Piedone, prea gras pentru a conduce masinuta de golf. Piedone si-a dus familia intr-o statiune de lux din Antalya, unde s-au cazat intr-un complex de cinci stele. Greutatea i-a jucat feste edilului, care a ramas in pana cand se plimba cu masina de golf. "Nu joc golf, eram in masina cu care te plimbi in incinta complexului si a ramas fara baterie", ne-a declarat Piedone in legatura cu acest incident. O explicatie greu de crezut, avand in vedere hotelul de cinci stele si tarifele practicate, care nu lasa loc de o greseala de organizare, scrie Cancan.

Laurette, cu mana in slitul lui Voicu! Petrecaretii prezenti, vineri noaptea, in clubul Crush din Mamaia au fost martorii unei scene demne de un film erotic, care i-a avut ca protagonisti pe Voicu Panzar si pe Laurette. In timpul unei prezentari de moda a lui Catalin Botezatu, manechinul de culoare l-a desfacut pe Voicu la pantaloni si l-a pipait in zonele intime, scrie Click.

Adi si Consuelo si-au desenat iubirea pe pereti. Consuelo (32 de ani) si Adrian Mutu (30 de ani) au sarbatorit implinirea a patru ani de la casatorie in Republica Dominicana. Alaturi de rude si prieteni, au petrecut pana in zori, declarandu-si iubirea intr-o maniera adolescentina. Si-au scris cuvinte de dragoste pe pereti si si-au desenat inimioare, semn ca se iubesc la fel ca-n prima zi, scrie Libertatea.

Iulia Vantur l-a prins pe Moga cu alta in pat. Povestea de iubire dintre Iulia Vantur si Marius Moga pare sa fi intrat pe fagasul normal. Lucrurile nu sunt insa nici pe departe asa. Dat fiind motivul despartirii, blonda nu este foarte convinsa ca relatia lor, reinnodata, va merge. Recent, vedeta de la Acasa TV a avut un moment de totala sinceritate si le-a marturisit prietenelor ei de ce l-a parasit pe Moga in urma cu cateva luni. Luata de val intr-o discutie privata in sanul anturajului, blonda a povestit cu lux de amanunte, spre stupoarea celor prezenti, ca a fost inselata, scrie Cancan.

Lesko si Otil, crize de nervi pe strada. In timp ce Mihaela si Elan se afla impreuna la Monaco alaturi de fiul lor, Ayan, fostii lor iubiti, Anna Lesko si Dani Otil, mai au putin si ajung in pragul disperarii. Frumoasa basarabeanca a fost surprinsa, zilele trecute, de paparazzii Spy facand crize de isterie in plina strada, iar Dani isi omora nervii, in week-end, jucand fotbal pe plaja, alaturi de colegi, scrie Click.

20.000 de fani la concertul travestitului Madonna. Travestitul chilian Elias Figueroa a atras aproximativ 20.000 de fani la ultimul sau spectacol in care a interpretat-o pe Madonna. Elias Figueroa a devenit fascinat de personalitatea si talentul Madonnei inca din vremea cand era in liceu. Tot de atunci el viseaza sa arate la fel ca vedeta si sa se comporte ca atare. Provenind dintr-o familie saraca si destul de conservatoare, travestitul, care astazi are varsta de 28 de ani, a trebuit sa investeasca destul de mult in aspectul sau pentru a putea sa-si indeplineasca visul, scrie Libertatea.

"Blonda de la Drept" s-a facut manga la Hollywood Bowl. Actrita americana a baut pana n-a mai stiut de ea la concertul bunei sale prietene Jenny Lewis. Cu aburii alcoolului in nas, Reese Witherspoon s-a urcat cu greu in masina, de unde a incercat sa vorbeasca cu fotografii peste geamul portierei, insa abia a reusit sa ingaime doua-trei cuvinte, dar a facut tot felul de grimase, gesticuland incontinuu, scrie Cancan.

Morgan Freeman isi ia nepoata de sotie. La 72 de ani, Morgan Freeman isi retraieste tineretea alaturi de nepoata sa vitrega E`Dena Hines, de 27 de ani. Actorul a decis sa rupa mariajul de 25 de ani cu Myrna Colley-Lee pentru a se dedica intru totul nepoatei. Conform revistei americane “National Enquirer”, relatia dintre Freeman si E`Dena Hines dureaza de peste 10 ani. Timp in care E`Dena a locuit in aceeasi casa cu Myrna si Freeman, scrie Click.

Ashton Kutcher, in lanturi la piscina. Ashton Kutcher a baut cateva pahare in plus la petrecerea lui P. Diddy din L.A. si s-a apucat sa faca o serie de acrobatii periculoase deasupra piscinei. Imbracat in costum alb, Ashton s-a agatat precum Tarzan de lanturile unui leagan pus deasupra apei si, dupa ce era sa cada de cateva ori, a reusit totusi sa treaca peste piscina, in aplauzele asistentei, scrie Cancan.