Costel Busuioc a pierdut 100.000 € si nu e trist. La aproape un an dupa ce a castigat concursul “Fiii lui Babel” si a inceput colaborarea cu Sony Music BMG, Costel Busuioc a anulat contractul cu vestita companie de discuri. “Am decis sa reziliez contractul cu Sony Music, pentru ca m-au promovat foarte putin. Numerosi artisti cunoscuti au propus companiei de discuri sa sustina concerte impreuna cu mine, dar au fost refuzati sau nu li s-a raspuns. Din colaborarea cu Sony Music am pierdut mai mult decat am castigat. Cred ca ar fi putut face mult mai mult pentru mine, dar nu si-au dat interesul”, a declarat Costel Busuioc pentru Click.

Petre Roman si Silvia Chifiriuc, cununati de Patriciu. La scurt timp dupa ce Petre Roman a aflat ca va fi din nou tatic, la 63 de ani - iubita acestuia, cantareata Silvia Chifiriuc, fiind insarcinata in patru luni - fostul premier a decis sa-si puna pirostriile si s-o ia de nevasta pe cantareata. Cuplul Roman-Chifiriuc va avea sambata o zi plina, caci atunci se va desfasura ceremonia religioasa la Manastirea Snagov, situata pe o insula, nasii fiind omul de afaceri Dinu Patriciu si sotia acestuia, scrie Cancan.

Vladau: "Iulia e cu fostul iubit. N-am apucat sa facem sex". Bogdan Vladau a anuntat, in exclusivitate, pentru Click!, faptul ca Iulia Vantur si Marius Moga formeaza, din nou, un cuplu. Desi a fost surprins iesind din apartamentul blondei, Bogdan sustine acum, dupa ce a pierdut-o, ca intre ei ar fi fost o relatie platonica. Multe fete de rand, dar si multe vedete autohtone au suspinat dupa manechinul Bogdan Vladau. In ultimele zile, insa, calitatile de mare crai i-au fost puse la mare incercare, caci iubita sa, Iulia Vantur, s-a reintors mult prea repede in bratele vestitului Marius Moga, cel cu care a avut o relatie timp de doi ani, scrie Click.

Oana Zavoranu nu se lasa: "Trebuie starpite nonvalorile!". Razboiul dintre Oana Zavoranu si Monica Columbeanu se acutizeaza pe zi ce trece. Acum, vedeta de la Kanal D este decisa sa demaste si sa "starpeasca" nonvalorile din showbiz, categorie in care a inclus-o si pe sotia lui Irinel, cea care a facut-o sa ia foc atunci cand a amenintat-o ca ii va scoate emisiunea din grila postului. “Ma bucur extrem de tare ca romanii stiu sa discearna si ca au inteles ca trebuie starpite nonvalorile, ca sunt alaturi de mine in numar atat de mare, in demersul meu de a termina cu toti cei care ne invadeaza ca o molima. Atat de interesanta va iesi din aceasta disputa (n.r. - Monica Columbeanu) incat, cu siguranta, daca mai are si doi fani zapaciti, i-a pierdut si pe aia”, afirma Querida, potrivit Libertatea.

Adelina si Cristi Chivu si-au programat deja al doilea copil. Desi abia weekendul trecut si-au botezat primul copil, sotii Chivu si-au facut din nou planuri pentru marirea familiei. Surse din cercul de apropiati ai acestora sustin ca acestia au programat deja venirea pe lume a celui de-al doilea copil. In ciuda faptului ca inainte de a parasi pupitrul stirilor de la Antena 3, pentru a o naste pe Natalia, Adelina a anuntat ca vrea sa se intoarca in televiziune, iata ca brusc sotia lui Cristi Chivu s-a razgandit. Aceasta le-a povestit apropiatilor ca, in curand, va renunta la pilule pentru a-l concepe pe cel de-al doilea copil, scrie Cancan.

Brad Pitt nu face dus. Brad Pitt e asa de ocupat incat nici sa faca dus nu mai are timp. Astfel, cand simte ca mirosul transpiratiei lui e de nesuportat... apeleaza la o metoda rapida de improspatare. Actorul se curata folosind servetele umede pentru bebelusi. "Cand ai sase copii, nu mai ai timp de nimic asa ca la nevoie iau un servetel si ma sterg repede cu el la subrat", i-a spus amuzat Brad, actorului Eli Roth, scrie Libertatea.

Fetele Bambi au dat-o pe silicoane! Nu mai este o noutate faptul ca Denisa de la Bambi a apelat la operatii estetice, buzele brunetei fiind vizibil marite de colagen. Acum cateva zile, fetele si-au sarbatorit cei noua ani de activitate la Resita, unde au surprins publicul cu noua lor infatisare. Sanii mariti ai fetelor i-au lasat pe fanii resiteni cu gura cascata, scrie Click.

Eminem, umilit si jefuit la MTV Movie Awards. Dupa ce "Borat" a aterizat, intentionat sau nu, cu fundul pe fata rapperului, ghinioanele lui Eminem au continuat. In timpul petrecut la decernarea premiilor MTV Movie, hotii si-au facut de cap in camera lui de hotel. New York Daily News scrie ca paguba creata este de aproximativ 60.000 $, iar printre obiectele sustrase se aflau un lant cu diamante si laptopul sau, scrie Libertatea.

Tantareanu se ia de Lis: "Vijelia care i-a deranjat petrecerea, pedeapsa pentru pedofilie". Potopul de marti seara a spulberat dorinta Oanei Lis de a avea o petrecere de nunta in aer liber. Aranjamentele florale, umbrelele si fetele de masa de pe terasa restaurantului Herastrau au fost spulberate de vijelie, astfel ca nuntasii s-au vazut nevoiti sa se adaposteasca in salon. Dezamagita ca nu a putut face cheful afara, Oana s-a luminat imediat la fata la cuvintele lui Cristian Tantareanu: „Potopul e pentru Lis. L-a pedepsit Dumnezeu pentru pedofilie”, a declarat miliardarul reusind, astfel, sa mai destinda atmosfera, scrie Click.