Au gasit-o pe noua doamna Tiriac singura, pe plaja la Monte Carlo. Ileana Lazariuc se plictiseste teribil la Monte Carlo. Fotoreporterii ziarului Libertatea au gasit-o acum doua zile pe proaspata sotie a lui Ion Ion Țiriac pe plaja din luxoasa statiune. Se pare ca programul Ilenei este cam la fel, zi de zi. Ea isi plimba cateva ore baietelul in caruciorul «de fite» McLaren, iar apoi se opreste pe plaja, la una din terasele amenajate acolo, mananca si leneveste sub soarele arzator al Mediteranei. Nici urma de sotul Ion Ion, care era plecat cu treburi, impreuna cu tatal sau, la Bucuresti.

Jackman si-a pus bine la pastrare barbatia. Fanii si mai ales fanele lui Hugh Jackman vor avea motive de regret la vizionarea super-productiei „X-Men Origins: Wolverine”/ ”X-Men de la origini: Wolverine”. Starul australian a dezvaluit recent ca a filmat dezbracat mai multe scene pentru film dar ca nimeni nu va putea sa le vada vreodata. Actorul a precizat ca respectivele cadre, in care isi etaleaza partile intime, au fost taiate la montaj din cauza ratingului filmului, scrie Click.

Eva Kent, In bratele unui artist de 50 de ani. Pictorul a dus-o direct la garsoniera! Concediata din postul de asistenta a lui Dan Capatos de la "Un Show Pacatos", fosta actrita de filme porno Eva Kent are o viata amoroasa cel putin bizara. In numai doua luni, ea a trecut de la pustii de bani gata (gen Catalin Macelaru') la stripperi pe bani (Hamude) si a ajuns, in cele din urma, in bratele unui artist pentagenar, mare consumator de dame de companie, scrie Cancan.

Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei a dat-o in judecata. Mihaela Radulescu continua relatia “speciala” pe care o are cu justitia si cu salile de tribunal. Desi abia s-a impacat cu Elan Schwartzenberg, ultimul sot, care i-a cedat si custodia lui Ayan, fiul lor, vedeta s-a trezit data in judecata de primul ei barbat, Bogdan Radulescu. Acesta vrea explicatii despre divort si cere instantei ca Mihaela sa renunte la numele pe care inca il poarta, noteaza Libertatea.

Rita Muresan agatata in parcarea discotecii la 4 dimineata. In urma cu o saptamana, respectiv, vineri 24 aprilie, Rita Muresan a avut mare chef de distractie. Creatoarea de moda si-a sunat o prietena fara responsabilitati familiale si a luat-o cu ea in clubul Fratelli. La plecare, pe cand se crapa de ziua, dupa o noapte "furtunoasa", Rita a fost agatata in parcare de un tanar care ii facea insistent avansuri. Dupa divortul de omul de afaceri Nelu Muresan, Rita nu si-a mai infrant pornirile libertine, facandu-si de cap ori de cate ori prindea ocazia, noteaza Cancan.

Razvan Lucescu: "Imi plac partidele de sex rapid". Razvan Lucescu (40 de ani), noul selectioner al Romaniei, asa cum nu-l stiti! Profesionist desavarsit, familist, tenace, elegant, civilizat. Asta vedem! Da, dar daca dam perdeaua la o parte? In 2002, reporterul Unica, Mara Stroe, a stat in pat cu “Luce” junior. La propriu! Politicos - in fond, ce rau poate sa ii produca o revista de femei?! -, Razvan, portar si vicepresedinte la clubul Rapid, a acceptat provocarea celui mai bun produs glossy de pe piata, Unica, de a fi protagonistul rubricii lunare “In pat cu...”. Insa, la sediul Mobexpert, locatia aleasa, lui Lucescu junior i s-a inscenat o mare farsa! Mara Stroe urma sa se afle in pat cu un barbat bine, Razvan, iar camerele ascunse de la emisiunea de la Antena 1, “Cacealmaua”, urmau sa filmeze reactiile stingherite ale vedetei in momentul in care in zona aparea asa-zisul prieten al fetei, un munte de om, noteaza Libertatea.

Maruta va asista la "nasterea" unei vedete. Concursul pentru alegerea "Fetei de 10" de la Pro Cinema, cea care prezinta in cursul saptamanii "Filmul de 10", a intrat in linie dreapta. Denis Stefan si George Vintila au fost desemnati sa faca parte din juriul concursului, in cadrul careia se va alege noua vedeta Pro Cinema. Ca sa le ajute pe concurente sa treaca cu bine de probele decisive si sa nu aiba trac, Catalin Maruta s-a hotarat sa prezinte evenimentul, care va avea loc duminica 10 mai, si sa le dea o mana de ajutor celor 12 finaliste, informeaza Cancan.

Ce e in stare sa faca Zavoranca pentru averea mamei ei! Declaratii-soc in conflictul dintre Oana si Marioara Zavoranu. Vedeta si-a anuntat ieri sotul prin telefon, in cadrul emisiunii “Acces direct”, ca divorteaza, aceasta fiind singura cale prin care Oana si-ar convinge mama sa-i dea averea. “Toata vina pentru situatia conflictuala dintre noi o poarta Pepe, care vaneaza averea Oanei. Degeaba se da Oana femeie independenta pe la televizor, pentru ca realitatea este alta”, declara Marioara Zavoranu, convinsa ca ginerele nu o iubeste pe fiica ei, noteaza Click.