“Cand iubitele-s acasa, barbatii danseaza pe masa!”. Asa ar putea fi descrisa o petrecere care a avut loc la sfarsitul saptamanii, eveniment cu staif la care si-a facut simtita prezenta toata floarea cea vestita a mondenilor din Capitala. Cu toate ca nu s-a dorit a fi o petrecere destinata exclusiv barbatilor, Irinel Columbeanu, Elan Schwartzenberg sau Codin “Poponet” Maticiuc au preferat sa vina singuri, milionarii distrandu-se pana la ore tarzii in noapte, nesupravegheati de partenerele de viata, scrie Gardianul.

Presa britanica o acuza pe reprezentanta Romåniei la Eurovision, Elena Gheorghe, ca a mimat melodia cu care s-a prezentat la concurs. Jurnalistii britanici comenteaza ca pe scena Elena Gheorghe ar fi miscat buzele, fara sa interpreteze melodia, asa cum era si normal, arata „Daily Mail“. La Eurovision, reprezentanta Romåniei la aceasta editie, Elena Gheorghe, s-a clasat doar pe locul 19, cu 40 de puncte. Cåntareata nascuta la Clinceni a intrat a 22-a in concurs si a interpretat piesa „The Balkan Girls“, compusa de Laurentiu Duta, Ovidiu Bistriceanu si Darius Mangal. Alexander Rybak, reprezentantul Norvegiei, a cåstigat cea de-a 54-a editie a Eurovisionului, desfasurata la Moscova. El a intrat in concurs cu numarul 20, a interpretat melodia „Fairytale“ si a obtinut 387 de puncte, relateaza Curentul.

Claudia (29 de ani) de la Sexxy a facut o declaratie socanta la emisiunea "Stele sub lupa", difuzata de Antena 2. Ea a spus ca nu a mai facut sex de sase luni, de cand s-a despartit de iubitul ei, Valentin. Dupa mai multe relatii nefericite, cantareata era convinsa ca Valentin, un prosper om de afaceri din Giurgiu, e alesul si ca o va duce la altar. Dupa un an de amor pasional insa, focoasa bruneta a fost lasata cu ochii in soare de iubitul ei, care a anuntat-o ca vrea sa puna capat relatiei lor, pentru a se reintoarce la fosta lui prietena. Tabloidul englez News of the World a dezvaluit, ieri, adevaratul motiv ce sta la baza divortului dintre fotomodelul britanic Jordan (30 de ani) si cantaretul Peter Andre. Se pare ca sotii nu mai faceau sex de doi ani, iar voluptuoasa vedeta ar fi indragostita de un alt barbat. “Ne-am inteles bine in dormitor in primii doi ani. Insa brusc, la un moment dat, Jordan nu a mai vrut sa-mi faca pe plac in pat si de aici au inceput problemele”, i-a marturisit Peter unui amic, afirma Libertatea.

Frumoasa actrita Kelly Brook a declarat ca nu-i place sa poarte lenjerie intima. Vedeta a spus ca prefera sa-si cumpere haine care sa-i vina foarte bine, fara sa fie nevoita sa poarte sutien si chiloti. "Imi place sa port haine stramte care sa-mi vina bine pe fund si sa scoata in evidenta forma sanilor. Cand hainele sunt facute cum trebuie sanii si fundul meu ies in evidenta fara a fi nevoita sa port lenjerie," a declarat actrita, relateaza Libertatea.

Michael Jackson sustine ca nu are cancer Un purtator de cuvant al cantaretului american Michael Jackson a dezmintit ieri informatiile aparute zilele trecute in presa potrivit carora artistul de 50 de ani ar fi fost diagnosticat cu cancer al pielii. “Se simte excelent”, a declarat doctorul Tohme Tohme pentru ziarul american New York Daily News. “Starea lui de sanatate este perfecta... nu are niciun fel de boala de piele, exceptand vitiligo, pe care o are de mai multi ani”, a asigurat el, citat de Libertatea.

