Amy Winehouse a lesinat din cauza deshidratarii. Cantareata britanica, Amy Winehouse, a fost tratata impotriva deshidratarii, dupa ce a lesinat in timpul vacantei pe care o petrece pe insula St. Lucia din Caraibe, potrivit purtatorului de cuvant al artistei. Amy Winehouse, in varsta de 23 de ani, a petrecut o noapte in spitalul din St. Lucia, aflandu-se sub supravegherea medicilor, dupa ce a lesinat in camera ei de hotel. O sursa a declarat ca artista, aflata in vacanta pe insula din Caraibe, “a alergat prea mult cu copiii cu care se juca”, cu putin timp inainte de a lesina. Purtatorul ei de cuvant a declarat ca medicii locali i-au spus ca “este deshidratata si ca trebuie sa bea mai multa apa”. Amy Winehouse urmeaza sa sustina un concert in cadrul Festivalului de Jazz din St. Lucia, in cursul saptamanii viitoare, scrie Gardianul.

Top 10 greseli de frumusete ale vedetelor. „Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat“, spunea designerul Yves Saint Laurent. Cu toate ca divele sunt etaloane de frumusete si majoritatea dintre noi incearca sa arate ca ele, vedetele nu arata intotdeauna asa cum isi doresc. Fie ca vorbim despre femei sau chiar despre barbati, toata lumea a trait cel putin un accident de look, o greseala de estetica, o zi in care iti era rusine sa iesi afara din casa, scrie vedeta.ro. Si, cum frumusetea ramåne indiferent de imprejurimile uråte, Jessica Alba, Christina Applegate, Norah Jones sau Mary J. Blige sunt cåteva dintre vedetele care au povestit despre pataniile lor. Revista „People“ a adunat acest „patanii“ intr-un top extrem de interesant: 1. Miley Cyrus: „Cineva imi epila språncenele cu ceara si mi-a rupt o bucata din piele. A fost cea mai groaznica experienta si s-a intåmplat exact inainte de o sedinta foto. De atunci nu-mi mai epilez cu ceara språncenele, doar mi le pensez“. 2. Christina Applegate: „Cea mai uråta experienta am trait-o atunci cånd eram bruneta si m-am hotaråt ca vreau sa fiu din nou blonda. M-am dus la o prietena si am rugat-o sa ma faca blonda. A luat un tub de decolorant si mi l-a pus in par. Am pierdut 4 centimetri de par pentru ca a trebuit sa imi tai parul ars. S-a intåmplat in ultima saptamåna din „Married with Children“ si a trebuit sa port o peruca la filmari“, scrie Curentul.

Simona Sensual s-a pocit de 1.400 euro. Fiindca se lasase o liniste ingrijoratoare in jurul augustei sale fapturi, Simona Sensual a gasit din nou o solutie de a iesi in fata, prezentind intr-un tabloid noul look pe care si l-a creat contra sumei de 1.400 euro. Desi era destul de inexpresiva si pina acum, “bomba sexy” si-a incremenit fata de tot cu niste botox, scrie 7Plus.

La 50 de ani, Barbie are tatuaje. Desi a implinit de curind venerabila virsta de 50 de ani, Barbie poate concura cu Angelina Jolie, Amy Winehouse sau Jordan la capitolul tatuaje. Mai nou, pe linga intreg aresenalul de haine, papusa detine in “garderoba” sa si tatuaje sub forma de abtibilde pentru ca fetitele sa le poata transforma look-ul intr-unul asemanator cu idolii lor feminini. Atit Barbie, cit si versiunea sa bruneta Nikki, au fost scoase la vinzare sub numele de “Totally Stylin”, iar producatorul Mattel sustine ca tatuajele le ofera copiilor ocazia de a fi creativi. Papusile sint disponibile doar on-line si descrierea lor suna astfel: “Peste 40 de tatuaje usor de aplicat pentru a intregi stilul papusii Barbie, scrie 7Plus.

O noua bomba in lumea mondena, insa aceiasi protagonisti: Elan Schwartzanberg si Anna Lesko. Duminica, ora 16:00, parcarea hotelului Rex din Mamaia. Fostul sot al Mihaelei Radulescu coboara grabit treptele si se indreapta spre masina, un Mustang cu numar de Bucuresti. Deghizat, cu sapca si ochelari, Elan ar fi trezit suspiciuni oricui l-ar fi vazut in acel moment. La cateva minute, o blonda fina, nu foarte inalta, dar atragatoare, coboara aceleasi trepte si se indreapta spre aceeasi masina. Cei doi par destul de familiari, insa este clar ca nu isi doresc sa fie vazuti impreuna. Iubitul oficial al Annei Lesko demareaza in tromba si se indreapta spre Autostrada Soarelui, semn ca sejurul la mare luase sfarsit. Ei au facut un popas la o benzinarie, Elan cumparandu-i partenerei sale un energizant, afirma Click.

