Mihaela Radulescu: «A inceput sa consume din productia locala de curve». Dupa ce Mihaela Radulescu a castigat in instanta batalia cu fostul ei sot Elan Schwartzenberg pentru fiul lor, Ayan, scandalul a izbucnit iar. Diva l-a facut din nou “albie de porci” pe milionar, pe care il acuza ca i-a facut rau, ca i-a fost infidel in timpul casatoriei si ca e invidios pe relatia ei cu Dani, scrie Libertatea.

Lesko a pupat-o pe blonda lui Elan! Anna Lesko si Elena Hueanu au renuntat la orgolii si au mimat impacarea in emisiunea Oanei Zavoranu. Cele doua femei din viata lui Elan Schwartzenberg s-au razboit in declaratii acide si au ramas de-a dreptul inmarmurite cand s-au vazut pe aceeasi canapea, la filmarile unei emisiuni. Lesko si Hueanu au ingropat securea razboiului, si-au dat mana si s-au pupat. Fostul sot al Mihaelei Radulescu a reusit sa le incaiere pe Anna Lesko, iubita sa oficiala, si pe Elena Hueanu, fotomodelul alaturi de care a petrecut un weekend la mare, cea din urma aruncandu-i vorbe grele solistei basarabence, scrie Click.

Iri a impartit, o noapte, canapeaua cu o blonda. Miliardarul a recidivat joi seara, fiind pozat in compania unei domnisoare platinate, intr-un club bucurestean, de catre un client cu un telefon mobil. Sotii Columbeanu se distreaza asadar din nou separat. In timp ce Moni a preferat sa mearga joi seara in clubul Bellagio la lansarea albumului "Fresh", semnat Anamaria Ferent, Iri a optat pentru clubul Spice de pe Calea Victoriei. Daca Monica, insotita de cameraman, si-a facut material pentru reality-show-ul de la B1 TV, fiind preocupata de emisiunea sa, miliardarul a monopolizat o domnisoara blonda in celalalt capat al orasului. Se pare ca Iri a gasit-o pe companioana sa in club si a convins-o rapid sa-si petreaca aproape toata noaptea pe canapea alaturi de el, scrie Cancan.

Costi, vedeta in America de Sud. Costi Ionita face ravagii cu noul sau proiect, Sahara, care ii mai include pe bulgaroaica Andreea Teodorova si pe americanul Lennox Buppy Brown. Romanul, care e producatorul trupei, a semnat, recent, un contract cu mai multe tari din America de Sud, printre care Venezuela, Peru, Columbia sau Argentina, ajungand astfel cu piesa “Tyalee” in peste 20 de state, scrie Libertatea.

Zavoranca i-a dat un test de precizie Cosminei Pasarin: A pus-o sa masoare penisuri. Oana Zavoranu a aliniat in spatele unui paravan mai multi barbati goi si a pus-o pe invitata sa sa le estimeze dimensiunile dupa conturul zonei intime. Sotia lui Pepe socheaza din nou. Dupa ce l-a convins pe Lis sa o ia pe Oana de sotie, bruneta a supus-o si pe Cosmina Pasarin la o proba destul de grea. Invitata sa povesteasca una alta, Cosmina a avut parte de o surpriza de proportii. Gazda a vrut sa-i testeze precizia, supunand-o unui test care a facut-o sa roseasca. Zavoranca a ascuns in spatele unui paravan semitransparent mai multi barbati dezbracati, scrie Cancan.

Dezvaluire socanta: «Michael lumineaza noaptea». Socanta dezvaluire a fost facuta de doua dansatoare care au lucrat cu starul american. Doua dansatoare care au dat probe pentru a face parte din echipa cantaretului Michael Jackson la concertele pe care acesta urmeaza sa le sustina in aceasta vara, la O2 Arena de la Londra, sustin ca pielea acestuia straluceste in intuneric. Frumoasele gemene Maya si Nandy McClean, originare din Australia, au dezvaluit jurnalistilor de la “Los Angeles Times” ca au fost socate cand au descoperit ca Michael Jackson “straluceste” realmente in intuneric, scrie Click.

Jordan: "O sa facem sex salbatic daca te intorci la mine!" Fotomodelul Katie Price (Jordan) nu mai stie ce sa faca pentru a-l convinge pe solistul Peter Andre sa nu divorteze. Potrivit The Sun, voluptoasa britanica il bombardeaza pe Andre cu tot felul de mesaje, dar el pare indiferent. Nu ii raspunde la sms-uri, nu o suna, nu schiteaza nici un gest. Unul dintre motivele pentru care s-au despartit cei doi a fost faptul ca Jordan nu a mai vrut de patru luni sa faca sex cu sotul ei. Acum fotomodelul crede ca a gasit metoda prin care sa-l determine pe Andre sa se impace cu ea. Jordan i-ar fi trimis sotului ei, potrivit unui apropiat de-al cantaretului, un sms in care ii spunea ca "o sa faca sex salbatic daca se intoarce la ea", scrie Libertatea.

Anthony Hopkins intra iar in pielea lui Hannibal. La 71 de ani, Sir Anthony Hopkins vrea sa intre inca o data in pielea personajului Hannibal Lecter, monstrul din “Tacerea mieilor”, respectiv “Hannibal”. “Sir Anthony Hopkins si regizorul Ridley Scott s-au pus deja de acord. Suntem multumiti ca il avem din nou in echipa si ca scenariul este unul foarte bun”, a declarat un purtator de cuvant al studiourilor Universal, scrie Click.