Elan Schwartzenberg, sex la malul marii cu o blonda. A uitat-o pe Anna Lesko. Mare crai a devenit milionarul Elan Schwartzenberg de cand a scapat de verigheta care l-a unit patru ani de Mihaela Radulescu. Sau “fosta”, cum o numeste chiar el pe diva de la Antena 1. Dupa ce a facut senzatie, in urma cu o luna, combinandu-se cu solista Anna Lesko, Elan socheaza din nou. Superba rusoaica pare sa nu fi avut un efect intim devastator asupra afaceristului, care nu arde deloc in flacarile dragostei. Altfel cum se poate explica faptul ca acesta a petrecut noaptea de 1 spre 2 mai, la malul marii, in bratele unei incantatoare blonde de 22 de ani, noteaza Libertatea.

Andreea Marin: «Daca Stefan ma insala, va avea o surpriza!». A facut istorie in televiziune, cu emisiunea “Surprize, surprize”, pe care a prezentat-o timp de noua ani, insa Andreea Marin Banica pare, acum, hotarata sa renunte la viata de vedeta in favoarea celei de familie. Desi ofertele au curs rauri-rauri, fosta “Zana” prefera sa ramana pe tusa si sa le acorde toata atentia celor mai importante persoane din viata sa, fiica, Ana Violeta si sotul, Stefan Banica jr. Si iata ca, desi sunt casatoriti de aproape trei ani, focul pasiunii nu s-a stins in cuplul Marin - Banica: “Eu simt si acum fluturi in stomac. Stefan este omul pentru care eu imi doresc sa raman fidela”, a declarat Andreea, la emisiunea “Guvernatorul” (Realitatea TV), noteaza Click.

Dani Otil, botezat dupa ginecologul mamei sale. "Matinalul" Dani Otil de la Antena 1 a dezvaluit ca poarta numele medicului ginecolog care a asistat-o pe mama sa la nastere. El a fost botezat Daniel in semn de recunostinta pentru faptul ca mama sa a nascut foarte usor. Prezentatorul TV Dani Otil a recunoscut, in direct, in emisiunea sa ca numele sau are o poveste foarte interesanta. El a fost botezat Daniel pentru ca asa se numeste si medicul ginecolog care a asistat-o pe mama lui la nastere. Recunoscatoare ca a avut parte de o nastere usoara, fara sa fie nevoita sa suporte prea mult timp durerile, mama prezentatorului TV a decis sa-i dea fiului ei numele doctorului, scrie Cancan.

Andreea Spataru in Playboy. Andreea Spataru e vedeta noului numar al revistei Playboy, care va aparea pe piata in zilele urmatoare. Asa cum Libertatea v-a anuntat in premiera, fosta colega de studio a lui Razvan si a lui Dani, de pe vremea in care acestia lucrau la National TV, apare intr-o ipostaza cu totul noua pentru Romania: goala-pusca si insarcinata in sapte luni, noteaza Libertatea.

Oana Zavoranu a mai facut o vizita la chirurgul estetician. Oana Zavoranu a fost surprinsa de paparazzii Cancan, saptamana trecuta, parasind clinica de chirurgie a Adinei Alberts din Bucuresti. Desi a petrecut cateva zeci de minute in interior, vedeta nu parea sa isi fi facut vreo interventie estetica, lucru pe care de altfel l-a si confirmat, sustinand ca a venit doar pentru o colaborare la emisiunea ei, scrie Cancan.

Lady Gaga: "Sunt indragostita de Marilyn Manson". Lady Gaga surprinde din nou. Desi a recunoscut cu nonsalanta ca este bisexuala, cantareata a ajuns totusi la concluzia ca ii plac mai mult barbatii. Nebunatica diva in varsta de doar 23 de ani recunoaste ca il adora pe Marilyn Manson, dar ca nu are curaj sa-l abordeze, scrie Libertatea.

Sora pierduta a lui Damian Draghici. Crede ca artistului ii e rusine cu ea, fiindca a crescut la orfelinat. CANCAN va dezvaluie in exclusivitate povestea incredibila a Luminitei, sora lui Damian Draghici, liderul trupei "Damian & Brothers". Femeia de 37 de ani sustine ca este sora naturala a artistului, desi, spune ea, Damian nu vrea nici in ruptul capului sa o recunoasca oficial. Motivul: Luminita a crescut la casa de copii, fapt ce il deranjeaza la culme pe muzician.

Madalin Voicu: «Fata mea e domnisoara!». Madalin Voicu se mandreste cu fiica sa, Ioana, pe care a crescut-o si a educat-o in spirit crestinesc. La varsta de 21 de ani, frumoasa bruneta, in jurul careia roiesc foarte multi barbati celebri, este inca virgina si nu are de gand sa renunte la acest “dar” pana in noaptea nuntii, scrie Click.