Irinel Columbeanu s-a distrat de minune sambata noaptea in Clubul „Pat” din Capitala. De la escapada nocturna a lipsit insa sotia lui, Monica, lipsa acesteia fiind repede acoperita de doua domnisoare apetisante care i-au cantat in struna miliardarului. Iri si-a facut aparitia in club in jurul orei 1 noaptea, fiind adus la local de catre soferul sau. Imediat, chelnerii l-au condus spre masa rezervata, unde Columbeanu a comandat sampanie. Irinel insa nu a avut mult timp la dispozitie sa se plictiseasca deoarece, in cateva minute, pe canapeaua de piele si-au facut aparitia doua fete inalte, una blonda si una bruneta. Daca blonda sexoasa se pare ca l-a plictisit destul de repede pe Irinel, nu acelasi lucru s-a putut spune despre focoasa bruneta. Fata nu a stat prea mult pe ganduri si, usor, usor, s-a apropiat de miliardar, stand aproape toata noaptea lipita de el. Se pare ca ei au avut multe sa-si spuna din moment ce in vacarmul din club Irinel gesticula de mama focului, relateaza Click.

Andreea Tonciu, prezentatoarea rubricii Vremea din Libertatea, a ramas fara loc de munca. Ea a fost concediata de Adriana Bahmuteanu, a carei asistenta era in emisiunea “La sueta cu Bahmu”, pentru ca s-a luat la cearta cu regizorul de platou dupa ce acesta din urma ar fi rugat-o sa isi schimbe pozitia si nu a vrut sa prezinte vremea. “Spui vremea sau nu? Bine... iesi afara! Iesi, hai iesi! Fa pasi!”, i-a spus Adriana Bahmuteanu Andreei. Sursele noastre spun insa ca demiterea Andreei era asteptata de mai multa vreme, aceasta fiind certata cu echipa emisiunii de la Kanal D, scrie Libertatea.

Fiul cunoscutului om politic Viorel Hrebenciuc a cazut prada, sambata seara, hotilor de masini de lux. Acestia i-au furat chiar din fata casei masina, un BMW seria 6, evaluat la 60.000 de euro. Sursele noastre ne-au dezvaluit, in exclusivitate, ca hotii au actionat ca si in cazul unui alt furt mult mediatizat in ultima vreme, si anume furtul Mercedes-ului lui Gigi Becali, scrie Cancan.

A declarat in mai multe randuri ca este mandra de rotunjimile ei, pe care si le etaleaza de fiecare data cand are ocazia. Fie ca danseaza in videoclipuri imbracata sumar, fie ca ia parte la evenimente mondene, Beyonce nu se dezice de obiceiul sau de a purta mereu tinute provocatoare, care abia ii acopera formele rubensiene. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand vedeta a aparut la o petrecere in New York intr-o rochie extrem de scurta, care ii scotea in evidenta coapsele zdravene. Nici decolteul cantaretei nu a trecut neobservat, insa tinuta a fost salvata de la caderea in vulgaritate printr-o trena in partea posterioara, informeaza Gardianul.

Se spune ca nu este bine sa fugi dupa doi iepuri, pentru ca risti sa ramåi cu måna goala. Lui Ciprian Marica, spre deosebire de marea majoritate a fotbalistilor cu salariu de peste doua milioane de euro, ii ajunge insa unul. Iar mama fotbalistului vrea sa isi vada fiul insurat cu Gina Pistol, sustine Curentul.

Oksana Pochepa, in varsta de 24 de ani, supranumita “Britney Spears a Rusiei”, a mai aruncat o bomba, la numai cateva zile dupa ce a iesit la iveala faptul ca este iubita actorului Mel Gibson, de 53 de ani. Bomba sexy a declarat presei americane ca e insarcinata cu marele actor, acesta urmand sa devina tata pentru a opta oara. La auzul vestii, sotia lui Mel, vreme de 28 de ani, Robyn, a afirmat la randu-i ca se simte jignita de atitudinea viitorului fost sot (a intentat recent divort) si ca nu se va lasa pana nu-l va curata de bani, dat fiind ca averea lui Gibson se ridica la suma colosala de un miliard de dolari, informeaza Libertatea.

Dupa ce de Ziua Indragostitilor s-a casatorit civil, la Paris, capitala Frantei, cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault (47 de ani), actrita Salma Hayek (42 de ani) s-a cununat religios zilele trecute, in Venetia, Italia. Ceremonia a avut loc la Palatul Grassi, un castel vechi, din marmura alba, construit intre 1748 si 1772, si care apartine familiei mirelui. Alaturi de frumoasa diva au fost parintii, rudele si cativa prieteni de la Hollywood, printre care si actorii Antonio Banderas, Melanie Griffith si Penelope Cruz, afirma Libertatea.

Intr-un top al celor mai doriti burlaci celebrii din Romania, alcatuit de site-ul Antenei 3, prezentatorul emisiunii "In gura presei" conduce detasat. Pana in prezent, Badea a fost votat de 40% dintre internauti, fiind urmat la mare distanta de Catalin Botezatu, cu noua procente. Urmeaza Razvan Fodor, Mircea Radu si Tudor Chirila. Acest clasament este, insa, provizoriu, deoarece din urma vine cu... avant, Banel Nicolita, fotbalistul care a reusit sa acumuleze aproximativ 4% dintre voturile acordate, afirma Cancan.