Michael Jackson si-a presimtit moartea inainte de concertele de la Londra, pe care a fost obligat sa le accepte, desi era clar pentru toata lumea ca nu va putea sa le duca la bun sfarsit din cauza sanatatii sale dezastruoase, afirma in SundayMail jurnalistul de investigatie Ian Halperin. Halperin, care a petrecut cinci ani in apropierea lui Michael Jackson si se pregateste sa lanseze o carte despre acesta, mai afirma ca megastarul nu mai putea canta din cauza unei boli pulmonare genetice, era homosexual si era controlat de organizatia militanta Nation of Islam, scrie Gardianul.

Kanal D ar putea intrerupe contractul cu Luis Lazarus, dupa ce postul a fost sanctionat de CNA cu o amenda de 100.000 lei pentru „Show cu Lazarus“ din 22 iunie, in care au fost difuzate imagini din filme pentru adulti, si atentionat de CRP, care a considerat emisiunea drept „derapaj profesional“. „Suntem in discutii in acest sens, dar nu am luat inca o decizie. Ultima lui emisiune ar fi in luna iulie. Suntem cu totii sub presiunea a ceea ce s-a intamplat“, au declarat reprezentantii Kanal D. In acest sens, luni dimineata, oficialii postului vor discuta despre posibilitatea intreruperii contractului cu Luis Lazarus, cel care modereaza emisiunea „Show cu Lazarus“, informeaza Curentul.

Spre deosebire de Mircea Radu, fostul ei coleg de la fosta emisiune “Din dragoste” (Antena 1), descurcareata Andreea Mantea si-a gasit deja un nou job, la TVR 2. Apetisanta bruneta face pasi mari in cariera, de la simpla asistenta a cuplului Razvan si Dani, la reporterita frenetica (“Din dragoste”) si, iata, acum, la prezentatoare a unei emisiuni de divertisment, “Tombola cistigatorilor”, in cadrul careia participantii se vor intrece in cunostinte de cultura generala, informeaza 7Plus.

Soc in lumea televiziunilor! Dan Diaconescu se pregateste sa faca o "achizitie" de marca pentru OTV. El intentioneaza ca, dupa incetarea colaborarii Oanei Zavoranu cu Kanal D, sa o aduca pe aceasta in televiziunea pe care o patroneaza si sa-i ofere o emisiune. Posibilitatea ca Oana Zavoranu sa revina din toamna la Kanal D este din ce in ce mai redusa. Motivul, ne-au dezvaluit surse din televiziune, este legat de faptul ca, la montaj, in penultima editie a emisiunii “Pact cu diavolita”, i-au fost taiate toate scenele inregistrate alaturi de Dan Diaconescu, unul din invitati. Oana Zavoranu se mandreste ca a fost cea care a reusit sa-l aduca pentru prima oara pe Dan Diaconescu intr-o emisiune de divertisment. Din pacate, telespectatorii nu au putut urmari imaginile cu cei doi. “Eu mi-am terminat filmarile si contractul cu cei de la Kanal D. Sunt suparata pe ei pentru ca, dupa ce am reusit performanta profesionala de a-l aduce pentru prima oara pe Dan Diaconescu intr-o emisiune de divertisment, ei l-au taiat la montaj. Si asta dupa ce am facut o saptamana promo cu el. Nu stiu inca ce voi face din toamna, am oferte de la multe televiziuni. Si Dan Diaconescu mi-a facut o propunere foarte interesanta, dar inca n-am acceptat- o”, ne-a declarat Oana, scrie Libertatea.

Britney Spears a trecut peste perioada neagra din viata ei si vrea sa se aseze din nou la casa ei. Dupa ce si-a relansat cariera muzicala, se pare ca aceasta vrea sa-si faca ordine si in viata personala. Cantareata a fost surprinsa de paparazii purtand un inel de logodna cu diamant pe care l-a primit de la noul ei iubit, Jason Trawick. Intrebata de paparazzi daca s-a logodit, aceasta a refuzat sa comenteze. Printesa muzicii pop a recunoscut la incepul lunii ca are o relatie amoroasa cu Jason Trawick, care este si agentul ei. Potrivit Daily Mail, Britney a fost foarte impresionata de modul in care Jason a sprijinit-o in cariera indiferent de perioadele pe care ea le traversa, scrie Libertatea.

Rapperul Coolio a recunoscut in fata instantei ca este un consumator frecvent de cocaina si ca incidentul de acum doua luni de pe aeroportul din Los Angeles, nu este unul izolat. „Da, de cativa ani buni ma binedispun cu droguri. Nu sunt un traficant, ci un consumator”, a declarat rapperul. Coolio a acceptat decizia judecatoreasca de a se interna la dezintoxicare si de a intra in programul social impotriva consumului de stupefiante, scrie Click.

Daca pe plan personal artistul nu se poate lauda cu cele mai bune realizari, norocul pare sa-i surada pe plan profesional. Adrian Enache a declarat ca negociaza cu Antena 1 pentru un format de amploare. Saptamanile sunt numarate pana la debutul grilei de toamna in televiziunile din Romania. Reducerile de buget, generate de criza economica, au scazut si numarul emisiunilor puse la bataie, asa ca vedetele TV duc un adevarat razboi pentru a se mentine pe pozitii si chiar pentru a reveni in televiziune. La Antena 1, plecarea Mihaelei Radulescu a generat o serie de speculatii legate de identitatea celei care ii va lua locul. S-au vehiculat nume precum Teo Trandafir sau Andreea Raicu, insa nimeni nu a luat in calcul faptul ca gazda unui show asemanator ar putea fi un barbat. Prezent la Zilele Orasului Targu Mures, Adrian Enache ne-a declarat ca este in carti pentru grila de toamna a Antenei 1, fiind in discutii pentru o megaproductie de duminica, scrie Cancan.

Marilyn Manson a trecut printr-o perioada extrem de critica din cauza unei foste iubite, care i-a inselat asteptarile. Excentricul rocker a dezvaluit, intr-un interviu acordat revistei "Spin", ca anul trecut, de Craciun, a recurs la gesturi extreme dupa ce a fost parasit de partenera lui de atunci, al carui nume nu l-a mentionat, dar despre care se stie ca este actrita Evan Rachel Wood. "Tocmai ma parasise si nu ma obisnuisem cu ideea ca sunt singur. Am sunat-o de 158 de ori si de fiecare data cand nu mi-a raspuns m-am taiat cu lama pe fata si pe maini. Eram drogat si suferind. Nici acum nu mi-a trecut durerea ca am fost parasit. In fiecare zi imi imaginez ca-i strivesc capul cu un baros fostei mele iubite", a spus Manson, scrie Cancan.