Iri, zapacit de sanii unei blonde. Ca sa nu mai lase loc la interpretari de genul celor cu "viata mondena separata", Iri si Moni s-au afisat impreuna la Bucharest Fashion Week, cu toate ca au venit separat la eveniment. Miliardarul s-a asezat in sala, in primul rand, iar pana la inceperea prezentarilor de moda nu a avut timp sa se plictiseasca. O blonda apetisanta a reusit sa-i capteze atentia lui Iri, acesta fixandu-si privirea asupra ei minute-n sir, scrie Cancan.

Asa arata Sensual cu buzele marite! In urma cu cateva zile, Simona Sensual a facut o vizita la o clinica de chirurgie estetica, pentru a corecta “opera de arta” a mamei natura. Pentru a avea un zambet mai provocator, sexy-vedeta si-a injectat doua fiole de acid hialuronic in buze. Nemultumita de ridurile fine de pe fata, Simona a apelat si la botox. Intreg ritualul de infrumusetare a costat-o 1.400 de euro, scrie Click.

Lui Britney i-a cazut tamponul. In timpul unui concert din cadrul turneului Circus din orasul Anaheim, statul american California, lui Britney Spears, 27 de ani, i-a iesit snurul de la tamponul intern exact in timp ce intepreta melodia “Boys”. Fara sa-si dea seama, cantareata si-a continuat evolutia, spre stupoarea spectatorilor, scrieLibertatea.

Mihaela Radulescu a renuntat oficial la razboiul cu Elan Schwartzenberg. Mihaela Radulescu si fostul ei sot Elan Schwartzenberg au cazut la pace, dupa o serie de conflicte intens mediatizate. Ieri, impacarea s-a produs si la tribunal, unde vedeta si-a retras actiunea pe care o deschisese impotriva fostului sau partener de viata si prin care il acuza de neplata pensiei alimentare pentru fiul lor, Ayan, scrie Gardianul.

Marturisire-soc a lui Catalin Botezatu: "Am un copil". Catalin Botezatu face o marturisire-soc: recunoaste ca are un copil. “Fac o declaratie in public si vreau ca nici un ziar si nici o televiziune din aceasta tara sa nu-mi puna vreo intrebare referitoare la acest subiect, pentru ca nu voi raspunde. Voi fi extrem de drastic si nu voi intra in polemici: exista un fiu biologic al meu, un baiat”, a marturisit Botezatu la “Happy Hour Special”. El a mai spus ca acest copil nu stie cine e tatal lui si ca doar mama baiatului cunoaste adevarul, scrie Libertatea.

Bebelusa si-a lasat iubitul pentru un barbat insurat. Brusca despartire a lui Vali Barbulescu de bebelusa Delia, dupa aproape patru ani de iubire, a luat o noua intorsatura. Dupa ce Cancan a publicat in exclusivitate pe 26.03.2009 ca cei doi si-au spus "Adio!", la numai o luna de zile, ziarul nostru a publicat doua materiale, pe 25.04.2009, respectiv 27.04.2009, in care "vinovat" de ruptura era DJ-ul Vibe FM, Vali Barbulescu. Adevarata cauza a acestei rupturi este insa alta. Din surse sigure, apropiate celor doi fosti amorezi, am aflat ca motivul il constituie un alt barbat! Acesta este cunoscutul regizor Dragos Buliga, scrie Cancan.

Mel Gibson isi scoate iubita la lumina! Actorul american Mel Gibson a aparut pentru prima oara in public, dupa declansarea scandalului legat de divortul sau, alaturi de noua sa iubita Oksana Grigorieva. Evenimentul la care cei doi „porumbei” s-au aratat impreuna a fost premiera la Los Angeles a filmului „X-Men Origins: Wolverine”, scrie Click.

Luis Lazarus s-a impacat cu Meme? Viata amoroasa a lui Luis Lazarus este o telenovela fara final. Are de toate: scene de tandrete, divorturi cu scandal, dar si impacari spectaculoase. Ultima nebunie: s-a intors, se pare, in bratele fostei sale iubite, Mihaela Moise, de la OTV, scrie Libertatea.

Sora lui Crudu strange bani de silicoane! Sunt frumoase, fasnete si fara fite. Cel putin asa spun cei care le cunosc pe surorile Crudu, Daniela (20 de ani) si Ana Maria (21 de ani). Daca mezina a dat lovitura la Antena 1, sora cea mare inca trage tare pentru a-si face loc in show-biz-ul autohton. Si care ar fi primul pas? O pereche de silicoane, desigur, scrie Click.