Fiica adoptiva a lui Petre Roman, Catinca Roman a acordat un interviu in exclusivitate revistei “Story”, prin intermediul caruia il pune la zid pe fostul premier. Ea sustine ca relatia ei si a familiei sale cu Petre Roman a incetat de cand acesta a fugit de acasa pentru cantareata Silvia Chifiriuc. Catinca Roman a vorbit in interviul oferit aceleiasi publicatii si despre zvonurile privind o relatie a lui Petre Roman cu interpreta Oana Sarbu. “O cunostinta a vazut la Oana Sarbu o pereche de cercei, editie limitata, pe care ii primisem eu cadou”, mai adauga Catinca. In replica, Oana Sarbu nu doreste sa faca nici un comentariu, ci dimpotriva, sustine ca nu merita sa o bage in seama pe cea care i-a fost fiica adoptiva, ani de zile, lui Petre Roman, scrie Atac.

Pitipoanca. Specie de mamifer umanoid, cu corpul suplu si sumar acoperit, de cele mai multe ori retusat chirurgical. Se hraneste deseori cu silicon si consuma periodic colagen. Este cunoscuta pentru firava inzestrare a mobilierului de la “mansarda”. Fara ezitare am ales-o pe Sanziana Buruiana pe prima pozitie, mai ales ca are un nume predestinat pentru rangul sau. A fost deajuns sa se declare fotomodel ca sa fie primita cu bratele deschise in mai multe emisiuni tv, fapt care i-a asigurat primul pas spre “lumea buna” a Capitalei. Consacrarea nu a venit pentru domnisoara Buruiana decat in momentul in care a anuntat infiintarea Partidului Fotomodelelor, chemandu-si suratele sa i se alature in lupta pentru “pitipongeala” legala, scrie Gardianul.

Pepe a incercat sa-si reconcilieze soacra cu sotia ani de zile. Nu i-a reusit si s-a lasat pagubas. Scandalul dintre Oana si Marioara Zavoranu este parca de cand lumea. De asa de mult timp incat, probabil, cele doua femei au si uitat de la ce a plecat totul. Pepe, saracul, doar el stie cate discutii interminabile a avut cu ambele parti. „La inceput, ba chiar si dupa ce au aparut primele acuzatii, eu am sunat-o si am impacat-o cu Oana. I-am zis ca sotia mea vrea sa se impace cu ea, sa lase presa si barfele la o parte. Mi-a multumit, a venit la noi, s-a intalnit cu Oana, negand declaratiile facute in presa“, povesteste cantaretul pentru revista „VIP“, relateaza Curentul.

Moni a baut pana a cazut din picioare Departe de ochii sotului sau, Monica Columbeanu si-a facut de cap in Mamaia, in noaptea de sambata spre duminica. S-a imbatat atat de tare, incat nu s-a mai putut tine pe picioare si a cazut in apa, imbracata, scrie Libertatea.

Justin Timberlake va interpreta rolul lui Michael Jackson Cantaretul Justin Timberlake are o sarcina destul de dificila: va trebui sa interpreteze rolul supervedetei Michael Jackson in lungmetrajul biografic ce se va numi "This is it". Subiectul filmului il vor constitui cele 80 de ore petrecute de megastar facand repetitii pentru ce ar fi trebuit sa fie turneul de 50 de concerte din Londra. Pentru drepturile de autor, compania Sony este dispusa sa plateasca suma de 50 de milioane de dolari catre AEG Entertainment, afirma Libertatea.

A incercat sa se sinucida? O veste socanta a zguduit aseara lumea modei: Zina Dumitrescu (73 de ani) ar fi incercat sa se sinucida. Motivul, ne-au dezvaluit surse din anturajul creatoarei, ar fi durerea pricinuita de moartea sotului ei, profesorul universitar Costin Dumitrescu. Cateva ambulante si o multime de personaje din lumea modei, cuprinse de disperare, s-au adunat, aseara tarziu, in fata casei Zinei Dumitrescu din Bucuresti cand au auzit zvonul ca aceasta a incercat sa se sinucida, inghitind un pumn de pastile, afirma Libertatea.

Paris Hilton: «Imi place mare!» “Imi plac lucrurile mari in general. Recunosc ca pentru mine este foarte importanta dimensiunea”, a declarat Paris Hilton intr-un interviu acordat E! Online. Desi se referea la “sume cat se poate de mari” pentru campaniile ei publicitare, Paris a extins rapid domeniul la care facea referire. “Si in viata de zi cu zi dimensiunea este foarte importanta. Am grija sa aleg cu atentie numai cele mai mari lucruri”, a chicotit diva. Intrebata daca principiul este valabil si in alegerea barbatilor, diva de 28 de ani a ras „mai ales la barbati este valabil. Lucrurile mici nu au nimic excitant in ele”, a incheiat ea, scrie Click.

Ramona Badescu arata senzational si la 40 de ani Ramona Badescu s-a pregatit intens pentru noua emisiune de la OTV, „100% adevarat”, afisand o silueta de invidiat. Click! a aflat secretul frumusetii actritei, care nu consta in ore intregi petrecute la sala de fitness, ci intr-un regim alimentar bazat doar pe fructe. Duminica seara a avut loc prima editie a emisiunii „100% adevarat”, prezentata de Pepe si Ramona Badescu. Emisiunea a avut un real succes, fiind lider de audienta. Show-ul a fost difuzat in direct si a durat patru ore, printre invitati numarandu-se Bonnie Tyler, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Ovidiu Lipan Tandarica, Felicia Filip si Costel Busuioc, afirma Click.

Desi amandoi sunt casatoriti, acest lucru nu ii impiedica pe Tom Cruise si Victoria Beckham sa isi petreaca cat mai mult timp impreuna, cu sau fara stirea partenerilor de viata. Cele doua staruri au fost surprinse pe stadionul din Carson, California, unde David sustinea un meci amical, cu echipa lui, Los Angeles Galaxy. Victoria, insotita de baietelul sau cel mic, Cruz, si de parintii ei, a preferat sa vorbeasca cu Tom pe toata durata partidei, in loc sa se ocupe de fiul ei si de parinti. Fosta Posh Spice si Tom Cruise au fost foarte tandri unul cu celalalt, s-au atins ca din greseala, au vorbit si au ras incontinuu, fara sa acorde prea mare atentie la ce se intampla in teren. Ba mai mult, atat la venirea, cat la plecarea din stadion, cei doi au profitat de ocazie ca sa se sarute, insa numai pe obraz, ca si cum nu se vazusera de o vesnicie, relateaza Cancan.