Sotul Andreei Banica vine cu scuterul la spital. Lucian Mitrea se simte bine in rolul de tatic. Dupa ce ii da un pupic micutei Maria Sofia si unul sotiei sale, Andreea Banica, proaspatul tatic Lucian da fuga pana acasa, sa faca ultimele retusuri la camera fetitei. Pentru a se deplasa cat mai repede si a nu pierde timp pretios departe de cele doua mari iubiri ale sale, Lucian a renuntat la Audi Q7 in favoarea unui “scuteras”, cu care isi face loc in traficul infernal din Capitala. Altfel, micuta se simte bine, e vioaie si frumoasa, seamana si cu mamica, dar si cu Lucian, scrie Libertatea.

Mircea Radu concediat "la pachet" cu Andreea Mantea. Dupa noua ani in care a facut audiente incredibile la Antena 1, vedeta TV isi incheie colaborarea cu postul din Baneasa, intr-un mod nu tocmai placut. Surse de incredere din preajma lui Mircea Radu ne-au declarat ca acesta a fost anuntat oficial ca emisiunea "Din Dragoste" iese din grila, iar el este pus pe liber. Zilele trecute, Mircea Radu a primit cea mai proasta veste din cariera lui. Prezentatorul TV a fost anuntat ca Antena 1 a renuntat la colaborarea cu el. Surse din interiorul postului ne-au dezvaluit faptul ca emisiunea "Din Dragoste" a fost scoasa din grila, iar vinerea viitoare va avea loc ultima filmare din istoria formatului "Din dragoste", scrie Cancan.

Alex, Smiley, Laura Cosoi si Keo au transpirat mimand sexul in videoclipuri. Alex Velea isi arata muschii, dar si talentele in materie de amor, in videoclipul piesei “Secret discret”. Solistul, care are acasa o iubita mulatra, este protagonistul unor scene fierbinti, alaturi de trei fotomodele. Dupa Keo si Smiley, care au prestat scene demne de pelicule XXX in videoclipuri alaturi de propriile iubite, sau de vedete Playboy, Alex Velea apare si el in ultima sa productie muzicala “Secret discret” alaturi de nu mai putin trei domnisoare, scrie Click.

Matteo, ce bruneta ai! Noapte fierbinte pentru Matteo, fostul iubit al Deliei Matache. El a venit joi seara in club Cabaret insotit de noua sa achizitie - Roxana, o bruneta focoasa. Cei doi nu s-au dezlipit unul de altul. De asemenea, Matteo si Roxana nu s-au sfiit sa arate lumii ca sunt impreuna si cat de mult se plac. Ei s-au sarutat in vazul tuturor fara retineri, scrie Libertatea.

Oana si Viorel Lis si-au pus verighetele. Oana Zavoranu a dat din casa, fara sa vrea, ieri-dimineata, la "Fabrica dementa" de la Radio 21, unde a anuntat ca Oana si Viorel Lis se vor casatori in emisiunea ei, "Pact cu diavolita", care debuteaza astazi, la Kanal D. Asa cum si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului, sotia lui Pepe va reveni in forta pe micul ecran. Noua vedeta a Kanal D a incheiat un "pact" cu Oana Ungureanu, iubita fostului primar al Bucurestiului, impreuna cu care a complotat la surpriza de proportii destinata lui Viorel Lis. Anuntat doar ca merge la o filmare, acesta nu a banuit nicio secunda ce i se pregateste. Lis a fost pur si simplu socat cand Oana, iubita lui, l-a cerut de barbat, dupa 12 ani de cand formeaza un cuplu. Si ca tacamul sa fie complet, Zavoranu le-a pus la dispozitie atat verighete din aur, lumanari pentru nunta, cat si un preot care sa-i binecuvanteze, scrie Cancan.

Beyonce se retrage din lumea muzicala. Cantareața americana Beyonce Knowles este hotarata sa ia o pauza de doi ani, in cariera muzicala, informeaza revista Marie Claire. Se pare ca motivul pentru care Beyonce se va retrage din lumina reflectoarelor, este viața de familie, artista fiind casatorita cu rapper-ul Jay Z. "Am muncit mult pana acum, insa prioritațile mele se schimba. La sfarșitul turneului voi lua o pauza de doi ani pentru a ma odihni.", a marturisit frumoasa cantareața, informeaza Click.

Se intoarce Brad Pitt la Jennifer Aniston? Actorul Brad Pitt pare ca s-a saturat de iesirile excentrice ale iubitei sale, Angelina Jolie, iar ultima veste, cum ca aceasta ar vrea sa mai adopte un copil cu fratele ei, James Voight, i-a pus capac. Potrivit revistei americane In Touch, starul ar vrea sa se desparta de frumoasa diva si sa se impace cu fosta lui sotie, Jennifer Aniston. Brad nu mai face fata certurilor pe care le are acasa cu Angelina si isi cauta alinarea alaturi de fosta sotie, actrita Jennifer Aniston, conform presei de scandal. Mai mult, Brad si Jen au fost surprinsi recent de paparazzii revistei purtand la gat doua medalioane identice, pe care le cumparase actrita pentru ei, pe vremea cand formau un cuplu, scrie Libertatea.

Loredana Chivu, scoasa din minti de fosta dragoste a iubitului, Sorina de la Senzual. Asistenta lui Capatos si Sorina de la Senzual au fost la un pas sa se paruiasca aseara, in clubul Cuando. Dupa o prezentare de moda in care totul parea OK intre ele, Loredana s-a innegrit brusc si le-a povestit prietenelor ei ca ar merge la masa brunetei ca sa-i aplice o corectie. Pana la urma Sorina a parasit localul, evitand confruntarea, noteaza Cancan.