Moni a luat 10 la licenta. Dupa ce a invatat pe rupte timp de sase luni pentru licenta, Monica Columbeanu a sustinut ieri cel mai important examen din viata. Vedeta a avut o aparitie spectaculoasa la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA: condusa de sofer cu Bentley-ul, purtand pe umar o geanta Hermes, de 6.500 de euro, si cu laptop-ul sub brat. Moni era programata sa sustina lucrarea de licenta la ora 16.00, insa a ajuns la facultate cu douazeci de minute mai devreme. Grijuliu, soferul si-a condus sefa pana la intrarea in sala de examen. “Am invatat foarte mult si vreau sa obtin un rezultat bun. Pana acum am avut doar note de 8, 9 si 10”, a marturisit Monica, inainte de a intra in examen, pentru Libertatea.

Mioara Mantale, topless la 42 de ani. Paparazzii Ciao! au surprins-o pe doamna subprefect mai fericita ca niciodata. Se iubesc de peste un an si, in cele din urma, se pare ca au reusit sa-si uneasca destinele. Cancan a aflat ca subprefectul Capitalei, Mioara Mantale, s-ar fi maritat sambata trecuta, in mare discretie, cu iubitul ei, procurorul Daniel Ticau, la ceremonie fiind prezente rudele si cativa prieteni apropiati. Povestea lor de dragoste a continuat la malul marii, unde au fost surprinsi in ipostaze fierbinti, pe plaja la Vama Veche. Paparazzii revistei Ciao! i-au fotografiat pe cei doi giugiulindu-se ca doi adolescenti pe plaja din Vama Veche, mai indragostiti ca niciodata. Mioara Mantale a stat la soare topless si s-a lasat pipaita in fel si chip de iubitul ei care, nu putem sa nu remarcam, poarta acelasi slip (marca Villebrequin, care costa aprox. 300 de euro) si aceiasi ochelari de soare ca anul trecut, scrie Cancan.

Fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu apare in ipostaze sexy pe Internet. Sexy si provocatoare! Larisa pare sa fi lasat in urma casnicia nefericita cu Marian Dragulescu si este hotarata sa-si refaca viata. Primul pas a fost deja facut. Fosta sotie a gimnastului Dragulescu a pozat in lenjerie sexy si a postat fotografiile pe Internet. Lipsita de inhibitii si prejudecati, Larisa pare sa se simta excelent in fata aparatului de fotografiat, scrie Click.

Gina Pistol, cea mai sexy din lume. Gina Pistol a devenit, conform sondajului facut de FHM Romania si publicat ieri seara, cea mai sexy femeie din lume in viziunea romanilor, detronand-o pe Megan Fox, scrie Libertatea.

Pink a cazut in gol de la 25 de metri. Un miracol a facut ca Pink sa nu-si piarda viata in timpul unui concert din Brisbane, Australia. Asta dupa ce sfoara pe care cantareata trebuia sa coboare pe scena s-a rupt cand aceasta se afla la 25 de metri, scrie Click.

Cosmina Pasarin si Vlad Craioveanu, filmati cand fac sex. Bruneta demonstreaza inca o data ca este total lipsita de inhibitii. Cosmina l-a "calarit" pe Vlad Craioveanu in fata camerelor de filmat. Rezultatul, un filmulet interzis minorilor. Cea mai noua productie a postului online pe statele caruia figureaza Cosmina Pasarin este de-a dreptul... incitanta. Bruneta a reluat colaborarea cu fostul ei coleg de la Pro TV, Vlad Craioveanu, si ce-a iesit, greu de descris! Cosmina si Vlad au acceptat provocarea de a fi protagonistii unei partide de amor salbatic, in fata camerelor de luat vederi. Intreaga poveste este, culmea!, o campanie impotriva pornografiei din televiziuni, realizata prin parodierea unui spot publicitar al unui cunoscut producator de bere, scrie Cancan.

Moni, adio sofer sexy! El i-a luat locul lui Voicu! Dan este cel care ii conduce pe Columbeni peste tot, de saptamana trecuta, cand soferul-manechin si-a dat demisia. Pana va reusi sa gaseasca un inlocuitor pentru Voicu Panzar, manechinul care nu a rezistat decat zece luni la resedinta de la Izvorani, Monica profita la maximum de soferul Dan. Obisnuit sa-l conduca mai mult pe Irinel, acesta se imparte, acum, intre drumurile facute de miliardar, plimbatul Irinei, fiica Columbenilor, si “excursiile” prin Capitala ale Monicai, scrie Click.

S-au vandut doar 100 de bilete la concertul lui Costel Busuioc. Costel Busuioc vrea sa ii ajute pe detinutii din Romania. In 14 iulie, el va urca pe scena Teatrului National din Cluj pentru un concert caritabil. Banii stransi vor ajunge la o fundatie care se ocupa de consilierea celor incarcerati si integrarea lor in societate dupa ispasirea pedepselor. Pentru evenimentul din 14 iulie au fost puse in vanzare 1.050 de bilete, din care s-au vandut putin peste o suta. Pretul variaza intre 30 si 50 de lei. Concertul va fi inregistrat, se va produce un CD, iar incasarile din vanzarea acestuia vor fi destinate exclusiv copiilor si adultilor din centrele Prison Fellowship Romania, scrie Cancan.

Rihanna, aproape goala la o petrecere. Cantareata Rihanna a lasat in urma scandalul prin care a trecut cu rapper-ul Chris Brown, cu care a avut o relatie tumultuoasa, si s-a afisat zilele trecute, la o petrecere, intr-o tinuta foarte sexy, dar iesita din comun. Frumoasa bruneta (21 de ani) a purtat o jacheta neagra, de sub care a lasat sa i se vada sanii, “acoperiti” doar cu doua stelute argintii, lipite pe sfarcuri, scrie Libertatea.