Anna Lesko a dezvaluit cateva amanunte picante din relatia ei cu Elan Schwartzenberg. Frumoasa Anna Lesko pare sa nu fie deloc afectata de zvonurile despre presupusele aventuri amoroase ale fostului sot al Mihaelei Radulescu. Mai mult, cantareata pare sa nu bage in seama toate aceste povesti si sa-si vada in continuare, linistita, de relatia cu afaceristul. Ea a povestit intr-un interviu acordat reporterilor revistei Bolero ca se simte foarte bine langa milionar, mai ales ca acesta e un tip romantic, care stie cum sa se comporte cu o femeie: “Imi ofera multe flori! Suntem in perioada de tatonare, in care un baiat curteaza o fata”, spune Anna Lesko, citata de Libertatea.

Iuliana Marciuc joaca ultima carte mizand pe "soacra" ei, in incercarea de a-l desparti pe Adrian Enache de sotie. Iuliana Marciuc nu mai are liniste pana nu isi duce la bun sfarsit povestea de iubire pe care o are de ani buni cu Adrian Enache. Mai nou, vedeta tv a inceput un asediu asupra doamnei Nuti Enache, mama cantaretului, pe care o copleseste cu atentii, in speranta ca aceasta il va convinge pe fiul sau sa divorteze. Iuliana Marciuc a dus-o, marti seara, pe mama lui Adrian Enache la un cabinet de chirurgie estetica si plastica. Scopul? Vedeta tv ar face orice sa-i intre acesteia in gratii, surprinzand-o cu gesturi pe care, cu siguranta, nora sa, Corina, nu le-a facut niciodata. Asadar, Iuliana a luat taurul de coarne si a invitat-o pe "soacra" ei la o clinica de infrumusetare de lux. Impreuna cu sora lui Adrian, Iuliana si doamna Nuti au batut la usa unui renumit medic estetician. Integral in Cancan.

Ogica: «Am avut-o pe blonda lui Elan». 'Loteristul' si Elena Hueanu s-au iubit nebuneste, o noapte, in apartamentul ei din Dorobanti. Elena Hueanu (22 de ani) are un trecut amoros foarte bogat, in ciuda eforturilor sale disperate de a poza in fata cuminte. Pe langa Elan Schwartzenberg, Lucian Becali, un amic de-al lui Boschet si cativa anonimi, iata ca, pe lista ei, figureaza si „loteristul” Stelian Ogica. Copilaria nefericita a impins-o pe Elena Hueanu sa-si caute alinarea in bratele barbatilor mai mult sau mai putin celebri, insa, din pacate, multi dintre ei i-au lasat un gust amar. Primul sau iubit, pe care l-a avut la varsta de 18 ani, pe vremea cand inca se afla in Timisoara, orasul ei natal, i-a propus sa se prostitueze in strainatate, fapt care a marcat-o profund, scrie Click.

Elena, hartuita de un grec la Eurovision. Frumusetea Elenei Gheorghe face victime la Moscova. Reprezentanta Romaniei la Eurovision i-a cucerit nu numai pe organizatori, dar si pe fanii din toata Europa, prezenti in capitala Rusiei pentru finala de maine seara, de pe scena Olympisky. Unul dintre ei, de origine greaca, chiar a facut o pasiune pentru ea si o urmareste peste tot pe unde merge, scrie Libertatea.

Lili Sandu: "Iubitul meu e foarte bun la pat!". Indragostita lulea de un chirurg din Londra, care i-a devenit iubit in urma cu trei luni, cantareata nu vrea in ruptul capului sa afle ce ii rezerva astrele alaturi de James. Desi nu crede in horoscop, vedeta a tras deja o concluzie personala despre zodia capricorn, in care este nascut iubitul ei englez, declarandu-se multumita de prestatia acestuia in dormitor, scrie Cancan.

Cele mai sexy femei din lume, varianta 2009. Revista “Maxim” improspateaza, de la an la an, topul celor mai sexy 100 de femei din lume. Anul 2009 aduce noutati si rasturnari de situatie, ca doar femei frumoase si faimoase sunt destule, iar pe Angelina Jolie si Halle Berry le-au mai lasat intre timp balamalele. Iata care sunt cele mai sexy 3 femei din lume, potrivit cititorilor revistei “Maxime”: 1. Olivia Wilde (actrita); 2. Megan Fox (actrita); 3. Bar Refaeli (manechin). Integral in Click.

Bebelusa Oana a provocat un accident in lant. Blonda de la "Cronica Carcotasilor" a generat, cu doua zile in urma, un accident soldat cu pagube importante. Ca urmare a incidentului, dansatoarea a fost amendata cu 120 de lei si a primit trei puncte de penalizare. Politia Rutiera din Bucuresti a intrat in alerta, miercuri, in jurul orei 18.00, dupa ce pe Bulevardul Corneliu Coposu a avut loc un accident in lant. Potrivit anchetatorilor, de vina ar fi fost Oana Ionita, dansatoare la "Cronica Carcotasilor". Aflata la volanul unui Volskwagen Golf, blonda a franat tarziu, iar autoturismul ei a lovit din spate o Dacia Logan, oprita la semafor. In urma impactului Dacia a izbit, la randul sau, masina din fata, un Peugeot, noteaza Cancan.

Liz Hurley are cei mai «tari» sani! Tabloidul The Sun a realizat un top al vedetelor cu cei mai frumosi sani din lume. Daca pana acum Pamela Anderson ocupa unul dintre primele trei locuri, de data aceasta nu a reusit sa se claseze decat pe pozitia a patra. Locul 1 - Liz Hurley, locul 2 - Keeley Hazell, iar pozitia a treia este ocupata de Scarlett Johansson. Integral in Libertatea.