Lindsay Lohan cheleste si pute! Actrita Lindsay Lohan (23 de ani) da semne ca se descompune: isi pierde podoaba capilara si... pute. Vedeta a fost surprinsa zilele trecute de paparazzi, in timp ce se plimba prin Hollywood. Numai ca era ceva lipsa... niste smocuri serioase de par. Sau, daca e sa privim partea plina a paharului, scalpul vedetei era presarat cu zone lucioase, avand urme de chelie, scrie Libertatea.

Vedetele se ascund sub identitati false. Pentru a se bucura de intimitate, multe vedete se inregistreaza la hoteluri cu nume false, care mai de care mai bizare. De pilda, cand pleaca in vacante, Angelina si Brad folosesc pseudonimele Bryce si Jasmine Pilaf. Cand calatoresc separat, Brad foloseste pseudonimul Carl Con Carne, in timp ce Jolie recurge la numele de imprumut Miss Lollipop (Domnisoara Acadea) si Miss Manners (Domnisoara Maniere). Cand forma un cuplu cu Jennifer Aniston, Brad si fosta sotie se inregistrau cu numele Dl. si Dna. Ross Vegas. Dupa divort, Aniston a inceput sa foloseasca pseudonimul Mrs. Smith, exact numele purtat de rivala ei Angelina in pelicula in care a jucat alaturi de Brad, scrie Cancan.

Pink adora sexul violent. Cantareata pop Pink a dezvaluit in premiera strategia prin care a reusit sa isi recucereasca sotul care o parasise: dansuri nud si batai ca in filme. ”Nimic nu se compara cu o partida buna de pumni inainte de a ne baga in pat”, a declarat Pink. ”Facem sex pe rupte. La propriu o spun pentru ca tocmai aseara era sa ii rup mana lui Carey cand incercam sa il arunc in pat. Va dati seama ce forta am, pentru ca el e motociclist profesionist si are oasele tari”, a declarat Pink in timpul unei conferinte de presa in Australia, scrie Click.

Joe vrea sa formeze trupa Jackson 3 cu micutii lui Michael. Joe Jackson, tatal lui Michael, e lipsit de orice scrupule, deoarece vede deja cum sa faca bani de pe urma celor trei copii ai fiului sau. Potrivit lui Ian Halperin, Joe se gandeste deja sa ii promoveze pe micutii Prince I (12 ani), Paris (11 ani) si Blanket (7 ani) in lumea showbizului. Barbatul are de gand sa puna bazele unei formatii, Jackson 3, cu care sa organizeze un turneu chiar anul viitor, scrie Libertatea.

Acesta este Jeep-ul amfibie al milionarului Costelus Casuneanu. Costelus, fiul cel mic al milionarului Costel Casuneanu, a facut senzatie, la sfarsitul saptamanii trecute, pe plaja Kazeboo din Navodari. Sosit impreuna cu iubita sa se relaxeze, tanarul n-a ezitat sa-si ajute un prieten care voia sa faca o plimbare cu ski-jet-ul, asa ca milionarul s-a aventurat in mare, cu Jeep-ul, scrie Cancan.

Sofia Vicoveanca, sexy la 68 de ani. Sofia (68 de ani) este poate singura solista de muzica populara careia nu i s-a urcat succesul la cap. Cu un simt autocritic exagerat, cantareata si-a manifestat adesea nemultumirea privind aspectul sau fizic. In cei peste 45 de ani de cariera muzicala, Sofia Vicoveanca a fost vazuta in public doar in straie populare bucovinene. Iile foarte largi si fotele lungi pana in pamant ascundeau, insa, un trup de invidiat. Solista nu a avut curajul sa-si arate formele apetisante decat la plaja si, cum in anii ’90, nu existau paparazzi, iata ca primele poze cu ea in costum de baie au iesit la iveala abia acum, scrie Click.

Oana Lis e gravida? Pe plaja de la Mamaia a avut loc, weekendul trecut, un mare show aviatic. De la acest eveniment nu au lipsit vedetele si nici cuplul Viorel si Oana Lis. Sotia fostului primar al Capitalei a profitat de ocazie sa se bronzeze putin, alaturi de doua prietene. Nimic neobisnuit pana aici, insa costumul de baie in care a "defilat" Oana a lasat sa se vada ca in ultima vreme aceasta a luat cateva kilograme. Apropiati ai cuplului spun ca „noua imagine" s-ar putea datora unui inceput de sarcina, scrie Libertatea.

Evei Longoria ii place sa fie legata cand face sex. Eva Longoria a recunoscut in The Sun ca are un mod mai putin obisnuit de a face sex: "Nu ma impotrivesc in a fi legata cu esarfe de matase. Imi plac barbatii care preiau controlul". Actrita de 35 de ani a adaugat: "Este ceva foarte sexy in a fi umilita", scrie Libertatea.

Hugh Hefner, dat in judecata de reincarnarea lui Venus. Fondatorul imperiului Playboy, Hugh Hefner, a fost dat in judecata de o femeie care sustine ca este reincarnarea lui “Venus Afrodita Demilio”. Aceasta cere despagubiri de trei miliarde de dolari. Femeia, pe nume Sheri Allred, a depus un dosar la Curtea Superioara din Los Angeles, in care sustine ca Hefner este membru al unei organizatii pedofile care a abuzat de ea cand avea numai cinci ani, scrie Click.