Mihaela Radulescu: Dovada divortului secret! Mihaela Radulescu si-a pastrat, legal, numele dupa divortul de primul sau sot, Bogdan Radulescu. In exclusivitate, Cancan publica sentinta de divort, care va deveni o proba in procesul intentat Mihaelei Radulescu de Bogdan Radulescu, cu termen in septembrie 2009, in care primul barbat al Mihaelei isi cere numele inapoi, sustinand ca divortul nu s-a pronuntat niciodata!

Loredana, cu sfarcul la vedere! Loredana Groza nu se dezminte! Renumita datorita extravagantei sale si a lipsei totale de prejudecati, solista a facut un adevarat show, sambata seara, in clubul Whish din Constanta. Astfel, masculii prezenti la concertul Loredanei s-au putut delecta din plin nu doar cu vocea acesteia, dar si cu formele sale apetisante, scrie Click. Imbracata intr-un costum provocator, mulat pe corp, cantareata a lasat la un moment dat la vedere unul dintre sani, care i-a iesit obraznic din sutien chiar in timp de canta, instantaneul fiind surprins de citynights.ro.

Plapcianu ofteaza dupa Ramona Gabor: "Ce bine face sex!" Fosta iubita a junelui de Dorobanti, Diana Birzu, vine cu amanunte picante referitoare la cel care i-a sucit mintile pe cand avea doar 17 ani: “Plapcianu mi-a spus ca e innebunit dupa moldovence, ca ele si un ciot de copac daca ar prinde si-ar trage-o!”. “Mi-a spus asta pe cand era cu Ramona Gabor, ce bine face sex ea. Era asa incantat de moldovence... mai ca nu mi-a spus si ce pozitii a experimentat cu sora Monicai Columbeanu”, a declarat in exclusivitate pentru Libertatea Diana Birzu.

Elena Gheorghe da in judecata presa britanica. Dupa ce ca reprezentanta Romaniei la Eurovision a ocupat doar locul 19, un esec pentru tara noastra, presa britanica a infipt cutitul in rana si a scris ca Elena noastra a facut playback. Ceea ce este imposibil la un asemenea concurs! Laurentiu Duta, compozitorul piesei „The Balkan Girls”, a precizat ca solista Elena Gheorghe este foarte indignata pe acel articol. Considera ca e vorba de o rautate si intentioneaza sa dea in judecata presa britanica, scrie Atac-online.ro

Michael Jackson a iesit pe strada rujat si fara masca. Pentru prima data in 2009, Michael Jackson a aparut in public fara sa-si mai ascunda fata, fara masca, fara ochelari de soare, palarie sau umbrela, insa cu buzele facute cu ruj si contur. Superstarul a vrut sa arate fanilor ca se simte bine, in ciuda zvonurilor ca ar avea cancer de piele, scrie Cancan.

Pedro Almodovar a facut sex oral la filmari. Regizorul spaniol Pedro Almodovar a explicat cum ii instruieste pe actorii pe care ii are sub comanda si a dezvaluit ca mai demult a facut sex oral unei actrite pentru a-i arata personajului masculin cum trebuie sa joace. “Joc toate rolurile pe platoul de filmare. Intr-un film produs mai demult, i-am facut cunnilingus unei actrite, pentru a-i arata unui actor cum vreau sa fie scena”, a explicat Almodovar, scrie Click.

Maria Dinulescu, in videoclipul Depeche Mode. Actrita Maria Dinulescu, cunoscuta publicului roman din filmele Pacatele Evei, California Dreamin si Pescuit sportiv, va fi protagonista noului videoclip al trupei Depeche Mode. Ea a castigat recent castingul organizat la Bucuresti si va incepe sambata filmarile pentru videoclip, care vor dura trei zile. Actrita va interpreta rolul unui soldat, rol pentru care se va pregati, timp de doua zile, cazandu-se intr-o unitate militara. Pentru aceasta interpretare, actrita va fi nevoita sa-si schimbe culoarea parului in blond, scrie Libertatea.