Fergie, solista trupei Black Eyed Peas: Sunt bisexuala Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, s-a adaugat unei lungi liste de celebritati bisexuale, din care nu lipsesc Lindsay Logan, Pink, Lady Gaga si Megan Fox, dupa ce a declarat ca este bisexuala. Fergie, care s-a casatorit in ianuarie cu Josh Duhamel, a declarat pentru tabloidul britanic The Sun: “Bineinteles ca am experimentat asta, dar nu am avut niciodata o iubita stabila”. Piesa “Boom Boom Pow” a trupei Black Eyed Peas a ajuns pe prima pozitie in topul britanic, duminica, dar Fergie s-a declarat mai apropiata sufleteste de urmatorul single de pe album. Renumita cantareata, in varsta de 34 de ani, a declarat: “Sunt convinsa ca noul nostru videoclip, «I Got A Feeling», o sa va placa, deoarece contine o scurta secventa in care apar intr-o postura intima cu alte fete”. Fergie a explicat faptul ca le-a cunoscut pe acele fete cu putin timp inainte de inceperea filmarii scenei respective, scrie Gardianul.

Daniela Gyorfi: Nu am timp sa-mi gasesc un iubit! Cantareata Daniela Gyorfi spune ca nu are timp sa se implice intr-o relatie sentimentala, desi au trecut mai bine de trei luni de cand s-a despartit de logodnicul ei, George Tal. Artista povesteste ca spectacolele pe care le are de sustinut in toata tara si ingrijirea mamei ei bolnave ii ocupa aproape tot timpul. “Sunt intr-o alergatura continua, daca nu am spectacol in vreun oras din tara, am filmari la televiziune sau repet. Plus ca eu trebuie sa am grija si de mama, daca ar fi dupa mine nu as lasa-o singura niciodata. Insa nu am incotro, trebuie sa mai si muncesc. In concluzie, nu am timp sa-mi gasesc un iubit! Si sincer, la cate am pe cap, nici nu-mi prea surade ideea de a avea o noua relatie acum. Cand va fi sa fie, nu ma voi impotrivi, dar acum in nici un caz nu sunt disperata sa ma cuplez cu cineva”, ne-a declarat vedeta, relateaza Gardianul.

Cititorii site-ului vdtonline.ro au desemnat-o drept cea mai sexy cåntareata din tara pe Celia. Fosta componenta a trupei Elegance a reusit sa se impuna in urma unei batalii pe viata si pe moarte cu alte frumuseti mioritice, precum Delia Matache, Anda Adam sau Anna Lesko. Celia, pe numele ei din buletin Cristina Socolan, traverseaza una dintre cele mai bune perioade din viata. In pofida succesului profesional, ASE-ista nascuta in urma cu 24 de ani in Deva are ceva probleme pe plan amoros. Este logodita cu afaceristul turc Kemal, cu care, insa, se cearta destul de frecvent in ultima vreme, scrie Curentul.

Andreea Marin nu rateaza niciun eveniment important din viata lui Gabriel Coveseanu, alias Cove, fostul ei asistent de la "Surprize-Surprize". Pentru ca sunt buni prieteni de familie cu Cove si Maria, fosta vedeta Tvr si sotul ei au participat la petrecerea de botez a micutului Bogdan Matei Coveseanu, in varsta de trei luni. Alaturi de cei 50 de invitati, Andreea s-a simtit in largul ei, motiv pentru care nu s-a abtinut de la niciun gest. Asa se explica reactia ei prompta de a canta, in momentul in care Cove a dat startul la karaoke. Desi Stefan Banica Jr. s-a multumit sa asculte invitatii care s-au dedat, in masura talentului, la exprimari artistice, sotia lui a intrat repede in joc. "Andreea a cantat la masa, cu toata lumea, mai multe melodii. Are voce. Nu a luat microfonul, pentru ca nu a avut loc de alti tineri, care voiau sa se afirme, colegi de-ai mei de la Teatrul "Ion Creanga". Ne-am simtit foarte bine cu totii. Petrecerea a fost reusita si a durat destul de mult pentru un botez, pana spre trei dimineata", ne-a declarat Cove. Programul de karaoke a fost variat si a cuprins atat melodii romanesti, cat si din repertoriul international. Baietelul Mariei si al vedetei de la Kanal D a parasit petrecerea cu doua ore mai devreme, relateaza Cancan.

