Nikita a sarit din cosciug ca iepurasul Playboy din tort. “Nu mor caii cånd vor cåinii, oameni buni!”. Astfel si-a inceput discursul Nikita abia iesita din sicriul captusit cu dantela roz, spre amuzamentul lui Capatos si al aplaudacilor din platou, måndri ca au dus påna la capat o bufonerie macabra si de prost-gust. Din dorinta de a-i da peste nas celui pe care se chinuie din greu sa-l imite in fiecare seara, Dan Diaconescu, Capatos a cazut in dizgratia multora si nu a facut decåt sa demonstreze ca doar prin otevizarea emisiunii pe care o prezinta poate face rating, scrie Gardianul.

Rihanna, fara chiloti pe scena. Aflata in Barbados, cantareata s-a zbantuit cat a putut pe scena, alaturi de colegul ei de breasla, Bennie Man, fara sa-i pese ca nu are chiloti pe ea si ca spectatorii i-au vazut zona intima in toata splendoarea. Publicul a fost incantat de ceea ce a vazut, aplaudand si fluierand incontinuu pe durata spectacolului oferit de Rihanna si Bennie. Cu atat mai mult, cu cat momentul a fost condimentat si cu atingeri lascive intre cei doi protagonisti, scrie Cancan.

Brad Pitt dezvaluie: Aniston, lesbiana. Pentru ca nu era “foarte atrasa sexual de sotul ei, Jennifer Aniston a fost banuita de acesta ca este lesbiana”. Jennifer Aniston si Brad Pitt au fost casatoriti intre anii 2000 si 2005 si “suspiciunea orientarii sexuale diferite a sotiei a planat in permanenta”. “Lui Brad ii place sa faca sex foarte des si pasional, iar Jennifer se eschiva de fiecare data cand simtea ca devine sufocant”, a declarat o sursa, potrivit Click.

Cristi Daminuta, o desfiinteaza pe "Cumnata" Monica Columbeanu. In numarul din aceasta saptamana a unei reviste mondene, Monica Columbeanu a facut referire si la relatia dintre sora sa Ramona si Cristi Daminuta. "Nu-l mai ridicati la rang de iubit al surorii mele! E atat de neinteresant!". Contactat de Cancan, fotbalistul lui Inter a replicat nervos: "Se pare ca pentru doamna Columbeanu doar barbatii cu Rolls Royce si vila sunt interesanti (...) Sincer, o apreciez mai mult pe Ramona decat pe doamna Columbeanu. Spre deosebire de ea, Ramona are bun-simt si caracter. Vrea sa faca ceva pe propriile puteri, din acest motiv o respect si o consider amica", a declarat Daminuta.

Un dansator i-a smuls lui Britney parul de pe cap. Britney Spears a sustinut, recent, un concert in California, SUA, unde a avut parte de un moment dureros. In timp ce interpreta o melodie la care facuse o coregrafie spectaculoasa, un dansator i-a smuls, din greseala, cateva suvite din podoaba capilara. Cantareata statea pe o canapea, urmand sa fie ridicata de dansator, care atarna de franghii deasupra ei. In timp ce incerca sa o ridice, acesta s-a asezat din greseala cu o mana pe parul divei pop, reusind astfel sa ii rupa cateva suvite, scrie Libertatea.

Andreea, cu decolteu generos la ginecolog! Andreea Banica asteapta dintr-un moment in altul sa o aduca pe lume pe fetita sa, pe care o va boteza Maria, iar ieri a fost la clinica, pentru un ultim control medical de rutina. Solista si sotul ei au fost surprinsi de fotoreporterii Click! chiar inainte de a intra la medic, iar Andreea afiseaza o forma fizica de invidiat.

Iubita lui Lis, "agatata" in parc. Oana Ungureanu, tanara iubita a fostului edil sexagenar Viorel Lis, a fost "agatata" intr-un parc din Capitala. Pretendentul este mult mai tanar decat ibovnicul Lis, desi e trecut de 40 de primaveri. Contactata de reporterii Cancan, Oana a declarat, fastacita: "Nu m-a agatat. Mi-a facut niste poze pentru... un post de radio."

Blonda lui Capatos: "Sunt sexy si caut barbat viril". Pasionata de flirturi, asistenta de la “Un show pacatos” e nelipsita de pe site-urile de socializare. “www.ID-uri.ro, www.ispita.ro”, Hi5 sunt doar cateva spatii virtuale unde blonda Loredana Chivu agata cu foc. Click! a descoperit-o inscrisa sub denumirea de „gagik_buna”, pe o pagina web dedicata persoanelor fara prejudecati, prezentandu-se scurt si la obiect: “Sunt sexy si caut barbat viril”.