Corina, eleva de care s-a indragostit doctorul insurat din Iasi. Corina Bacalum pare sa aiba o lista lunga de victime amoroase. Eleva de doar 18 ani, din Iasi, a impresionat cu frumusetea ei nu numai pe medicul Iulian Carp, care vrea sa divorteze pentru ea, ci si pe un milionar italian de 36 de ani, Raffaele Pace, unul dintre cei care au oferit o bijuterie de peste 11.000 de euro la emisiunea “Inelul cu Diamant” de la Euforia TV. Tanara a participat la un concurs pe site-ul televiziunii, la care trebuia sa raspunda la o serie de intrebari despre emisiunea “Inelul cu diamant”. Premiul era o cina cu bogatasul italian. Ajunsa in marea finala a concursului emisiunii (produsa de Mamitzu Production pentru Euforia Tv), Corina a fost vazuta in fotografii de Raffaele, care, spun sursele noastre, s-a “aprins” imediat, impresionat de frumusetea moldovencei, scrie Libertatea.

Simona Sensual:"Se masturbeaza cu mine la telefon!" Blonda este sunata zi si noapte de un tanar care ii vorbeste porcos in timp ce se autosatisface sexual. Simona Sensual a devenit sursa de fantezii erotice pentru un tanar pe care nu il cunoaste, dar care a facut rost de numarul ei de telefon si o terorizeaza cu apelurile. Fanul blondei a inceput sa o sune de prin iarna si nu s-a linistit nici pana astazi. Fara sa tina cont de ora, acesta ii da telefon si ii vorbeste murdar, in timp ce se masturbeaza. "Nu a vrut sa-mi spuna nici cine este, nici de unde are numarul meu de telefon, nici nu a fost de acord sa nu ma mai caute. Dupa voce, pare un pusti. De obicei nu ii raspund, mai ales cand suna dupa ora 02.00, dar uneori, din graba, accept apelul fara sa ma mai uit la numar. Geme si vorbeste ca la linia erotica, bietul de el o fi crezand ca daca am 89 in numarul de telefon oi fi de la vreun hotline", a declarat blonda pentru Cancan.

Fiul fostului premier Radu Vasile are club de homosexuali. Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile si fostul iubit al Andreei Raicu, a renuntat la cabaretul din inima Capitalei si, in localul din Centrul Istoric al orasului, functioneaza acum un club privat, pentru homosexuali. Intre timp, continua procesul cu Primaria, pentru o datorie de 300 de dolari. Homosexualii sunt ingrijorati pentru ca se inchide unul dintre putinele cluburi la care aveau acces fara probleme. Coproprietarul clubului “Soho”, din Centrul Istoric al Capitalei, e Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile. Initial, localul se numea “Cabaret”, iar clientii erau unul si unul, din lumea mondena si numeroase VIP-uri. Fiul politicianului este coproprietar, alaturi de doi prieteni. Cei trei asociati se judeca de trei ani cu Primaria Capitalei, care ameninta cu executarea silita, pentru ocuparea abuziva a spatiului si pentru o datorie de ... 300 de dolari. Acum, clubul a fost rebotezat “Soho”, iar clientii sunt cu preponderenta homosexuali, scrie Click.

Zavoranca, la cutite cu Lazarus. Oana Zavoranu nu l-a iertat nici ea pe Luis Lazarus, dupa ce acesta a fost facut praf de Stelian Ogica. Ea a fost deranjata, spun sursele noastre, de faptul ca "Justitiarul" s-a plans ca emisiunea lui a scazut in audienta de cand a invitat-o pe Oana. Acum insa, afirma Zavoranca, sefii de la Kanal D i-au sugerat sa mearga in show-ul lui Lazarus pentru a-i ridica ratingul. Prezentatoarea emisiunii “Pact cu diavolita”, de la Kanal D, nu s-a lasat insa induplecata. “Cum sa ma duc si sa-i fac rau unui coleg, caruia i-au scazut audientele din cauza mea?”, intreaba, ironica, Oana, citata de Libertatea.

Nunta secreta: Domnul si doamna Roman se ascund! Dupa ce CANCAN a dezvaluit in exclusivitate locatia aleasa pentru nunta lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc, respectiv la Snagov, ceea ce le-a dat planurile peste cap celor doi, fostul premier a incercat in ultimele doua zile tot felul de variante pentru a se ascunde de presa, inclusiv cea de schimbare a locatiei.

Sorana si-a tras iubit cat usa. Cantareata a avut, alaturi de afaceristul sibian, una dintre cele mai serioase relatii ale sale, ce a durat aproape doi ani. Desi s-au logodit, iar Sorana s-a mutat, impreuna cu el, in Sibiu, totul s-a naruit, in urma cu o luna. Sorana si-a revenit repede dupa despartirea de Ciprian, afaceristul sibian, si iata ca si-a gasit fericirea in bratele unui prieten din copilarie, pe nume Paul. Cei doi formeaza un cuplu de mai putin de o luna si deja s-au mutat impreuna, scrie Click.

Ilinca Vandici, parasita de Alin Cocos. Ilinca Vandici se pare ca sufera din greu, in prezent. Ea are din nou probleme in dragoste, sursele noastre dezvaluindu-ne ca s-a despartit de Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, ministrul turismului. Mai mult decat atat, se zvoneste ca Ilinca, desi lupta sa-si pastreze iubitul, nu a fost considerata “femeia potrivita” de parintii lui Alin, noteaza Libertatea.

Florin Salam, dat in judecata dupa concert. La cateva zile dupa ce si-a vazut visul cu ochii, organizand un spectacol de amploare in memoria sotiei lui, Florin Salam este amenintat cu justitia. In organizarea show-ului s-a strecurat o greseala grava, care ii va costa scump pe organizatori. Pe afisele evenimentului a fost trecuta, printre altele, participarea Big Band-ului Radio alaturi de dirijorul Ionel Tudor. Poate ca reactia acestuia din urma ar fi fost mai blanda daca nu ar fi declinat invitatia de a face parte din spectacolul cu pricina. Refuzul sau nu a contat, se pare, in momentul in care s-a decis tiparirea afiselor cu numele lui pe ele, scrie Cancan.