Tantareanu a bagat 2.000 € la Loto. Loto 6 din 49 a devenit un adevarat sport national. Cu mirajul celor 10,7 milioane de euro, puse la bataie maine drept premiul cel mare, pe lista romanilor care ingroasa cozile la sediile Loteriei se afla si cateva vedete. Doar e an greu, suntem in plina criza, scrie Libertatea.

Generalul Iordanescu s-a ascuns cu o studenta! Paparazzii CANCAN l-au surprins pe Iordanescu in compania unei brunete focoase, care i-a tinut de urat generalului, pret de aproape o ora, la "Doi Cocosi". Imediat dupa ce au intrat in local, acestia s-au facut nevazuti, insa au aparut, dupa o ora, fericiti si zambitori. Grijuliu, Iordanescu a dus-o pe bruneta cu SUV-ul la facultate, unde tanara s-a gasit cu iubitul ei, un student credul, posesor de Dacia 1310. Viata este de multe ori surprinzatoare, nu putine fiind cazurile in care norocul vine dimineata, la bordul unui Audi Q7, si din pacate pleaca seara cu un simplu tramvai. Asa pot fi caracterizate cateva zile din viata unei tinere studente silitoare de la ASE, care a avut privilegiul sa intre alaturi de generalul Anghel Iordanescu intr-un restaurant in care nu se mai afla niciun client, noteaza Cancan.

Lesko il ameninta pe Elan cu cianura. Nonconformista si mereu cu limba ascutita, Anna Lesko a asteptat momentul potrivit pentru a-si pune la punct rivala, dar si pentru a-si atentiona iubitul infidel. Ea recunoaste ca Elan a calcat stramb si ii promite acestuia otrava daca va repeta experienta. Cu o sedinta foto si cateva declaratii intr-o revista lucioasa, Anna Lesko a lamurit o groaza de lucruri care au facut deliciul presei mondene in ultimul timp. Ea s-a transpus pentru publicatia „The One” in pielea unei domnite, iar lui Elan i-a dat rol de cavaler care se plimba cu Mustangul, scrie Click.

Sexy-printesa i-a dat cu flit lui Dan Balan. Fostul lider al trupei O-ZONE, Dan Balan, a fost refuzat de o printesa rapitor de frumoasa pe care o curta asiduu si careia ii trimitea, cu orice ocazie, superbe buchete de trandafiri. Cantaretul basarabean a mai intampinat, in trecut, probleme amoroase, el nefiind un adept al relatiilor stabile. CANCAN a dezvaluit ca fostul lider al celei mai de succes trupe romanesti a fost tradat de ultima lui iubita, studenta la medicina, Cristina Rusu. Aceasta se intalnea, in taina, cu un alt barbat, care, la fel ca si Dan, locuieste in SUA. Cunoscutul interpret s-a retras in bratele celei mai fidele amante: muzica. Dupa ce a reusit s-o uite pe studenta Cristina, basarabeanul a cunoscut o printesa, in adevaratul sens al cuvantului, de o frumusete rapitoare, pentru care a inceput sa nutreasca sentimente puternice.

Becali vrea la Monte Carlo. Gigi Becali le-a cerut procurorilor care il cerceteaza pentru lipsire de libertate sa-i dea voie ca, dupa incheierea campaniei electorale pentru europarlamentare, pe 7 iunie, sa plece intr-un concediu de o luna la Monte Carlo, in Monaco. Arestat in aprilie pentru ca i-ar fi sechestrat pe presupusii hoti ai masinii sale, latifundiarul din Pipera a fost eliberat sub control judiciar, ceea ce inseamna ca nu poate iesi din Bucuresti sau din Ilfov fara aprobarea instantei. Dorinta lui de a-si petrece vacanta la Monte Carlo, alaturi de familia sa, ar putea fi implinita numai de magistratii de la Judecatoria sectorului 1, care, luni, vor lua in discutie cererea. Potrivit unor surse apropiate lui Gigi, acesta vrea sa-i faca un cadou special sotiei lui, Luminita (38 de ani), care isi doreste sa revada Monte Carlo, noteaza Libertatea.

Cosmina Pasarin nu poate uita ca a ramas in fundul gol. Bruneta a intocmit un top al celor mai penibile faze din viata ei si s-a oprit asupra a trei episoade care au facut-o sa se simta de-a dreptul ingrozitor. Cosmina Pasarin da inca o dovada de sinceritate totala. Vedeta a intocmit pe blogul ei topul celor mai penibile momente in care a fost protagonista. "Sigur ati trecut fiecare dintre voi prin momente neplacute de care nu vreti sa va amintiti prea des. Poate ca unora dintre voi va e si usor sa le treceti cu vederea. O persoana publica insa gaseste mereu pe cineva care sa i le aduca aminte cu lux de amanunte", asa si-a incept Cosmina "pledoaria". Cel putin unul dintre cele trei episoade mentionate ca fiind cele mai penibile a facut furori la vremea lui, noteaza Cancan.

Adrian Enache se rupe in figuri! Dezmat in toata regula, joi seara, la onomastica Elenei Hueanu, blonda care a devenit peste noapte cunoscuta in urma aventurii pe care a avut-o intr-un weekend, la mare, cu Elan Schwartzenberg. Daca Elan Schwartzenberg nu s-a aflat printre invitatii Elenei Hueanu, cel care a facut fata cu brio fetelor puse pe distractie a fost „veteranul” Adrian Enache, care s-a destrabalat in compania a sapte femei. Adrian Enache nu-si dezminte renumele de Don Juan, chiar daca a trecut de mult de prima tinerete. La 43 de ani, solistul invarte femeile pe degete mai ceva ca un pusti, el reusind performanta de a duce o viata dubla, timp de 14 ani, scrie Click.

Consuelo si-a imprimat buzele pe o colectie de bijuterii! 'Briliantul' nu-i doar unul! Daca Adrian Mutu e supranumit astfel pentru calitatile de fotbalist, sotia sa, Consuelo, chiar creeaza astfel de bijuterii! Consuelo a absolvit in Republica Dominicana facultatea de design. Iar propunerea prietenei sale Magdalena Ruxandra i-a venit ca o manusa, mai ales ca sotia fotbalistului nationalei a mai creat asemenea podoabe pe cand locuia in SUA. Iubita unui bancher elvetian, Magdalena a convins-o pe Consuelo sa i se alature in conceperea bijuteriilor pentru colectia intitulata “Mussero”, scrie Libertatea.