mai, la ora 22:30. Oana a petrecut aproape doua ore pe scaunul de machiaj, pentru a i se pregati infatisarea de „dracusor” si, desi a inghetat la filmarile ce au durat mai bine de sase ore, pana dupa miezul noptii, se declara mai mult decat incantata de rezultat, relateaza Click.