Simona Sensual si Maharu fac sex unde-i apuca. Blonda si iubitul ei formeaza un cuplu total dezinhibat. Weekendul trecut, cei doi au facut o demonstratie vecina cu pornografia pe o plaja din Mamaia. Sambata, in singura zi insorita din weekend, Simona si iubitul ei au iesit la plaja, facandu-si de cap, la propriu, in valuri. Binedispusi si pusi pe sotii, Simona si Nicu Maharu au intrat in mare pentru inviorare. Atras de formele apetisante ale blondei, Maharu nu s-a putut abtine sa nu puna mana pe ici, pe colo. Ignorand cu desavarsire turistii din jurul sau, acesta a inhatat-o pe "sensuala" Simona de posterior, satisfacandu-si astfel dorinta, noteaza Cancan.

Ferrari-ul lui Mircea Rednic «rugineste» la Otopeni. Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, nu si-a mai ridicat bolidul de 300.000 de euro din cauza ca a ratat calificarea in Champions League. Socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ! O vorba pe care Mircea Rednic a invatat-o la finalul sezonului 2008-2009. Optimist in privinta sanselor lui Dinamo de a castiga campionatul si de a merge in grupele Champions League, „Puriul” si-a comandat, la finalul anului 2008, un Ferrari Scaglietti, care ar fi reprezentat un simbol al acestor performante. „Vreau sa-l tin doar in garaj, sa ma uit la el si sa-mi amintesc de fiecare data cum am luat titul cu Dinamo”, si-a justificat Rednic optiunea la momentul respectiv, noteaza Click.

Dani a jucat fotbal pe plaja «de suparare» Desi toata lumea il credea pe Dani Otil negru de suparare pentru ca iubita sa, Mihaela Radulescu, a dat Romania pe Monte Carlo, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. Acesta e negru, intr-adevar, insa de la soare, intrucat, exact in ziua in care diva parasea tara, el a petrecut cateva ore la o partida de fotbal pe plaja, sub soarele arzator de sambata, in Mamaia, alaturi de celalalt matinal al Antenei, Razvan, dar si de alti colegi de trust de la GSP TV, noteaza Libertatea.

Magnatul Patriciu a plimbat trei doamne cu salupa. Europarlamentarul Adina Valean, unul dintre cei mai activi politicieni romani la Bruxelles, si-a facut timp, in weekend, pentru o plimbare de relaxare pe lacul Snagov. In mod ciudat, ea nu a fost insotita de viitorul sau sot, liderul liberal Crin Antonescu, ci de omul de afaceri Dinu Patriciu, scrie Cancan.

Györfi apeleaza la fertilizarea in vitro. La mai bine de jumatate de an de cand a pierdut o sarcina, Daniela Gyorfi vrea sa ramana din nou gravida. Si nu cu oricine, ci cu George Tal, cel de care s-a despartit in luna februarie a acestui an si cu care s-a impacat recent. Cei doi vor recurge la fertilizare in vitro pentru a avea un urmas. Dupa ce la sfarsitul anului trecut Daniela Györfi a pierdut o sarcina de doua luni, iata ca artista nu a renuntat la ideea de a avea un copil. Cantareata a fost surprinsa recent la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, unde a mers sa-si faca un set de analize pentru a vedea ce sanse mai are sa conceapa un copil si daca poate sa duca o sarcina la termen, noteaza Libertatea.

Monica Columbeanu s-a dus cu sandviciul in club. Monica Columbeanu a mers sambata seara in clubul Le Gaga cu mancarea la pachet, ea savurand un sandvici pe care i l-a cumparat soferul de la Mcdonaldas-ul din Buzesti. Ajunsa in club, Monicai i s-a facut pofta de mancare, asa ca si-a trimis soferul sa-i ia un sandvici, acesta dand o fuga cu Bentley-ul la Mcdonaldas pentru a onora comanda sefei. Dupa aceea, soferul a mai facut o oprire la un magazin non-stop, de unde a achizitionat o sticla de suc, pe care a pus-o intr-o punga, dupa care a livrat comanda, sotia lui Irinel fiind surprinsa de paparazzii Cancan in timp ce manca in club.

Adrian Luca, un renumit om de afaceri din Banat, a renuntat la burlacie. In plina criza financiara, exista si romani care isi permit extravagante. Asa stau lucrurile in cazul controversatului om de afaceri timisorean Adrian Luca care, sambata, s-a insurat la Monte Carlo intr-un cadru extrem de luxos. Cele 120 de persoane care au luat parte la eveniment au ajuns la Monte Carlo cu un avion Boeing inchiriat de Adrian Luca special pentru acest eveniment de la compania aeriana detinuta de Ion Tiriac, pentru care milionarul a platit 50.000 de euro. Mai exact, este vorba despre avionul pe care Cristi Borcea a vrut sa il cumpere pentru clubul Dinamo si al carui pret de catalog este de 65 de milioane de euro. Nunta a avut loc la luxosul hotel Monte Carlo Bay, acolo unde pretul unei camere in aceasta perioada a sezonului porneste de la 600 de euro si poate ajunge chiar si la 3.200 de euro, scrie Cancan.

Charlize Theron, internata in stare grava. Actrita Charlize Theron este de patru zile internata in Spitalul Cedars Sinai, din Los Angeles, SUA, din cauza unui virus misterios contractat intr-o tara africana pe care a vizitat-o recent. Ea a revenit in America si a acuzat o stare de rau, ajungand la perfuzii, scrie Libertatea.