Bahmu: "Baietelul meu e cat un soricel". Adriana Bahmuteanu mai are un baietel. Ea a nascut prin cezariana, miercuri seara, cel de-al doilea copil al ei si al lui Silviu Prigoana. Desi a venit pe lume prematur, la doar 7 luni, si are numai 900 de grame, micutul Darius Eduard se simte foarte bine, mananca si respira singur, iar parintii lui sunt incercati in aceste momente de doua sentimente contradictorii: bucurie si ingrijorare, noteaza Libertatea.

Iubitul o foloseste pe Vantur ca sa-l lanseze la Moga. Prezentatoarea stirilor Pro TV a avut parte de o surpriza imensa din partea actualului iubit, modelul Bogdan Vladau, care i-a marturisit ca vrea sa devina cantaret. Iulia Vantur a incheiat de cateva luni relatia cu Marius Moga, dar pare ca nu reuseste sa se desprinda intru totul de lumea muzicii. In mod cu totul ironic, actualul iubit al vedetei Pro TV, manechinul Bogdan Vladau, nutreste dorinta de a deveni cantaret, gurile rele sustinand ca si-ar dori sa debuteze cu niste piese compuse de nimeni altul decat... Moga. Se pare ca blonda nu a fost deloc incantata sa afle ca Bogdan vrea sa se lanseze pe piata muzicala, intuind glumele care s-ar putea face in fostul ei anturaj pe aceasta tema, noteaza Cancan.

Marina Dina: «Piturca jr. nu m-a vrut». Blonda lui Mihai Morar vorbeste, in exclusivitate pentru Click!, despre barbatii din viata ei, nu putini la numar. Ciprian Cerbulescu, Alin Cocos, Cristi Pulhac, Gabi Torje, Luis Lazarus, Schumi si Alex Piturca. Acestia sunt barbatii cu care se presupune ca Marina Dina ar fi umblat. Desi a fost vazuta in compania unora dintre ei, frumoasa blondina il recunoaste drept iubit doar pe Ciprian Cerbulescu, cu care a stat doi ani. Dupa ce a pozat nud in diferite reviste dedicate barbatilor, cariera Marinei Dina a cunoscut o ascensiune fulminanta. Ea a primit nenumarate propuneri pentru a presta in calitate de model si a fost cooptata de Antena 2 in calitate de asistenta a lui Mihai Morar, la emisiunea “Rai, da’ buni”.

Maia povesteste terifiata experienta traita cu fotbalistul Cornel Frasineanu: "Ma viola si imi spunea sa ma sinucid". Manechinul Cristina Feldan (Maia) povesteste, in exclusivitate pentru Libertatea, momentele de groaza prin care a trecut atunci cand a fost sechestrata, timp de 12 ore, in apartamentul din Arad al fotbalistului Cornel Frasineanu si violata de acesta. In camera se mai aflau, potrivit Maiei, fotbalistul Cornel Codreanu si bodyguardul lui Frasineanu, poreclit Mec. Tinerei nu i-a fost deloc usor sa rememoreze acea zi, cand a fost batuta si violata de catre fotbalistul Cornel Frasineanu. Integral in Libertatea.

Chivu rateaza petrecerea de botez a Nataliei. Adelina se va ocupa singura de receptia de la hotelul Bvlgari. Chiar daca este botezul fetitei lui, Cristi nu a primit invoire la ultimul meci al Interului. Maine, Adelina si Cristi Chivu isi vor boteza fiica la Milano, iar nasi vor fi Victor Becali si sotia lui. Natalia va fi crestinata la o biserica ortodoxa din orasul de resedinta al parintilor ei. Petrecerea de dupa va avea loc pe terasa unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din Italia, Bvlgari. Din nefericire, Cristi Chivu nu va putea fi prezent la receptie. Duminica, Inter Milano are ultimul meci din acest sezon, impotriva echipei Atalanta Bergamo, asa ca toti membrii echipei intra in cantonament in dupa-amiaza zilei de sambata. Cu toate ca botezul fiicei lui este unul dintre cele mai importante momente din viata sa de familie, fundasul roman nu a primit invoire, noteaza Cancan.

Ronaldo, adorat de homosexuali! Portughezul Cristinao Ronaldo are de ce sa fi fericit. N-a cucerit trofeul Ligii Campionilor, cu Mancheter United, dar se poate lauda ca a castigat simpatia comunitatii gay din lume. Fotbalistul lusitan, ale carui aventuri cu femei din lumea mondena si nu numai, au facut inconjurul lumii, a fost desemnat de revista Gay Times, din Marea Britanie, drept “Cel mai sexy barbat in viata”, informeaza Click.

Andreea Marin, sexy in FHM. La opt ani dupa ce FHM a pus-o pe primul loc in topul Cele mai sexy 100 femei din lume, Andreea Marin-Banica revine cu un nou pictorial in publicatia respectiva. De data aceasta, cu fotografii mai cuminti. In numarul din iunie 2009 al FHM, sotia lui Banica jr isi dezgoleste doar un... umar. Chiar si asa, e extrem de feminina si de sexy, noteaza Libertatea.

Sharon Stone nu poarta sutien. Actrita din "Basic Instinct" mizeaza pe fizic pentru a atrage atentia asupra ei. Vedeta a defilat intr-o bluza transparenta, cu vedere la bust, pe aeroportul din Los Angeles, insa nu a oferit o imagine prea placuta, sanii nemaiavand fermitatea de altadata. Daca tot nu a mai jucat in niciun film de succes, Sharon Stone a decis ca trebuie sa atraga atentia asupra ei in alte moduri si, luand exemplu de la vedetele mult mai tinere decat ea, a inceput sa se dezbrace "strategic". Astfel, dupa ce a dat fuga la Cannes, actrita s-a intors la Los Angeles, unde s-a afisat pe aeroport imbracata intr-o bluza mulata, neagra, transparenta, pe sub care nu purta sutien. Din nefericire pentru ea, aparitia nu a fost una prea placuta, sanii vedetei nemaiavand fermitatea de altadata, in ciuda faptului ca se pare ca Sharon a apelat la estetician pentru a-si pune silicoane, scrie Cancan.