Adrian Enache divorteaza. Dupa 14 ani de relatie duplicitara cu Iuliana Marciuc, cantaretul s-a decis, in sfarsit, sa-si faca ordine in viata. Adrian Enache si Iuliana Marciuc traiesc o poveste de dragoste rupta din bestseller-urile americane. La 14 ani de la debutul acestei idile, dupa ce atat sotia, cat si amanta, i-au daruit cate un copil, cantaretul s-a decis sa divorteze de Corina, sotia sa legitima, cu care are o fetita de 13 ani, si sa ramana cu Iuliana, vedeta de la TVR alaturi de care are un baietel de trei ani, informeaza Cancan.

«Fetele mele sunt eroine nationale». Margareta, mama gemenelor de la Cheeky Girls, se lauda in presa britanica. Dupa ce Monica si Gabriela au facut o impresie extrem de buna in cadrul concursului “Dansez pentru tine”, difuzat de PRO tv, Monica iesind chiar invingatoare, mama fetelor de la Cheeky Girls, Margareta, nu-si mai incape in piele de bucurie, scrie Libertatea.

Lili Sandu a dansat uda pana la piele cu trei musculosi. Dupa Elena Gheorghe si Andreea Balan, a venit randul solistei Lili Sandu sa danseze in ploaie, pentru un spot al postului Kiss TV. Astfel, ea a dantuit lasciv mai bine de jumatate de ora cu hainele fleasca, timp in care trei barbati aratosi si musculosi au roit in jurul ei, anunta Click.

Gyorfi a aflat ca iubitul o inseala de la Zavoranca. Fostul logodnic al Danielei Gyorfi a incercat sa demonstreze ca si-a refacut viata dupa despartirea de cantareata. Se pare insa ca nu a uitat-o pe artista si nu este pregatit pentru o noua relatie. Impresarul si fostul iubit al Danielei Gyorfi si-a prezentat, in exclusivitate, noua partenera in emisiunea "Pact cu Diavolita", care va fi difuzata in aceasta sambata, potrivit Cancan.

Andreea Mantea, stapana la „Din dragoste”. Mircea Radu, flit! Frumoasa Andreea Mantea nu a cucerit numai patronii revistelor pentru barbati si diversi indivizi care s-au amorezat de ea la prima vedere, ci si pe producatorii emisiunii „Din dragoste”. S-ar parea ca odata alungat Mircea Radu de la carmele emisiunii, bruneta, candva asistenta lui, i-ar lua locul. Surse din trustul Intact au declarat pentru Atac ca sunt tot mai accentuate zvonurile potrivit carora Andreea ar urma sa fie prezentatoarea emisiunii in locul consacratului Mircea Radu.

Primul iubit al Monicai Columbeanu sustine ca a scapat-o de tigani. George Gavril, boxerul despre care presa a scris ca a fost primul iubit al Monicai Columbeanu, continua azi seria dezvaluirilor despre sotia lui Irinel. Daca ieri i-a luat apararea in scandalul cu Oana Zavoranu, de aceasta data, el povesteste cum a scapat-o pe Monica de problemele pe care le avea cu tiganii, scrie Libertatea.

Cu ce conditii s-a impacat Iulia Vantur cu Moga? Dupa ce a incercat marea cu degetul, Iulia si-a dat seama ca tot langa un artist ii este locul. Asteptam cu sufletul la gura sa vedem cine ii cucereste inimioara frumoasei blonde de la „Dansez pentru tine” si am constatat cu stupoare ca tot in bratele lui Moga s-a intors. Unii, mai romantici din fire si amatori de telenovele, s-au bucurat ca dragostea adevarata a invins, altii si-au dat o palma peste frunte cand au aflat „minunata” veste, scrie Atac.

Paris Hilton si Cristiano Ronaldo s-au sarutat cu foc si au baut cu spor. Atat de mult a suferit Paris Hilton ca s-a despartit de Doug Reinhardt (da, este cel cu care spera ca va face copii si cu care se visa casatorita deja) ca, dupa nici o zi, deja se giugiulea cu un tip bine bronzat, intr-un celebru local de noapte din Los Angeles. Ulterior s-a aflat ca macho man-ul era chiar starul lui Manchester United, Cristiano Rolando, scrieLibertatea.

Victoria Beckham cu sanii la vedere. Sotia celebrului fotbalist englez David Beckham a ales o bluza neagra, transparenta, la o intalnire de afaceri la care a luat parte la Londra, probabil ca sa se asigure ca va reveni in centrul atentiei. Victoria Beckham este dependenta de bli-turile paparazzilor, asa ca daca simte ca incepe sa intre intr-un con de umbra, ia masuri urgente pentru a iesi din impas, potrivit Cancan.

Nicolae Guta, interzis in Sicilia. A pus pe jar autoritatile italiene. Primaria orasului sicilian Canicatii se opune concertului pe care manelistul Nicolae Guta vrea sa il sustina pe 19 iulie, informeaza un site italian. Agrigentonotizie.it. Cantaretul a fost invitat de asociatia „L-aurora” sa sustina un concert in orasul Canicatti (Sicilia sudul Italiei), unde traieste o comunitate numeroasa de romani, transmite Atac.

Pamela Anderson isi mareste iar sanii. Cea mai dorita blonda de pe planeta, Pamela Anderson, 41 de ani, “umbla” din nou la silicoane. Nemultumita de perechea de sani pe care si-a pus-o in urma cu cinci ani, Pamela a decis recent sa-si schimbe “dotarile” cu unele mai...impozante si si-a ales implanturi cu doua numere mai mari, informeaza Libertatea.

Miss California, adio coronita! Carrie Prejean, desemnata Miss California si-a pierdut titlul, dupa ce a avut o "domnie" controversata, marcata de declaratii impotriva mariajelor gay si de publicarea unor fotografii indraznete, au anuntat organizatorii concursului de frumusete. Organizatorii acestei competitii, al carei format apartine magnatului Donald Trump, au declarat ca au rupt contractul cu Carrie Prejean, din cauza "refuzului ei de a participa la anumite evenimente, in numele organizatiei care acorda titlul de Miss California", scrie Gardianul.

Patriciei Kaas i s-a facut dor de Casa Poporului. Cantareata Patricia Kaas, care va sustine, duminica, de la ora 20.00, un concert la Sala Palatului din Capitala, este nerabdatoare sa revada „Micul Paris”, curioasa sa vada cum s-a schimbat Bucurestiul de la ultima ei venire (2004), afirma organizatorii evenimentului, citati de Evenimentul Zilei.