Såmbata dupa-amiaza, in timpul unei competitii sportive desfasurate pe terasa unui hotel de lux din Bucuresti, Codin Maticiuc, zis si “Poponet”, a fost implicat intr-un episod jenant care i-a cam stricat pofta de distractie. Milionarul a constatat cu stupoare ca nu are o masa rezervata in zona VIP si, insotit de o gasca de amici, toti cu trabucul la purtator, s-a asezat pe o canapea, zåmbind satisfacut ca a pus måna pe cea mai bine pozitionata masa. Fericirea lui a durat doar cåteva minute pentru ca, la fata locului, a sosit un israelian insotit de o blonda siliconata care i-a facut semn sa spele putina pentru ca masa este a lui. Deranjat de situatie, Poponet s-a ridicat bombanind si s-a vazut nevoit sa ia loc pe un scaun asezat in coltul terasei, in spatele unor panouri publicitare care l-au impiedicat sa vada competitia, relateaza Gardianul.

"Suprema diva a pop-ului mexican”, asa cum a fost numita de VH1, Gloria Trevi impreuna cu iubitul si producatorul ei, Sergio Andrade ar fi atras tinere fete dornice de afirmare intr-o retea de sclavie si prostitutie, dupa ce le promiteau acestora ca vor deveni superstaruri. Zvonurile in legatura cu ocupatiile mai putin ortodoxe ale Gloriei Trevi si partenerului ei au aparut inca din anul 1998, cind fosta sotie a lui Andrade a publicat o carte, “De la Gloria al Infierno”, in care descria in amanunt cum sotul ei atragea adolescente la petreceri luxoase pe care le transforma apoi in adevarate orgii, scrie Gardianul.

Dupa esecul „Playboy“ din urma cu 10 ani, Daniela Gyorfi s-a apucat de cantat manele, si-a schimbat lookul de nenumarate ori si si-a facut inca doua operatii la nivelul bustului, incercand sa indrepte greseala din 1999. Evident, a fost chestiune de timp pana cand artista a prins curaj sa isi expuna din nou nurii. A facut-o recent, intr-un pictorial realizat pentru promovarea noului ei album. Imbracata intr-o bluzita cat se poate de transparenta, Daniela a tinut sa le arate romanilor ca o femeie la 40 de ani poate fi la fel de sexy ca una de 30, scrie Curentul.

Frumoasa si parca ferita de trecerea timpului, Ramona Badescu nu apeleaza, deocamdata, la chirurgie pentru a-si pastra frumusetea. „Mi-e frica de operatiile estetice. Si inca mai pot face mici retusuri. Am incercat injectiile cu Botox, in cantitati mici, ca sa nu imi afecteze mimica. Si au avut efect aproape un an. Aceasta este limita mea, deocamdata“, a declarat diva pentru revista „InStyle“. O adepta a naturaletii, chiar daca nu refuza interventiile „straine“, dar minore. O femeie care a invatat ca felul in care te imbraci conteaza la fel de mult ca aspectul fizic. Pentru ca el poate sa ascunda sau sa evidentieze micile imperfectiuni, scrie Curentul.

Intr-un interviu acordat revistei News of the World, Adrian povesteste despre cum a ramas ingrozita, la scurt timp dupa ce s-a angajat in casa starului si a vazut ce fel de om era. "Avea un dulap plin cu nasuri", spune americanca, pe care megastarul le folosea atunci cand iesea in public, deoarece nasul lui era distrus de operatii. Mai mult, femeia spune ca regele muzicii pop era pedofil, iar cei care lucrau pentru el stiau acest lucru, dar le era frica sa spuna ce se intampla, deoarece fusesera amenintati de Jacko. Intr-o zi, isi aminteste Adrian, solistul s-a intors de la joaca impreuna cu Jordan Chandler (n.r. - care l-a si acuzat de pedofilie pe cantaret) si l-a sarutat pe buze. Angajata a ramas inmarmurita, in timp ce starul incepuse sa il mangaie pe pusti, scrie Libertatea.

Actrita Mischa Barton a fost mustrata de personalul unui club din Londra pentru ca a incercat sa intre in acelasi separeu al toaletei cu o amica de-a sa. Mischa se afla in clubul londonez Myfair in zona VIP si se distra de minune in compania mai multor prieteni cand a luat-o pe amica sa Bridget cu care a mers la toaleta. “Au vrut sa intre impreuna intr-un separeu al toaletei, dar au fost oprite de o angajata care le-a intrebat pe petrecarete: ”Ce faceti? Nu aveti voie sa intrati impreuna”. Mischa s-a enervat foarte tare, dar in acelasi timp se vedea ca e rusinata”, a povestit pentru Daily Mail o persoana care a asistat la intreaga scena, relateaza Libertatea.

Camelia Sucu a fost surprinsa de fotoreporterii Click! sambata dupa amiaza, pe plaja Vega din Mamaia, alaturi de fiica sa cea mica si inca o prietena. Lipsita de inhibitii, a facut plaja topless, pentru a-si asigura un bronz uniform. Femeia de afaceri, care se lauda cu o avere impresionanta, estimata la 40 de milioane de euro, a renuntat fara rezerve la sutien, lasandu-si la vedere sanii frumosi, nesiliconati, relateaza Click.

Dupa ce s-a impacat cu Marius Moga, in urma cu cateva saptamani, blonda prezentatoare a stirilor de weekend de la Pro TV, vrea sa-l duca pe compozitor intr-o vacanta exotica. Una dintre destinatii ar putea fi chiar sursa virusului AH1N1, Mexic. In urma cu aproape doua luni, Click! a relatat in exclusivitate ca Iulia Vantur si Marius Moga au revenit la sentimente mai bune. Amorezii au dat la o parte relatiile in care au fost implicati si si-au declarat din nou iubire sincera, relateaza Click.

Dependent. Chitaristul formatiei britanice Oasis, Noel Gallagher, a dezvaluit ca a cheltuit nici mai mult, nici mai putin de 1,2 milioane de euro pe droguri. Cantaretul, in varsta de 42 de ani, a mai spus ca nu se simte jenat sa recunoasca acest lucru. "Cei care mint ca nu au consumat niciodata in viata lor droguri sunt niste idioti", a mai declarat Noel, relateaza Cancan.

Politicianul britanic, Lembit Opik, a uitat-o definitiv pe Gabriela Irimia, membra trupei Cheeky Girls. De curand, Lembit a cazut in mrejele modelului Katie Green. Katie a devenit cunoscuta in Marea Britanie, dupa ce a fost pusa de compania Wonderbra, cu care avea contract, sa slabeasca 15 kilograme pe motiv ca e prea grasa. Cei doi au fost surprinsi, de curand, intr-un restaurant londonez in timp ce luau cina. Potrivit apropiatilor, povestea de dragoste dintre Lembit si Katie a inceput in luna aprilie, cand cei doi s-au intalnit la o petrecere, scrie Cancan.