Bendeac (Mondenii): "Si eu am facut sex in grup!" Mihai Bendeac de la "Mondenii" a luat ieri apararea actritei Violeta Teasca de la Teatrul Valah din Giurgiu despre care CANCAN a dezvaluit ca practica sexul in grup. Incercand sa-si disculpe colegii, Bendeac s-a "spovedit", pe blogul sau, ca si el a facut sex in grup. Ce a omis sa marturiseasca Bendeac este motivul pentru care ii apara pe artistii perversi: si el a jucat pe scena unde Violeta Teasca a interpretat nenumarate roluri, scrie Cancan.

Chisu a dorit-o si pe blonda lui Elan. S-au cunoscut la un spectacol de teatru, iar Dan Chisu a pus repede ochii pe frumoasa Elena Hueanu. De indata ce a auzit ca blonda vrea sa fie actrita, el s-a oferit sa o ajute in particular, insa Elena nu a cazut, deocamdata, in plasa fermecatorului producator de la Realitatea TV, potrivit Click.

Mutu: «Sexul inaintea meciurilor ma oboseste» Revista Playboy a scos de la ''naftalina'' un interviu acordat de Adrian Mutu publicatiei in urma cu opt ani, pe cand acesta evolua la Verona. “Briliantul” marturisea atunci, fara perdea, ca partidele amoroase ii scad randamentul din timpul meciurilor si ca, de aceea, adopta abstinenta cu trei zile inaintea partidelor, informeaza Libertatea.

Iulia Vantur i-a dat fostului iubit terenul de la Cernica. Era o vreme in care Iulia Vantur si Marius Moga se vedeau casatoriti si cu multi copii. De aceea ei si-au pus in plan sa ridice o casa la Cernica. Numai ca despartirea le-a spulberat toate sperantele. Dupa ruptura, Iulia Vantur s-a vazut nevoita sa renunte la teren, iar Moga l-a achitat integral, potrivit Atac Online.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au reinnoit juramintele. S-au casatorit in secret a patra oara. Chiar in ziua in care a implinit 35 de ani, Adriana Bahmuteanu a primit de la Silviu Prigoana un cadou pe care-l astepta inca de cand a ramas insarcinata cu primul lor copil. Miliardarul i-a oferit, din nou, Adrianei statutul oficial de doamna Prigoana. Cei doi au facut, in mare secret, cununia civila, la Primaria Sectorului 3, informeaza Cancan.

Nota 10 pentru copilul Andreei Banica. Ieri-dimineata, Andreea Banica si Lucian Mitrea au devenit parinti. Cantareata a adus pe lume o fetita perfecta, care a primit nota 10 de la medicii care au asistat-o la nastere. Micuta Sofia Maria s-a nascut prin cezariana la ora 5.00, are 3,350 kg si 52 cm. Cand a vazut-o pentru prima oara pe fetita ei, Andreei i-au dat lacrimile de fericire, scrie Libertatea.

INCREDIBIL! Sexul oral se plateste cu 500 de dolari in familia Moculescu. Horia Moculescu este genul mosului absolut, plin de el si nemilos cand vine vorba de muzica care nu se incadreaza in tiparele sale. Tanara generatie, marea majoritate, il considera o relicva comunista care ar trebui sa dispara cat mai repede de pe micile ecrane. O nota aparte a omului Moculecu a rasarit in emisiunea grecului Capatos, un altfel de caracter, scrie Atac Online.

Campioana la schimbat silicoane. Constiente ca un bust voluptuos le asigura deopotriva ascensiunea in cariera, dar si implinirea pe plan sentimental, vedetele au facut coada la cabinetul medicului estetician. Dar iata ca unele au fost ghinioniste si, nemultumite de rezultat, s-au vazut nevoite sa repete operatia, potrivit Click.