Andrei Nastase, noul playboy! Petrecere de top miercuri seara, in clubul bucurestean Bonton din Herastrau, unde cele mai frumoase manechine au prezentat rochii si lenjerie intima, create de Cozmina Englezian. Daniela Crudu, Monica Columbeanu, Marina Dima, Elena Arkis, Alina Gheorghe, Alexandra Enachescu, Roxana Dobre, Raluca Arnautu, Oana Catana sunt doar cateva dintre fetele care au incins spiritele printre baietii de bani gata, noteaza Libertatea.

Albu a dat lovitura cu pozele nud ale sotiei! Iulia se fereste sa recunoasca faptul ca a pozat goala pentru prosperitatea familiei, probabil si datorita statutului sau de avocat. Si iata ca alegerea de a-si arata sanii si fundul s-a dovedit a fi una de bun augur, caci, in timp record, de numai doua saptamani, vanzarile lui Mihai Albu s-au dublat. Sotia lui Albu a refuzat toate ofertele de a poza nud, in revistele dedicate barbatilor, chiar daca si-ar fi putut vinde nuditatea in schimbul unei sume frumusele, de cateva mii de euro. Iulia chiar a fost zgarcita cu aparitiile sexy, dar iata ca s-a oferit, din proprie initiativa, sa pozeze complet goala, incaltata cu pantofi creati de sotul ei, pentru promovarea site-ului mihaialbu.ro, scrie Click.

Andreea Banica si-a tras masina de doua miliarde si jumatate. De doua zile, blonda defileaza mandra la volanul noului sau autoturism, un bolid de peste 400 de cai putere. Masina a fost comandata din America in urma cu doua luni si i-a fost livrata marti. Recent, Andreea Banica a implinit 31 de ani, ocazie cu care a primit cadouri care mai de care mai speciale. Cel mai spectaculos insa, s-a lasat asteptat. Marti, cantareata a primit un "colet" din SUA - un Chevrolet Corvette, negru, tapitat cu piele bej, o adevarata bijuterie, al doilea din Bucuresti, scrie Cancan.

Daiana Anghel nu vrea sa mai auda de televiziune. Fosta prezentatoare de la Sport.ro, Daiana Anghel nu vrea sa mai auda de televiziune. Dupa ce in urma cu cateva luni, si-a pierdut slujba de „stirista" pentru ca si-a luat o vacanta prelungita alaturi de iubitul milionar, Rani Adamescu fara sa anunte, frumoasa blonda s-a reintors in media, scrie Libertatea.

Ex-iubitul Cristinei Rus, captiv in Republica Moldova. Dupa ce in urma cu aproape o luna, Curtea de Apel de la Chisinau hotarase ca tanarul miliardar sa petreaca urmatoarele 30 de zile in arest la domiciliu, Judecatoria Centru a hotarat miercuri ca fostul iubit al Cristinei Rus sa fie cercetat in stare de libertate. Avocatul sau, Vlad Gribincea, ne-a declarat ca miliardarul considera drept abuziva continuarea urmaririi penale, scrie Cancan.

Cristina Rus si Oana Lis mananca pe rupte! De cand si-au pus pirostriile, Oana Lis si Cristina Rus au capatat forme rubensiene. Cu un mod de viata mai putin agitat, dar si cu mese regulate, in prezenta sotilor, cele doua vedete sunt acum aproape de nerecunoscut. La nici doua luni de cand au devenit neveste cu acte in regula, Cristina Rus si Oana Lis se rotunjesc pe zi ce trece. Mandrindu-se, altadata, cu siluete de invidiat, acum, cele doua sotii par sa fie mai degraba preocupate de casa, decat de felul in care arata. Ca prin minune, Cristina si Oana au dat uitarii chinuitoarele regimuri de slabit, mergand pe principiul ca cine le iubeste, le iubeste si asa, noteaza Click.

Claudia de la Sexxy: “Ma bronzez cu pistolul”. Desi s-a nascut in Constanta, la doi pasi de mare, Claudia de la Sexxy nu se omoara cu plaja, mai cu seama ca a simtit pe propria-i piele efectele nocive ale radiatiilor solare. Anul trecut, dupa o expunere la ore necorespunzatoare, Sexxy-Claudia s-a "pricopsit" cu cateva pete maronii de care nu a scapat usor. Atunci, a luat hotararea sa uite de lenevitul ore in sir la soare si de sedintele la solar, pe care oricum nu l-a frecventat decat de cateva ori in viata, scrie Libertatea.

Stelistii s-au facut pulbere. Pawel Golanski, Janos Szekely, Cezar Lungu si Juan Toja i-au facut prezentarea oficiala in cluburile din Capitala ultimei achizitii a "ros-albastrilor", polonezul Rafal Grzelak. Steaua s-a intors, miercuri seara, din cantonamentul de 12 zile petrecut in Austria. Dupa perioada de "izolare", lipsita de orice fel de tentatii, cativa dintre jucatorii din Ghencea au decis sa sarbatoreasca cu fast finalul primei parti a pregatirilor. Astfel, Golanski, Lungu, Szekely, Toja si Grzelak au fost oaspeti de seama ai clubului Player din Capitala. Baieti de gasca, primii patru s-au decis sa-l familiarizeze pe ultimul sosit in familia Stelei in fascinanta viata de noapte a Capitalei. La masa fotbalistilor au curs sampaniile si bauturile spirtoase, dar si divele blonde sau brunete, extaziate ca pot sa stea de vorba cu patru dintre posibilii titulari ai Stelei pentru noul sezon, noteaza Cancan.