"Fiul secret" al lui Michael Jackson cere test de paternitate. Omer Bhatti, un dansator norvegian in varsta de 25 de ani, ar putea fi cel de-al patrulea copil al regretatului Michael Jackson, rezultat dintr-o aventura de-o noapte a starului american, ce ar fi avut loc in 1984, informeaza femalefirst.co.uk. Presa internationala afirma ca Michael Jackson, care a decedat la sfarsitul lunii iunie, ar fi recunoscut in fata unor prieteni, in 2004, ca el era tatal lui Omer Bhatti. Aceleasi surse afirma ca, in prezent, Omer intentioneaza sa faca un test de paternitate pentru a afla daca este intr-adevar fiul regretatului "Rege al muzicii pop", scrie Gardianul.

Stana de piatra de la operatiile estetice. Actorul american Mickey Rourke nu are nicio problema sa vorbeasca despre zecile de operatii estetice pe care le-a facut de-a lungul anilor. "Numai la nas cred ca m-am operat de vreo patru ori. Durea ingrozitor. Dupa ce m-am operat ultima data la fata, am chemat o fata frumoasa la mine acasa, insa nici macar nu am putut s-o sarut din cauza ca fata imi era amortita de la interventiile estetice. Am trimis-o pana la urma acasa la ea si parca am facut sex cu ea cand mi-am revenit, dupa cateva zile, insa nu mai stiu exact", a dezvaluit Mickey Rourke, potrivit Cancan.

Brianna Caradja, tepuita de 50 de milioane. Dupa ce a prestat moca la Radio Purple, un post on-line, destinat in special homosexualilor si lesbienelor, Brianna Caradja a aflat ca prietenia ei cu minoritatile sexuale nu este indestructibila. Ea spune ca sefii postului de radio ii sunt datori 5.000 de lei. Confidenta si prietena buna a comunitatii gay din Romania, excentrica printesa Brianna Caradja s-a convins ca buna credinta te duce uneori la paguba, scrie Click.

Mai umbla Gwyneth Paltrow dupa Ben Affleck? Chiar daca legatura amoroasa a celor doi, Gwyneth Paltrow si Ben Affleck, tine de trecut, se pare ca frumoasa blonda nu-l scapa din priviri pe fostul iubit. Este fapt cunoscut ca Gwyneth e genul de persoana careia ii place sa pastreze o relatie de prietenie cu iubitii de care se desparte, dar cand vine vorba de Ben Affleck cam exagereaza. O persoana apropiata cuplului Jennifer Garner - Ben Affleck a declarat pentru Fox411 ca cei doi au primit o felicitare cu un mesaj prea personal de la Paltrow cand s-a nascut micuta lor Seraphina: "In mesaj ea a tinut sa mentioneze cat de fericita este ca Ben are in sfarsit familia pe care si-a dorit-o dintotdeauna". Mai mult, Paltrow si-a inscris cei doi copii, Apple si Moses, la aceeasi scoala din Beverly Hills unde invata si Violet Affleck, scrie Libertatea.

Blonda lui Dan Negru isi ofera serviciile barbatilor cu bani. Raluca Tatu are conturi pe mai multe site-uri romanesti si straine, unde ofera "clipe de neuitat" unor domni cu dare de mana. De cand a aparut pe micul ecran cu emisiunea "Te pui cu blondele?", Dan Negru a fost invidiat de multi barbati din Romania, care au remarcat abundenta de forme si sex-appeal din platoul Antenei 1. Din pacate, blondele lui Negru nu sunt accesibile oricui, fiind destul de pretentioase. In special in privinta contului bancar al pretendentilor. Cel putin una dintre ele, Raluca Tatu, buna prietena a Marinei Dina, asistenta lui Mihai Morar, nu se sfieste sa isi afirme dorinta de a cuceri barbati potenti financiar, daruindu-le la schimb compania ei "de neuitat", scrie Cancan.

Iata masinile de fite ale vedetelor! Criza, criza, dar nu si cand vine vorba de masini de fite. Daca unii din baietii de Dorobanti au saracit subit si si-au vandut deja bolizii de sute de mii de euro pe te miri ce, alti miliardari din Top 300, dar si vedete de calibru fac inca risipa, achizitionandu-si automobile de lux la preturi exorbitante. Printre cei care „se bat”, mai nou, in astfel de „bijuterii” pe patru roti se numara omul de afaceri Elan Schwartzenberg, vedeta de televiziune Luis Lazarus, solista Andreea Banica si manelistul Adi de la Valcea, care fac furori pe sosele la volanul noilor lor achizitii, firmele preferate de acestia fiind Ferrari, Lamborghini si Bentley, scrie Click.

Lindsay Lohan a primit un vibrator si alte jucarii sexuale. In ciuda zvonurilor aparute in ultima vreme despre despartirea dintre Lindsay Lohan si Samantha Ronson, tot felul de amanunte picante ies la suprafata. De ziua lui Lohan, iubita ei i-a cumparat multe... jucarii sexuale! Relatia dintre cele doua dureaza de aproximativ doi ani si a fost presarata de mai multe certuri, insa de fiecare data "iubaretele" s-au impacat, scrie Libertatea.

Delia, harta la mare cu iubitul abia operat! Cand se cearta, cand se impaca! Delia si iubitul ei, afaceristul Florin Moldoveanu, sunt recunoscuti pentru replicile lor taioase, in public, iar ultima reprezentatie au oferit-o in weekend, pe litoral. Cei doi au stat la mese diferite, in club, timp de doua seri consecutive. La scurt timp dupa ce a fost atacat si injunghiat in Herastrau, Florin Moldoveanu si-a luat iubita si cativa bodyguarzi si a inceput sa mearga, la fiecare sfarsit de saptamana, in Mamaia, pentru a se recupera, scrie Click.

Cioaba, regele burtosilor! Regele Florin Cioaba a renuntat la coroana din aur, la sceptru si la costum si a trecut la pantaloni scurti. Fotoreporterii Libertatii l-au surprins pe Regele International al Rromilor relaxandu-se pe litoralul romanesc, la Mamaia. Conducatorul rromilor s-a comportat ca un turist obisnuit si nu a cautat cel mai scump hotel si nici cele mai sofisticate meniuri, fiindu-i cunoscut apetitul pentru mancarurile traditionale romanesti (iar cea mai buna dovada in acest sens e impresionanta burta imparateasca!), scrie Libertatea.