Moni, interzisa la festivalul de moda. Editia de anul acesta a celui mai important spectacol de moda al verii, Fashion TV Summer Festival, se va deschide diseara la hotel Rex din Mamaia cu o mare absenta: Monica Columbeanu. Sotia lui Irinel a fost “uitata“ de organizatori atunci cand au fost angajate manechinele. In culisele festivalului se vorbeste deja de faptul ca Monica nu mai reprezinta o miza pentru designeri, din cauza imaginii proaste pe care si-a creat-o in ultima vreme, prin numeroasele scandaluri in care a fost implicata, scrie Libertatea.

Iulia Vantur si Moga, saruturi pasionale la plaja. Mari amatori de calatorii, Iulia si Marius au lasat strainataturile si au petrecut o minivacanta romantica, la Mamaia. Semn ca se iubesc la nebunie, cei doi s-au sarutat de zor pe plaja, in vazul lumii. Cele patru luni, cat au stat despartiti, s-au dovedit a fi benefice pentru cuplul Iulia Vantur – Marius Moga, care par, acum, mai indragostiti ca niciodata. Cei doi au fentat canicula din Capitala si si-au oferit o minivacanta, in cursul saptamanii, in Mamaia, blonda aniversand azi implinirea varstei de 29 de ani. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Iulia si pe Marius pe plaja luxosului hotel Vega, de cinci stele si, fara sa le pese de privirile insistente ale celor din jur, indragostitii au facut risipa de gesturi tandre, sarutandu-se pasional la intervale de doar cateva minute, noteaza Click.

Mihai Bendeac a vrut sa o cucereasca plimband-o cu decapotabila noaptea prin padure. Componentul trupei de la Mondenii a considerat ca e mai romantic si mult mai avantajos financiar sa isi duca noua achizitie in desis de codru la doua noaptea decat sa o scoata la o terasa de fite. Mihai Bendeac nu se dezminte si ramane un nonconformist la toate capitolele. Si pentru ca terasele de fite nu au nimic romantic, mai ales in privinta notei de plata, exagerat de piperata pentru buzunarele unui actor, a ales cadrul romantic oferit de... padure, la doua noaptea. Ca sa nu fie nevoit sa repete experienta avuta in urma cu cateva saptamani, cand el cu iubita sa de atunci, Georgiana, si cu inca un amic au facut cheta pentru a achita costul unei mese la un restaurant scump din nordul Capitalei, Bendeac s-a asigurat ca, de aceasta data, cheltuielile sa nu depaseasca plafonul stabilit de acasa. Adica, un soricel de plus pentru tanara domnita, un Mickey Mouse, si suficienta benzina pentru o tura prin negura noptii, scrie Cancan.

Minune si Leo au cazut la pace! Dupa aproape doua saptamani de scandal, manelistul Adrian Minune s-a impacat cu Leo de la Strehaia. Cei doi se certasera deoarece cantaretul nu a mai mers sa “presteze” la logodna baiatului lui Leo. Desi lordul din Strehaia l-a amenintat pe Minune cu judecata tiganeasca, acum au ingropat securea razboiului, noteaza Libertatea.

Marina Dinu a cazut in patru labe pe scena! Actuala iubita a lui Alin Cocos s-a impiedicat in rochia de mireasa si a cazut in genunchi la prezentarea colectiei Ritei Muresan. Clipe de cosmar pentru Marina Dina, miercuri seara, la prezentarea noii colectii a Ritei Muresan. Asistenta lui Morar s-a impiedicat in rochia de mireasa si s-a trezit in patru labe pe podium. Cea care s-a bucurat cel mai tare de necazul blondei a fost nimeni alta decat rivala ei la inima lui Alin Cocos, Ilinca Vandici, care nu a putut sa-si stapaneasca hohotele de ras, noteaza Click.

Lili Sandu: "Sunt ceruta saptamanal in casatorie de acelasi barbat". Implicata de mai bine de patru luni intr-o relatie amoroasa cu chirurgul englez James, Lili Sandu e dorita cu ardoare de un alt barbat, care e dispus sa se insoare cu ea. Iubitul lui Lili Sandu are concurenta serioasa. Mai precis, un fan de-al vedetei insista de o luna de zile ca solista sa-i raspunda afirmativ la cererea in casatorie, formulata, ce-i drept, la telefon. "O suna o data pe saptamana, in timpul pranzului, si ii vorbeste foarte frumos. O intreaba daca vrea sa se marite cu el si ii spune ca o asteapta oricat ar fi nevoie, pentru ca ea nu va iesi din inima lui orice s-ar intampla. I-a spus lui Lili ca daca relatia ei cu iubitul englez nu o sa mai fie OK, sa-l anunte", ne-a povestit o persoana din anturajul vedetei. Cu toate ca a aflat direct de la Lili Sandu ca este fericita cu James, admiratorul cantaretei nu s-a lasat deloc intimidat de refuzul acesteia in privinta mariajului, noteaza Cancan.

Cristina si Claudiu de la OTV au facut sex pe o buturuga. Cristina Coca si Claudiu Bogdan formeaza un cuplu atat la tv, cat si in viata de zi cu zi. Peste doua luni, ei vor aniversa… 16 ani de cand sunt impreuna si, spun ei, se iubesc mai intens ca la inceput. Secretul lor: partidele de amor dese si… in locuri neobisnuite. Povestea lui Claudiu si a Cristinei (ambii in varsta de 32 de ani) a inceput in septembrie 1993, intr-o discoteca. Au invatat la aceeasi facultate, au lucrat amandoi la radio, apoi la tv. Desi sunt impreuna de 16 ani, ei se iubesc mai intens ca in prima zi, noteaza Libertatea.

Catrinel Sandu scoate din buzunar 10.000 de dolari pentru nastere. Prezentatoarea de la National TV a intrat pe ultima suta de metri cu sarcina. Peste o saptamana, sotia tenismenului Gabriel Trifu va naste prin cezariana o fetita, in Bradenton Sarasota, Florida, la Lakewood Ranch Medical Center. Catrinel Sandu isi va aduce fiica pe lume intr-un spital privat, care i-a fost recomandat de doua bune prietene. Centrul medical are avantajul ca detine un corp special pentru nasteri si, in plus, este foarte aproape de locuinta vedetei, circa 15-20 de minute. Zilele trecute, Catrinel Sandu a fost sa vada atat sala de nasteri, cat si camera in care ea si bebelusul vor sta in primele zile. Blonda s-a aratat incantata de utilitatile cu care este dotat spitalul, fiind multumita de conditiile oferite, noteaza Cancan.