Avocatii sustin ca Mihaela risca 5 ani de inchisoare. Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei, declara ca nu exista acte care sa dovedeasca existenta divortului dintre ei, dupa casatoria oficiata pe 4 decembrie 1988: “Avocatul meu a cercetat minutios arhiva existenta, dar nu a gasit nimic, niciun act oficial, nicio dovada care sa ateste ca Mihaela a divortat de mine. Libertatea va prezinta opiniile catorva avocati, specialisti in domeniu, care declara ce risca Mihaela, daca Bogdan Radulescu are dreptate in acest caz.

Motivul certurilor din familia Columbeanu. In familia miliardarului Irinel Columbeanu nici macar falimentul fabricii de ciment de la Targu Carbunesti nu reuseste sa umbreasca armonia conjugala cum o face disputa dintre cei doi soti pe seama libertatilor sexuale. Se pare ca, in dorinta de a-l face fericit si implinit, Monica il invita pe Irinel sa se abandoneze in partide de sex cu alte femei, dar omul de afaceri nici nu vrea sa auda de asa ceva, simtindu-se profund lezat de propunerea sotiei sale, scrie Cancan.

Oana Zavoranu: "Am iesit in sanii goi din biroul unui sef!". Statutul de femeie maritata nu i-a impiedicat catusi de putin pe unii dintre sefii Oanei Zavoranu sa-i faca avansuri insistente si chiar sa-i propuna servicii sexuale in schimbul unor avantaje profesionale. Dupa cum a povestit Cristi Brancu pe blogul personal, sotia lui Pepe a avut parte de un incident extrem de neplacut, cand unul dintre directori a chemat-o in birou, i-a smuls tricoul, iar ea s-a vazut nevoita sa plece dezbracata, scrie Click.

Noemi, tanara care l-a fascinat pe Berlusconi: "Sunt inca virgina". Interviu incendiar al tinerei de 18 ani, Noemi Letizia, despre care se spune ca i-a sucit mintile premierului italian Silvio Berlusconi, 73 de ani. Tanara a povestit in revista “Chi” ca pentru ea virginitatea e pretioasa si ca nu intentioneaza sa faca sex prea curand. Publicatia “Chi” a fost prima care a reusit sa faca un interviu in care Noemi a marturisit ca e virgina, desi are un iubit de mai bine de doi ani, pe Domenico, scrie Libertatea.

Eva Kent: "Mi-e frica sa mai ies din casa!". Creatorul de moda Catalin Botezatu ne-a marturisit, ieri, ca a auzit de existenta a unui posibil criminal in serie. Povestea miliardarului care ar ucide manechine a inspaimantat mai multe bombe sexy din showbiz. Eva Kent (pe numele ei real, Oana Oprea), fosta coprezentatoare a lui Dan Capatos de la "Un Show Pacatos", spune ca, dupa ce a aflat de posibila existenta a ucigasului, ii este teama sa mai frecventeze cluburile, scrie Cancan.

Angelina Jolie, pusa la zid intr-o carte biografica. Dependenta de droguri, avorturile, crizele de personalitate si scandalurile din timpul relatiei cu actorul Billy Bob Thorton sunt povestite pe larg de fostul bodyguard al divei, Mickey Brett. Conform revistei americane Star, Angelina l-a cucerit pe Pitt pentru ca voia sa ii dea o lectie lui Jennifer Aniston, scrie Click.

I-a aratat sanul lui Obama. Actrita Natalie Portman a ales pentru dineul anual al Asociatiei corespondentilor de la Casa Alba oferit de presedintele american Barack Obama o tinuta care i-a jucat feste. Vedeta s-a imbracat cu o foarte eleganta rochie de culoare neagra, insa extrem de decoltata, care i-a lasat unul dintre sani dezvelit, scrie Cancan.

Iubitul englez a scapat-o pe Lili de blesteme. De patru ani, de cand s-a despartit de Bogdan Stelea, viata solistei Lili Sandu a devenit un calvar, ea trecand printr-o serie de ghinioane, care au dus-o in pragul depresiei. Coincidenta sau nu, dar de cand l-a cunoscut pe James, iubitul ei englez, artista a scapat ca prin minune de blestem, scrie Click.

Ce bine arata Cher la 62 de ani! Cher si-a impresionat publicul cand a aparut pe scena, zilele trecute, intr-un concert in Las Vegas, SUA, afisand o silueta perfecta, alegand o tinuta foarte indrazneata si sexy, pe care a purtat-o la un spectacol in 1992, in Berlin, Germania. Cantareata de 62 de ani a aparut pe scena cu un body transparent cu paiete, completat de cizme inalte pana deasupra genunchilor si o geaca de piele, demonstrand tuturor ca arata la fel de bine ca acum 17 ani, scrie Libertatea.