Desi a castigat anul trecut aproape 12 milioane de dolari, Britney Spears a avut grija sa ramana cu mai nimic. Asta dupa ce ajunsese sa cheltuiasca intr-o singura luna peste 900.000 de dolari. Pe ce s-au dus banii? Nici ea nu stie prea bine, cert e ca in mai putin de 11 luni Britney ramasese cu mai putin de 2 milioane de dolari. In mod surprinzator, mama Britney nu a cheltuit pentru copii decat putin peste 300.000 de dolari. Restul banilor s-au “topit” fie pe shopping, fie pe avocati. In plus, Britney a exagerat anul trecut organizand fel de fel de petreceri si cheltuind sume exorbitante pe tratamente de slabit si cosmetice. Chiar daca tatal ei, James Spears a avut grija ca Britney sa nu faca gesturi nesabuite in privinta banilor, el fiind administratorul afacerilor ei, diva tot a scapat de sub control, scrie Click.

Fotomodelul britanic Katie Price, cunoscut cu numele de scena Jordan, se consoleaza dupa ce s-a despartit de sotul ei, Peter Andre, sub razele fierbinti ale soarelui din Malibu. Voluptoasa vedeta a mers la vila din zona a unei prietene si cele doua au petrecut weekendul lenevind topless in soare. Sotul lui Jordan, Peter, s-a intors acasa, la vila sa din Cipru, unde a petrecut timpul in compania catorva prieteni. Dupa lacrimi si certuri, declaratii incendiare in presa, cei doi par, cel putin pentru moment, sa se fi linistit, scrie Libertatea.

Fotomodelul Kate Moss a hotarat sa se faca fata cuminte. Astfel, frumoasa se converteste la budism. Moss si-a cumparat deja, potrivit Female First, o statuie cu Buddha, inalta de 120 de centimetri. Modelul petrece minute bune in fiecare zi, in fata statuii, inconjurata de betisoare incandescente de santal, meditand. Desi prietenii ei sunt deranjati de noua ocupatie a vedetei, Moss a declarat recent ca budismul ii ofera o stare de calm, pe care nu a avut-o de mult timp, informeaza Libertatea.

In urma cu cateva zile, Gina Pistol a revenit la vechea ei iubire. Se pare ca, dupa despartirea de fotbalistul Ciprian Marica, pe care nu a vrut sa o recunoasca si care s-a produs in urma cu mai multe saptamani, blonda l-a asteptat pe fostul iubit Nicola sa-si faca ordine in viata sentimentala si sa o primeasca inapoi. Dupa ce s-a iubit doua saptamani cu OTV-ista Marinela Avadani, de 1 mai Nicola s-a lasat sedus de o bruneta din Constanta pe care a vizitat-o constant in ultima perioada. Situatia s-a schimbat pe la jumatatea saptamanii trecute, cand afaceristul de 26 de ani a pus punct povestii de amor de la malul marii cu un scop exact - Nicola a convenit impacarea cu Gina. Weekendul trecut a fost primul pe care blonda si iubitul ei l-au petrecut impreuna, ca si cum atunci s-ar fi cunoscut. Se pare ca, inainte de a face acest pas, Gina si Nicola au avut multe sa-si spuna. In pauza de sase luni pe care au avut-o, fiecare si-a vazut de viata lui, ea incercand sa puna bazele unei relatii stabile, iar el zburand din floare in floare. Acum au revenit la povestea lor de amor inceputa in urma cu aproape patru ani, scrie Cancan.

Nu a trecut mult timp de cand s-a angajat la Antena 1, pe post de asistenta la emisiunea “Un show pacatos”, ca Loredana Chivu a si aparut intr-o revista destinata barbatilor. Blonda, in varsta de 19 ani, a fost protagonista unui pictorial inedit pentru publicatia “Maxim”, cel dintai facut in Romania cu un telefon mobil. De altfel, aceasta este si prima sedinta foto in care Loredana nu isi mai expune ostentativ silicoanele, buzele, unghiile false si extensiile, asa cum obisnuia in pozele vulgare de pe Hi5, scrie Click.