Sambata, in jurul orei 11.00, zece manechine au fost atacate de patru indivizi incoerenti, extrem de duri in gesturi si in limbaj. Printre fetele agresate s-a aflat si Andreea Podarascu, iubita omului de televiziune Luis Lazarus. Politistii chemati prin apel 112 au fost scuipati si umiliti de cei patru, care au acceptat sa mearga la Sectia 2 sa dea declaratii, abia dupa ce patronul unei spalatorii din zona a apelat la o firma de paza si protectie. Totul s-au petrecut in jurul orei 11.00, in apropierea benzinariei OMV din cartierul Baneasa, in imediata apropiere a hotelului Phoenicia. Fetele isi fixasera benzinaria ca punct de intalnire, ele urmand sa mearga pe o strada laturalnica din apropiere la un casting pentru un job. Locuind in zona si fiind familiarizata cu cartierul, Andreea Podarascu a venit cu masina personala, asteptand in imediata apropiere a benzinariei sosirea celorlalte fete. Din senin, patru tineri care pareau sub influenta alcoolului i-au inconjurat autoturismul, iar unul dintre indivizi a reusit sa patrunda in interiorul autovehiculului prietenei lui Lazarus, scrie Cancan.

Fostul lider de la Kremlin si actualul premier rus Vladimir Putin este dispus sa renunte la protocol si la binecunoscuta-i sobrietate de dragul prietenilor. Dovada sta gestul pe care l-a facut la intalnirea pe care a avut-o in weekend, in statiunea Soci, cu omologul sau italian Silvio Berlusconi, unde au semnat acorduri in domeniul energiei atomice si electrice. Venit sa-si intampine oaspetele la aeroport, Putin nu s-a rezumat la o simpla primire cordiala si a tinut neaparat sa-i demonstreze afectiunea pe care i-o poarta renumitului politician cu care, de altfel, este prieten la catarama. Dupa ce l-a imbratisat pe "Il Cavaliere", fara sa stea prea mult pe ganduri, premierul rus l-a invitat pe amicul sau in automobilul Mercedes, pe scaunul din dreapta, care urma sa-l duca pe acesta de la aeroport la vila fostului presedinte rus de la Soci. Insa nu s-a multumit doar cu atat, ci s-a urcat la volanul masinii, facand el insusi pe soferul, scrie Cancan.

Se pare ca diva este hotarata sa renunte la tot si sa o ia de la capat alaturi de fiul ei, Ayan. Asa cum era de asteptat, dat fiind ca in acest plan este implicat si copilul lor, Mihaela a "negociat" plecarea cu Elan Schwartzenberg, fostul ei sot. "Mihaela se retrage in Principatul Monaco. Ea va intrerupe orice activitate in mass-media si se va dedica cresterii copilului. Mihaela a facut multi pasi importanti in aceasta perioada: si-a cerut scuze fostului sot, pentru comportamentul indecent pe care l-a avut in ultimele opt luni si recunoaste ca ii pare rau ca familia si casnicia s-au distrus. De altfel, Mihaela se gandeste serios la posibilitatea de a-si reface viata, chiar cu Elan, desigur daca acesta va accepta sa se impace cu ea intr-o buna zi. Deocamdata, pentru linistea copilului, vedeta TV i-a cerut lui Elan sa o sprijine sa se mute definitiv la Monaco, unde va pleca in urmatoarea saptamana. Ayan va merge acolo la scoala, unde a fost inscris deja (n.r. - Mihaela a fost plecata saptamana trecuta la Monaco, pentru a pune la punct ultimele detalii ale mutarii)", ne-a declarat o sursa apropiata Mihaelei Radulescu, scrie Cancan.

Un desen care o infatiseaza goala pe Carla Bruni-Sarkozy va fi vandut la licitatie. Organizatorii nu se asteapta insa sa obtina mai mult de 3.000 de euro. Se pare ca s-au dus vremurile cand o fotografie nud a actualei Prime Doamne din Franta starnea imaginatia barbatilor si se vindea cu zeci de mii de euro. O expozitie deschisa in weekend la Paris prezinta un desen in care Carla Bruni apare goala, realizat de un artist francez. La expozitie, langa Carla se afla si Brigitte Bardot, Marilyn Monroe si alte staruri. Toate fac parte dintr-o expozitie de nuduri, desene si fotografii, relateaza Click.

Actrita americana Gwyneth Paltrow a declarat ca este foarte atenta in ceea ce priveste produsele de ingrijire pe care le foloseste, deoarece considera ca unele componente ale acestora sunt daunatoare organismului. Mai mult, vedeta chiar a spus ca "samponul cauzeaza cancer", adaugand ca efectul este si mai accentuat la copiii mici, a caror organism nu e indeajuns de dezvoltat pentru a lupta impotriva acestor toxine, relateaza Click.