Dupa ce in urma cu o luna mai multe fotografii in care Rihanna aparea goala au facut inconjurul lumii, cantareata este din nou pusa intr-o situatie jenanta. O inregistrare video in care se presupune ca Rihanna este protagonista unei partide de sex salbatic a fost "scapata" pe internet. Si asta nu e tot! Se pare ca filmuletul de cateva secunde este doar o mostra din ceea ce o sa apara pe internet pe 22 iunie, chiar in ziua in care cantareata o sa depuna marturie importiva fostului ei iubit, Chris Brown, scrie Libertatea.

Lady Gaga se vopseste blonda pentru a nu fi confundata cu Amy Winehouse Starul pop Lady Gaga a declarat ca isi vopseste parul blond pentru a evita sa fie confundata cu artista britanica Amy Winehouse. Interpreta hitului “Poker Face”, in varsta de 23 de ani, a fost socata cand, odata, un ziarist i-a luat un interviu in care, timp de cinci minute, a vorbit cu ea crezand ca ar fi turbulenta cantareata bruneta. “Amy este foarte tare, dar eu vreau sa fiu recunoscuta pentru propriul meu look”, a mai spus artista new-yorkeza de origine italiana, pe numele sau adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta. Lady Gaga si-a lansat albumul de debut, intitulat “The Fame”, in 2008, insa nu a avut un mare impact asupra pietei muzicale internationale. Dar primele doua discuri single - “Just Dance” si “Poker Face” - au obtinut pozitii fruntase in clasamente. Lady Gaga a primit o nominalizare la cea mai recenta editie a premiilor Grammy, la categoria “cea mai buna inregistrare dance”, scrie Gardianul.

Harrison Ford a fost numit cel mai bine platit actor de la Hollywood dupa ce a primit fabuloasa suma de 64,95 de milioane de dolari in decursul ultimelor 12 luni. Titratul star a fost, anul trecut, protagonistul peliculei "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" ("Indiana Jones - Regatul craniului de cristal"), care a adus castiguri de peste 750 de milioane de dolari in lumea intreaga, iar actorului - un venit "gras". In clasamentul intocmit de revista americana Forbes, sumei fabuloase castigate de Ford in intervalul iunie 2008 - iunie 2009 ii urmeaza cea cu care a fost rasplatit comediantul Adam Sandler pentru filmele "Bedtime Stories" si "You Don't Mess With The Zohan": 54,9 milioane de dolari. Will Smith ocupa locul al treilea cu 45 de milioane de dolari, fiind urmat de Eddie Murphy si Nicholas Cage, cu 39,9 milioane de dolari fiecare, scrie Libertatea.

Ce sani misto, Ramono! La sase luni de la operatia de marire a bustului, Ramona Gabor a decis sa si-l arate doar pe bani. Sora Monicai Columbeanu a instituit o taxa de 1.000 de euro pentru cei care o vor in sanii goi in sedinte foto sau prezentari de moda. Ei bine, Libertatea vi-i arata gratis in toata splendoarea lor. Ramona Gabor poate rasufla usurata: ea a trecut cu bine de toate riscurile primelor sase luni de la operatia de siliconare, despre care abia acum se poate spune ca a reusit, informeaza Libertatea.

Leonardo DiCaprio si-a vandut resedinta din Malibu Resedinta din Malibu a actorului era evaluata la 7.999.000 de dolari, dar pretul exact cu care a fost vanduta aceasta nu se stie exact care este. Leonardo DiCaprio a achizitionat resedinta in 2007 pentru suma de 6,35 milioane de dolari. Aceasta are o suprafata totala de peste 700 de metri patrati, cuprinde doua dormitoare, doua sali de baie si o camera pentru oaspeti, afirma Libertatea.

Cancan a intrat in posesia unei inregistrari audio, realizata cu ceva timp in urma, in care comicul Cornel Palade vorbeste cu prietenii sai despre Teo si despre cum, impreuna cu amicul sau Romica Tociu, i-a umilit pe cei de la Vacanta Mare si de la Divertis intr-o emisiune de-a lui Florin Calinescu.

Georgiana Tudor, fosta asistenta a lui Capatos, s-a dat in stamba intr-un club de noapte bucurestean. Ea a avut o partenera lipsita de inhibitii si prejudecati, scrie Cancan.

Pana sa ajunga in Playboy, Loredana Chivu si-a exersat talentele de model pe unde a avut ocazia: in cluburi, fiind animatoare, in casele amicilor ei sau vara, la mare, pe plaja. Click! va prezinta una dintre primele sedinte foto sexy, pe care blonda le-a prestat in preajma majoratului. Nu degeaba a ajuns asistenta lui Dan Capatos, castigand un casting la care au participat mii de frumuseti autohtone. De cand era micuta, Loredana atragea privirile baietilor ca un magnet si nu se sfia sa pozeze aproape goala, in ipostaze incitante. Primele poze de “fotomodel” au fost postate recent pe site-ul www.gosvip.ro, ele fiind facute in perioada in care Lore era adolescenta.