Nimic nu parea sa zdruncine fericirea cuplului David si Victoria Beckham, care urma sa sarbatoreasca 10 ani de casnicie zilele acestea. Totusi, modelul ungar Mariann Fogarasy a reusit sa distruga mitul mariajului perfect dintre starul fotbalului englez si fosta cantareata, Posh Spice. Mariann, 22 de ani, a fost vazuta recent alaturi de David, la cina, intr-un restaurant luxos din Milano, Italia, unde-si imparteau priviri galese, scrie Libertatea.

Creatorul de moda a facut dezvaluiri incendiare sambata, la Pro TV, intr-o editie speciala e emisiunii “Happy Hour”. “Exista un copil biologic, este baiat si acum are 20 de ani. Copilul nu stie ca eu ii sunt tata si asa vreau sa ramana”, a spus Bote, care a facut si testul ADN cu ajutorul unui fir de par. “L-am dus la frizerie si s-a rezolvat”. Catalin a recunoscut si relatia cu Tania Budi, pe care a iubit-o cu patos acum multi ani. “Dintre toate femeile, pe ea a placut-o mama cel mai mult”, a mai spus acesta, afirma Click.

A venit randul revistelor pentru barbati sa faca topul celor mai sexy femei din lume. Ei bine, de aceasta data cea care se poate bucura de glorie este nimeni alta decat actrita Megan Fox. Si cum parerea barbatilor este cea care conteaza cel mai mult in astfel de topuri, Megan Fox este in culmea fericirii ca are cei mai multi admiratori care au votat-o ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Cu toate acestea, frumoasa bruneta, care a fost urmata in top de Cheryl Cole are o temere. Desi are 23 de ani si are dovada oficiala ca este cea mai sexy femeie, Megan se teme de Angelina Jolie. "Angelina Jolie este unul dintre cei mai puternici oameni din lume si ar putea sa ma manance de vie", a declarat mai in gluma, mai in serios aceasta, scrie Libertatea.

Pamela Anderson este falita. Soc in lumea showbizului! O buna prietena a Pamelei Anderson, cantareata Courtney Love, a declarat in presa americana ca bomba sexy e in pragul saraciei. Se pare ca problemele financiare ar fi determinat-o pe Pamela, 41 de ani, sa se mute intr-o rulota, in Malibu, statul american California, alaturi de iubitul ei si de cei doi copii, scrie Libertatea.

Vedeta Pro tv, Iulia Vantur, are un iubit... model. Blonda a pus mana pe unul dintre cei mai doriti barbati din showbizul autohton si, totodata, unul dintre cei mai cunoscuti manechini din Romania, frumuselul Bogdan Vladau. Mai mult decat atat, conform unor prieteni apropiati de-ai Don Juan-ului, acesta este indragostit pana peste cap de fosta iubita a lui Marius Moga, ca si ea, de altfel, scrie Cancan.

Cantareata pop Pink a declarat intr-un interviu acordat “News of the world” ca “a trait recent o frumoasa poveste de dragoste cu o femeie”. “Nu mi-e rusine ca sunt bisexuala, din contra”, a mai adaugat diva. Pink, pe numele ei real, Alicia Moore, a tinut sa precizeze ca “ii place la nebunie sa faca sex cu o femeie, avand in vedere ca dragostea e un sentiment pur si nu tine cont de sexul celor implicati”. Vedeta care a sustinut un concert in Londra in weekend a explicat ca “bisexualitatea ma reprezinta si mi-o asum. Nu am de ce sa ma rusinez de latura asta a mea atata timp cat ea tine de mine”, scrie Click.

Celebrul miliardar rus Roman Abramovici a fost recent lovit de ghinion la jocurile de noroc. Patronul echipei engleze de fotbal Chelsea a pierdut la poker unul din iahturile flotei sale, potrivit ziarului “La Gazzetta dello Sport”. Nu este vorba de unul din marile sale iahturi “Pelorus”, “Ecstasea” sau “Sussuro”, ci de o ambarcatiune luxoasa evaluata la circa 500.000 de euro. Pierderea nu este chiar lipsita de importanta pentru magnatul rus, care in ultimii ani si-a vazut averea diminuandu-se. Potrivit “Sunday Times”, Abramovici ar fi pierdut in jur de patru miloane de euro din cauza crizei economice. Conform zvonurilor, miliardarul ar fi un mare iubitor de jocuri de noroc, afirma Click.