Daniela Crudu a luat BAC-ul cu chiu cu vai Asistenta lui Razvan si Dani, desi are 20 de ani isi da zilele acestea bacalaureatul. Acest lucru se intampla pentru ca Daniela si sora ei, Ana Maria au fost nevoite sa se mute in clasa a X-a de la un liceu de turism la unul de matematica – informatica cu frecventa redusa, unde se face cu un an in plus. Asa se explica ca cele doua surori dau bac-ul abia acum. Desi nu a vrut sa afle nimeni acest lucru nu a fost posibil. Vestile circula repede. Probele la oral le-a trecut cu brio Daniela, luand 8.50 la romana si 8.00 la engleza, sa vedem cum sta la scris, scrie Atac.

Angelina Jolie este cea mai bine platita actrita de la Hollywood, cu venituri de 27 milioane de dolari, castigati in ultimele 12 luni, fiind secondata in topul „Forbes“ de Jennifer Aniston, fosta sotie a partenerului ei actual, Brad Pitt. Cea mai mare parte din veniturile din ultimul an ale actritei Angelina Jolie provine din procentul detinut de ea din incasarile aduse de filmul de actiune „Wanted“, dar si din avansul semnificativ pe care renumita actrita americana l-a primit pentru urmatorul ei lungmetraj, „Salt", afirma Curentul.

Sinceri sa fim, nu ne asteptam ca diva Katy Perry sa arate chiar atat de bine in costum de baie. Stiti, cum e, toata lumea arata bine in pozele Photoshop-uite si (de obicei) muuult mai putin bine in instantanee paparazzi! Eh, Katy a fost o surpriza placuta si e un adevarat deliciu sa vedem ce corp frumos are si cat de bine ii vine costumul de baie. Hot-Hot-Hot!, afirma Libertatea.

In timp ce Monica Columbeanu a luat scoala in serios, pregatindu-se temeinic pentru licenta, Ramonei nici ca ii pasa de facultate. Ea are in palmares nu mai putin de patru note de 4, la materiile de specialitate. Moni eminenta, Ramona corigenta! Click! a intrat in posesia rezultatelor obtinute de Ramona Gabor la examenele de sfarsit de an universitar, ea ajungand de rasul colegilor de la Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar Bancare Interne si Internationale din cadrul Universitatii Romano- Americane, unde este studenta in anul al II-lea, afirma Click.

Primarul Radu Mazare nu se da in laturi cand e vorba de distractie si de dans. La Mamaia, miercuri seara, pe ritmurile explozive ale muzicii formatiei Vai Vai, din Sao Paolo (Brazilia), primarul Constantei a dansat samba cu dansatoarele imbracate doar cu niste minuscule costume de baie. El a dovedit ca, in desele excursii si concediile petrecute in Brazilia, s-a mai antrenat la capitolul “dans”, nu doar la spoturi nautice, scrie Click.

Cantareata Pink a tinut sa isi manifeste indignarea fata de “asa-zisii cantareti care au facut o obisnuinta din a face playback”. “Sincer pentru mine e un semn de respect fata de public sa cant atunci cand ma sui pe scena. Daca dau drumul la banda si mimez ca dau din gura, ma simt mizerabil”, a declarat Pink. Ea a facut referire la turneul lui Britney Spears si la cel al lui Enrique Iglesias unde “se canta numai playback”. “Daca lumea plateste pentru un concert, sa ii oferim spectacol nu o banda inregistrata”, a mai adaugat diva, scrie Click.

Keira Knightley este unul din starurile curtate de casele de productie publicitara. In ultima productie de acest gen, pentru casa de moda Chanel, Keira a dat impresia ca a filmat tot timpul in bustul gol, singura pavaza fiindu-I o pereche de bretele. Conform fotografiilor publicate de publicatia online Egotastic, acest lucru pare sa fi fost chiar adevarat!, afirma Click.

Angajament. Fosta iubita a "Luceafarului huilei" s-a logodit, recent, cu un om de afaceri italian stabilit in SUA, care i-a oferit deja un inel extrem de scump. Marinela Nitu s-a declarat incantata de noua cucerire si considera ca proaspatul logodnic este plin de calitati: nici tanar, nici batran, nu vrea sa profite de pe urma ei si nu este nici ahtiat dupa sex. Fosta iubita a lui Miron Cozma a marturisit ca, daca relatia va continua in acest fel, cu siguranta se va marita cu italianul-american, scrie Cancan.

"Eu sunt vaduva lui Michael Jackson", sustine sus si tare britanica Nona Paris Lola Ankhesenamun Jackson, care pretinde ca s-a maritat cu starul in anul 2005, in cadrul unei ceremonii secrete in Arabia Saudita. Si pentru ca este o femeie hotarata, Nona a depus deja mai multe documente, 193 de pagini, la Tribunalul din Los Angeles prin care, sustine ea, probeaza ca spune adevarul. De asemenea, ea solicita custodia celor trei copii ai starului. Femeia, care spune ca s-a iubit cu Michael inca de pe vremea cand acesta era adolescent, vrea sa puna mana si pe averea lui. "Solicit sa mi se acorde toate proprietatile si banii sotului meu, precum si cadavrul acestuia", a scris Nona in petitia ei, adaugand apoi si alte pretentii de-a dreptul absurde. Femeia cere ca lui Prince Michael Jackson II, fiul cel mic al starului, sa nu i se tunda niciodata parul si vrea sa intre si in posesia pastei de dinti pe care a folosit-o ultima oara Michael. Nona, insa, nu este singura femeie cu care Jackson ar fi avut o relatie sentimentala. Matt Fiddes, bodyguardul artistului, sustine ca acesta ar fi avut o iubita misterioasa, de a carei existenta ar fi stiut chiar si familia Jackson, afirma Cancan.

Agresata. Fosta jucatoare de tenis si iubita cantaretului spaniol Enrique Iglesias, rusoaica Anna Kournikova, a fost lovita intr-un bar din Las Vegas de o femeie beata. Anna se afla in club impreuna cu impresarul ei, cand de masa lor s-a apropiat o clienta ametita bine de aburii alcoolului, care i-a cerut frumoasei rusoaice sa plece din local, pentru ca ii invadeaza spatiul. Cele doua s-au luat la cearta, discutia degenerand. Clienta i-a turnat un pahar cu bere in cap Annei, a apucat-o de gat si a dat-o cu capul de perete. Cele doua au fost despartite intr-un final de bodyguarzii clubului. In urma altercatiei din bar, iubita lui Enrique Iglesias s-a ales cu cateva contuzii,scrie Cancan.