Gabi Cristea a trecut la regim dupa ce a aflat ca i se spune "Pufoasa". Prezentatoarea reality-show-ului "Nora pentru mama" s-a decis sa scape de surplusul de kilograme cu ajutorul unei diete pe baza de lichide. De cand i-a ajuns la urechi ca este supranumita "Pufoasa" pe platourile de filmare de la Stefanesti, Gabi Cristea nu mai are liniste. Si tot de atunci, s-a decis sa se apuce de o cura de slabire miraculoasa, care pe langa pierderea in kilograme mai are un beneficiu - curata organismul de toxine si il revitalizeaza, scrie Cancan.

Debut cu mister in Tunisia, Mihaela Radulescu, pazita pana in dinti de politie. Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, va aparea intr-un nou videoclip alaturi de un om de afaceri, si artist in acelati timp. Este vorba de Eric Colas. Elementele acestui nou videoclip in care va aparea Mihaela Radulescu sunt simboluri la fel de nastrusnice ca si personalitatea Mihaelei: un fotograf fascinat de o poza, o femeie misterioasa, o esarfa galbena si o cautare interminabila intr-un bazar tunisian sunt doar cateva din elementele-cheie ale acestui videoclip, potrivit Atac Online.

Piti a stat 8 ore la amanta. Pus pe liber de sefii de la FRF, fostul selectioner al Romaniei, Victor Piturca, are tot timpul de pe lume. Numai ca antrenorul nu sta prea mult cu familia, ci isi petrece serile in compania amantei sale, rusoaica Victoria “Vica” Blohina. Liber de contract, Piturca si-a tras consilier “greu” in a-si alege viitoarea destinatie: amanta! Fostul antrenor al nationalei face poteca spre apartamentul din strada Episcop Chesarie, al unei foste dansatoare in barul Melody, rusoaica Victoria “Vica” Blohina, cu care discuta de zor unde e mai bine sa mearga, in Qatar sau in Rusia, informeaza Libertatea.

"Isterica" de la televizor recunoaste ca e bisexuala. "As face-o in trei cu Adrian Cristea si cu Patruleasa". Adela Lupse, prezentatoarea de concursuri TV intrata in folclor dupa ce a spart live un telefon dandu-l de pamant, a recunoscut ca nu are limite in materie de sex, ea fiind desconspirata de o fata invidioasa, cu care s-a iubit in trecut. Aflata cu un job la Budapesta, Adela obisnuieste sa comunice foarte mult prin intermediul internetului pentru a-si omori plictiseala. Astfel, dornica de senzatii tari, "isterica de la TV" a intrat pe un site destinat persoanelor cu orientari bisexuale si a inceput sa se "incinga" la vorba cu o alta fata, transmite Cancan.

Dani Otil, oripilat de pantofii lui Cream. Matinalul Antenei 1, Dani Otil, a incercat sa fie pentru un moment critic de moda, insa nu prea i-a iesit. „Oripilat" de pantofii Claudiei Pavel, alias Cream, Otil nu s-a sfiit sa spuna in direct ca vedeta poarta niste pantofi oribili. Mai mult decat atat, iubitul Mihaelei Radulescu a vrut sa afle carui designer ii apartin acesti pantofi, iar cand a aflat ca numele este Christian Lacroix, Dani s-a cam fastacit putin, scrie Atac Online.

Iulia Vantur l-a lasat cu buzunarele goale pe Bogdan Vladau. Fostul manechin a intrat intr-un con de umbra. Dupa succesul fulminant pe care l-a avut in urma cu cativa ani, acesta a disparut din prim-planul lumii mondene pana vara trecuta cand numele lui a fost asociat cu o femeie cunoscuta, Raluca Sandu. Barbatul care a aparut in urma cu cateva saptamani la bratul Iuliei Vantur are, potrivit apropiatilor, probleme financiare serioase, potrivit Cancan.

Ogica: Lazarus e un poponar parsiv si drogat. Vedetele Kanal D sunt atacate din toate partile. Mai nou, Luis Lazarus, pe langa problemele pe care le are cu emisiunea care risca sa nu mai "prinda" un al doilea sezon din cauza audientelor, a fost luat in colimator de Stelian Ogica. Nici Oana Zavoranu nu sta tocmai pe roze, pentru ca, intr-un final, Monica Columbeanu i-a replicat, sustinand ca a fost mintita si tradata. Soarta emisiunii “Justitiarului” Luis Lazarus se va decide curand, scrie Libertatea.

Moni a luat 300 de euro sa vina la emisiunea Oanei. La o saptamana de la izbucnirea scandalului dintre Monica Columbeanu si Oana Zavoranu, sotia milionarului a iesit la rampa cu o declaratie la emisiunea lui Cristian Brancu, de la Antena 2. Ea a povestit ce s-a intamplat pe platou la filmarile unei noii editii a emisiunii “Pact cu diavolita”, prezentata de Oana Zavoranu. “Am acceptat invitatia celor de la Kanal D, dupa ce am semnat un contract in prezenta impresarului meu, Matei Mico", a declarat Monica, citata de Libertatea.

Cosmina si Matteo distreaza tinerii de bani-gata in cluburi. Cosmina Pasarin si Matteo au pus mana pe un contract avantajos, care, intr-o luna, le va rotunji veniturile de 4.000 de euro. Obisnuiti sa-si petreaca noptile in cluburi, Cosmina si fostul iubit al Deliei imbina utilul cu placutul si distreaza petrecaretii din discoteci, in calitate de maestri de ceremonii, transmite Click.

Ea e chelnerita care l-a «vrajit» pe George Clooney. In timpul liber lucreaza ca manechin, dar este de profesie chelnerita. Blonda Lucy Wolvert nu a avut nevoie decat de o seara pentru a-l cuceri pe George Clooney. I-a servit un cocktail intr-o maniera mai mult decat simpatica si burlacul absolut de la Hollywood i-a cazut in mreje. Conform prietenilor, acum, dupa ce a dobandit statutul de iubita oficiala a actorului, Lucy ii pregateste o surpriza de zile mari pentru acest weekend, cand Clooney implineste 49 de ani, potrivit Click.