Irinel Columbeanu a ciocnit un pahar de sampanie cu fosta lui iubita, Romanita, si cu actualul ei partener. Romanita Iovan a sarbatorit in aer liber, la Clubul Diplomatilor, din Bucuresti, 18 ani de la infiintarea casei de moda care-i poarta numele, printr-o prezentare de exceptie - denumita “Funky Glamour”, practic o retrospectiva a ultimelor sale colectii - Rouge, Blue Symphony, Butterfly, Seventeen si Kabaret. Printre cei care au fost prezenti la eveniment s‑au numarat iubitul Romanitei, Iulian Goran, dar si... Irinel Columbeanu, fostul partener al creatoarei, scrie Libertatea.

Mihaela Radulescu, cetatean de onoare al orasului natal. Mihaela Radulescu este, de joi, cetatean de onoare al municipiului Piatra-Neamt, decizia fiind parafata prin hotarare de consiliu local, in urma unui vot secret, in care 17 alesi locali au votat "pentru", iar trei "contra". Primarul Gheorghe Stefan (PDL), zis "Pinalti", prezent la sedinta, s-a abtinut de la comentarii in legatura cu votul, transmite Romania Libera.

Adevarul despre sinuciderea Oanei Zavoranu! Buletinul de analize intocmit in seara in care sotia lui Pepe a ajuns de urgenta la spital arata foarte clar ca aceasta nu a ingerat somnifere si, cu atat mai mult, nu a vrut sa-si puna capat zilelor. Oana Zavoranu a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca in noaptea de 15 spre 16 iunie din cauza unei afectiuni banale. Desi au existat speculatii conform carora bruneta ar fi incercat sa se sinucida inghitind somnifere, se pare ca stresul si oboseala au fost cauzele lesinului vedetei, potrivit Cancan.

Cocos Jr. s-a intors la Vandici! Ilinca Vandici a implinit miercuri 23 de ani si a ales sa-si serbeze ziua, alaturi de prieteni, pe terasa clubului Embassy. Surpriza serii a reprezentat-o aparitia lui Alin Cocos la eveniment, care si-a imbratisat si sarutat iubita. Ilinca si Alin se iubesc de mai bine de doi ani si, desi nimeni nu a crezut ca aceasta idila va dura prea mult timp, relatia lor devine din ce in ce mai serioasa. In ciuda certurilor pe care le-au avut, ei au trecut de fiecare data peste orice divergenta si s-au impacat, transmite Click.

Enacheee, divortezi degeaba! Marciuca e cu grecu' la plaja. In sfarsit, e oficial: pe 8 septembrie cantaretul Adrian Enache divorteaza. Avocatul acestuia, Catalin Dancu, a depus, vineri, la Judecatoria sectorului 3 Bucuresti, cererea de divort semnata de cantaret. Conform avocatului, “Adrian e hotarat sa puna capat unei relatii care devenise suparatoare”. Conform cererii de divort, cantaretul si sotia sa, Corina, s-au inteles sa divorteze din culpa comuna, fata celor doi, Diana, de 12 ani, sa ramana in grija mamei, Adrian sa plateasca o pensie alimentara pe care deocamdata nu a specificat-o, informeaza Libertatea.

Mircea Barbulescu ii papa banii iubitului Razvan Ciobanu. Materialistul este o eticheta generala pusa unor oameni din lumea mondena sau care vor sa se afirme in aceasta lume. Prezentul subiect este deja afirmat in lumea mondena si a debutat cu brio in urma cu cativa ani, numai ca de atunci lucrurile s-au schimbat, iar talentul in design a devenit talent in a cheltui banii altora. Greu sa recunoasteti personajul pentru ca, daca dai un search pe google, nu ai sa gasesti nici in ruptul capului, lumea mondena se abtine sa vorbeasca, iar prietenii apara cauza cum nu se poate de bine, scrie Atac Online.

Morgan Freeman divorteaza pentru ca s-a combinat cu nepoata. Chiar daca a ajuns la venerabila varsta de 72 de ani, actorul Morgan Freeman continua sa aiba ochii alunecosi si inima zburdalnica, motiv pentru care problemele lui cu femeile par sa nu mai aiba sfarsit. Conform jurnalistilor de la revista "National Enquirer", care citeaza surse din apropierea starului, adevaratul motiv pentru care acesta divorteaza de Myrna Colley-Lee, dupa un sfert de veac de mariaj, este ca s-ar iubi cu o tanara de 27 de ani, potrivit Cancan.

Eva Mendes, goala din nou. Dupa ce prima reclama Calvin Klein in care a pozat a fost interzisa la TV, Eva Mendes incearca acum, cu ultima campanie, sa mearga chiar mai departe. Actrita americana, in varsta de 35 de ani, a fost acoperita pentru sesiunea foto cu ulei de corp si s-a imbratisat lasciv cu manechinul irlandez Jamie Dornan, de 27 de ani, fostul iubit al actritei britanice Keira Knightley, cei doi facand reclama la lenjeria intima CK, informeaza Cancan.

Clinton, 1.000 $ pentru un show privat de striptease. Aflat in vizita in Argentina, ex-presedintele american Bill Clinton a platit-o pe stripteuza Andrea Rincon sa-i ofere un show incendiar. Fostul lider de la Casa Alba a vizitat capitala argentiniana, Buenos Aires, unde fusese invitat sa sustina o conferinta in urma cu cateva saptamani. Ziarul “Washington Post” a dezvaluit joi ca Bill Clinton nu a ratat ocazia, cu acest prilej, sa faca o escapada intr-un local de noapte, transmite Click.