Madalina Radu, prima vedeta nudista. Lipsita de orice inhibitii, cea supranumita „OTV-ista fara chilotei” a facut nudism in vacanta petrecuta saptamana trecuta pe Litoral. Vedeta si-a bronzat silicoanele de 6.000 de euro pe una dintre terasele private ale Hotelului Laguna din statiunea Mamaia, departe de ochii curiosilor. Madalina Radu este prima vedeta surprinsa complet goala, la plaja. Integral in Click.

Simona Sensual, in sandale cu toc la plaja. Dorind sa arate cat mai bine, starleta nu s-a sfiit sa se afiseze la piscina purtand incaltari elegante. Simona Sensual si-a dorit sa inceapa vara cu o vacanta in strainatate, ea alegand ca destinatie statiunea Marbella de la litoralul mediteraneean al Spaniei. Impreuna cu mai multi prieteni, blonda s-a distrat timp de zece zile cum nu a mai facut-o de mult, ajungand, la finalul vacantei, sa se planga de epuizare. "Nu am dormit nici macar trei ore legate, dar nu imi pare rau, pentru ca mi s-a parut ca in Paradis. Este cel mai frumos loc in care am fost vreodata", ne-a declarat Simona, care s-a facut repede remarcata si la Marbella. Ca sa fie cat mai sexy, ea a tinut sa se afiseze la piscina clubului Ocean purtand un costum de baie Louis Vuitton si... sandale cu toc de 10 centimetri. Bizara cel putin, alegerea ei vestimentara a dat roade, intrucat toti ceilalti turisti au intors capul dupa ea, flatandu-i astfel si pe companionii ei, scrie Cancan.

Raduleasca - sclava lui Dani. Ieri, in ultima zi petrecuta la Gura Teghii (Muntii Buzaului), Dani Otil a fost rasfatat indelung de Mihaela. Asta s-a intamplat inainte de ultima cursa prin noroaiele din zona. La plecarea lui Dani pe traseu, despartirea celor doi indragostiti a fost tandra. Pentru a fi sigura ca poate pastra legatura cu Otil, Mihaela i-a dat iubitului sau un telefon controlat prin satelit. Nu de alta, dar in creierii Muntilor Penteleu, semnalul este inexistent, si doar un asemenea dispozitiv poate face posibila legatura, noteaza Libertatea.

Stelian Ogica s-a sarutat cu iubita lui Lazarus. Scandalul dintre Luis Lazarus si Stelian Ogica s-a transformat intr-un adevarat razboi si, cum in razboi totul este permis, Ogica a gasit o metoda inedita de a-si umili adversarul: i-a luat femeia. Paparazzii CANCAN l-au surprins, joi seara, pe giurgiuveanul supranumit "Spaima Loteriei" singur, la o masa de pe terasa unui restaurant din centrul Capitalei. In jurul orei 23.00, Ogica a primit un telefon si a iesit, agitat, in fata restaurantului. Dupa cateva minute, si-a facut aparitia Andreea Podarescu, adica iubita dusmanului de moarte al lui Ogica, Luis Lazarus. Zambitoare si relaxata, Andreea l-a sarutat pe Ogica si a luat loc la masa acestuia, aratandu-se mai mult decat disponibila, noteaza Cancan.

Laura Andresan a primit un tort in care era infipt un penis. La filmarile pentru ultima editie a emisiunii "Pact cu diavolita", de la Kanal D, Oana Zavoranu a facut-o lata. Vedeta a adus-o in platou pe nonconformista Laura Andresan, careia i-a facut cadou un tort in care era infipt un mare penis. La randul ei, Laura i-a daruit gazdei un vibrator roz si i-a lansat invitatia la o partida de sex in doua, noteaza Libertatea.

Elan Schwartzenberg, la parada cu cinci masini. Litoralul romanesc a devenit un salon automobilistic in aer liber, pe langa cele mai noi modele de bolizi aparute de curand pe piata auto, in parcarile hotelurilor putand fi admirate si multe limuzine si masini de colectie. Miliardarul Elan Schwartzenberg a facut senzatie la intrecerea automobilelor de epoca, din cele 20 de masini participante, cinci fiind ale lui. Turistii si-au sucit gaturile ieri in parcarea hotelului Vega din Mamaia. Aici au fost expuse cateva dintre masinile de epoca ce participa la Exotic Car Show, manifestare care a inceput ieri si se termina maine, scrie Libertatea.

Fata Clejanilor, cu fundul la vedere. Margherita a sustinut un recital incendiar la Resita, in fata catorva mii de spectatori. Solista de 16 ani si-a pus parintii pe jar, cu intentiile sale de maritis. Margherita, fata Vioricai si a lui Ionita din Clejani, a fost, recent, protagonista unui show incendiar, sustinut in fata a cateva mii de resiteni. Spectacolul a fost deschis de renumitii lautari din Clejani, dar atmosfera s-a incins cu adevarat cand si-a facut aparitia pe scena Margherita, insotita de doua dansatoare sexy, care au taiat respiratia publicului masculin, scrie Click.

Oana Mizil obligata sa plateasca un miliard catre Tiriac Air. Deputata PSD Oana Niculescu-Mizil si sotul ei vor trebui sa achite datoria de un miliard de lei vechi catre firma magnatului Ion Tiriac, care a castigat procesul intentat pentru contravaloarea a doua curse de avion. Magistratii Tribunalului Bucuresti au luat o decizie in procesul deschis de firma omului de afaceri Ion Tiriac, compania Tiriac Air, impotriva familiei deputatei PSD Oana Niculescu-Mizil. Daca instantele superioare vor mentine sentinta tribunalului, ea si sotul ei, Jamil Tohme, vor plati mai bine de 107.000 lei, reprezentand contravaloarea a doua curse charter si incluzand penalitatile aferente. Suma se va majora insa proportional pana la momentul in care va fi achitata, in urma recalcularilor penalitatilor si dobanzilor, scrie Cancan.