Iubita lui Dan Diaconescu s-a otravit cu 20 de pastile. Dansatoarea Pamela a inghitit un pumn de pastile, luni noapte, si a fost salvata miraculos, dupa ce o necunoscuta a sunat la 112. Tanara e satula de scandalul in care a intrat, dupa ce a afirmat ca a fost amanta lui Dan Diaconescu, scrie Click.

Hagi si Marilena s-au certat! Gica Hagi luase viata de la capat in 1995, cand, dupa un mariaj esuat cu Leni Celnicu, si-a unit destinul cu Marilena Vlahbei, sora mai mare a sotiei lui Gica Popescu. Acum, sustin apropiatii celor doi soti, “Regele” e la un pas sa se desparta din nou. Prietenii cuplului fac eforturi disperate sa-i impace. “S-au certat, insa toata lumea machedonilor sta si-n cap ca sa nu se desparta!”, a afirmat un un bun amic de-al lui Gica. Mai mult, prietenii cuplului fac mari eforturi sa-i impace: Cristi Chivu si Adelina, care au fost cazati chiar la hotelul Iaki, au fost singurii care au reusit sa-i scoata la restaurant, impreuna, pe cei doi, in urma cu cateva zile, scrie Libertatea.

Mihaela a plecat din cort cu elicopterul. Ploaia de luni seara le-a stricat planurile vedetelor venite la Romanian Extreme Adventure, din Muntii Buzaului. Mihaela Radulescu, fosta vedeta de la Antena 1, i-a tinut companie iubitului sau, Dani Otil, inscris la categoria motocros, in cadrul concursului de off-road. Dupa doua zile si doua nopti petrecute in mijlocul padurii si dupa cateva ploi torentiale, Mihaela Radulescu s-a hotarat sa spuna adio salbaticiei si sa se intoarca in civilizatie, scrie Click.

Jucatoarea de tenis Anna Kournikova s-a paruit cu o femeie, zilele trecute, intr-un club de noapte din Las Vegas, SUA. Kournikova se distra cu niste amici in clubul Lavo, cand femeia necunoscuta a aruncat cu o bautura in directia ei, iar jucatoarea de tenis s-a enervat si a trecut la fapte, scrie Libertatea.

Sotii Crisan divorteaza din cauza banilor? Vestea ca solistul Catalin Crisan vrea sa se separe de sotia lui, Lucia Bubulac, i-a luat prin surprindere chiar si pe prietenii lui cei mai apropiati. Cotabita si Iordachioaie, colegii lui de scena, credeau ca cei doi formeaza un cuplu indistructibil. Vacanta judecatoreasca l-a determinat pe Catalin Crisan sa amane, pana in toamna, demararea procedurilor de divort. Surse din anturajul cantaretului sustin ca separarea este inevitabila, intrucat, cei doi soti au, de cativa ani, numai discutii in contradictoriu. Cei doi au avut, conform acelorasi surse, si mari dispute pe teme financiare, Lucia fiind, luni bune, singura care a adus bani in casa, scrie Click.

Moni a parasit caminul conjugal. Desi spun ca totul este roz, barbatii nu pot trece peste anumite episoade din trecutul iubitelor. Iar Iri a acumulat multe. Recent, vulcanul ar fi erupt chiar in casa familiei din Izvorani. Realizand ca, in loc sa ii hraneasca obsesia de a fi mereu in centrul atentiei, de a fi buricul pamantului, casnicia cu Moni dauneaza numelui Columbeanu, imaginii si, implicit, afecerilor, Iri si-ar fi certat nevasta si, intr-un exces de furie, i-ar fi cerut divortul, a aflat revista „Star“. Cam drastic, nu?! Ei bine, sursa citata noteaza ca diva a parasit deja caminul conjugal, argumentand ca a facut acest gest, vezi Doamne, pentru a beneficia de linistea necesara pregatirii examenului de licenta, scrie Curentul.

Actorul Johnny Depp saruta foarte bine. Marion Cotillard, partenera lui din „Public Enemies”, a confirmat inca odata ca acesta saruta bine. „Johnny este cu adevarat foarte curtenitor. Eram nervoasa, dar el a fost foarte protectiv cu mine si daca vreti chiar sa stiti totul, saruta foarte bine”, a povestit ea, potrivit Click.

Axinte are interzis la sex. Axinte a suportat o interventie chirurgicala majora la Timisoara cu ajutorul careia i s-a indepartat excesul de piele si grasime de la nivelul abdomenului inferior. In urma acesteia, medicul i-a interzis lui Axinte sa nu mai faca sex timp de o luna de zile. Se pare ca interventia nu l-a costat nimic pe acesta, intrucat el a adus la clinica o serie de vedete pe post de clienti, precum fetele de la Bambi sau Daniela Gyorfi, scrie Atac.

Smiley a luat moca 3.000 de euro! A dat norocul peste Smiley! Acesta a reusit sa-si umfle conturile cu 3.000 de euro, fara sa miste un deget. Artistul trebuia sa sustina pe 19 iunie un concert in Mamaia, cu ocazia inaugurarii clubului Fusion, insa petrecerea a fost amanata in ultimul moment. Toate bune si frumoase, numai ca Smiley n-a avut nici o vina in aceasta poveste si a fost platit cu 75% din onorariu, scrie Click.

"Iti place cocoselul meu, Phoebe?" Americanca Phoebe Price a fost asaltata de fani pe plaja din Malibu, unde a avut parte si de o surpriza de proportii din partea unui barbat, care a pozat gol-pusca langa ea. Starleta insa a dat dovada de prezenta de spirit si s-a amuzat copios cand barbatul a ramas cu "bijuteriile" la vedere in timp ce se fotografia langa ea, dupa ce un amic l-a lasat cu sortul in vine. Intrebata, parca, din priviri, daca ii place ce vede, Phoebe a privit insistent penisul fanului, caruia i-a spus zambind ca pare destul de potent, scrie Cancan.