Ce bineee ai crescut, Bianca! Cu ani in urma, nimeni nu credea ca dintr-o fetita balaie din Petrosani va iesi o bomba sexy care va innebuni barbatii din Romania. Libertatea va prezinta, in exclusivitate, imagini cu evolutia Biancai Dragusanu, cea supranumita “blonda lui Bote”, dupa ce a fost surprinsa facand sex in mare cu designerul.

Lesko cea mai scumpa, Lazarut cea mai ieftina. Codin i-a oferit Annei vacante la Saint Tropez de zeci de mii de euro, iar pe Raluca Lazarut a dus-o doar la teatru si pe Litoralul romanesc. Criza financiara pare sa-l fi atins si pe Codin Maticiuc. Daca, inainte, craiul de Dorobanti le facea cadouri de zeci de mii de euro tuturor iubitelor sale, iata ca acum, cea privilegiata este doar Anna Lesko. In timp ce pe Raluca Lazarut a dus-o la teatru si pe litoralul romanesc, Annei i-a oferit vacante luxoase in Saint Tropez si Coasta de Azur. Cunoscut pentru faptul ca arunca multi bani „pe fereastra” pentru a impresiona femeile pe care le doreste in asternutul sau, indiferent daca vrea o relatie serioasa sau doar o aventura cu ele, Codin Maticiuc s-a abatut de la acesta regula in ultima vreme, noteaza Click.

Andreea Mantea a fost corupta sa se apuce de fumat. Prezentatoarea emisiunii "Tombola castigatorilor" este dependenta de tigari inca de la 18 ani. Vinovata de actualul viciu al brunetei este sora ei, care s-a asigurat astfel ca Andreea nu o va pari parintilor ca fumeaza. Momentul in care Andreea a testat tutunul a fost pregatit in detaliu de Lavinia, sora ei mai mare, care a ademenit-o cu tigari mentolate, pana cand a cazut prada tentatiei. "Sunt convinsa ca sora mea m-a determinat sa fumez ca sa ma aiba, intr-un fel, la mana. In cazul in care as fi parat-o parintilor ca fumeaza, Lavinia le-ar fi spus imediat ca si eu fac acelasi lucru", a povestit Andreea Mantea pentru Cancan.

Emilia Popescu divorteaza pentru Florin Piersic. Emilia Popescu are probleme in familie. Celebra actrita e la un pas sa divorteze de sotul ei, muzicianul Ionut Stefanescu. Motivul, spun cunoscutii celor doi: apropierea excesiva de colegul ei de platou, Florin Piersic. Dupa 15 ani de casnicie, Emilia Popescu, 43 de ani, s-ar putea desparti de sotul ei. Conform unor apropiati ai familiei, muzicianul Ionut Stefanescu e gelos pe apropierea sotiei sale de Florin Piersic, 73 de ani. Se pare ca barbatul nu crede ca intre cei doi exista doar o stransa legatura artistica si banuieste ca ei ar avea si o relatie amoroasa, noteaza Libertatea.

Lucian Mandruta: "Mi s-a furat bicicleta din fata casei mele". Prezentatorul principalului jurnal de stiri de la Antena 1 a avut parte de o surpriza neplacuta, in urma cu cateva zile, cand a constatat ca vehiculul sau favorit a disparut subit de pe aleea din fata casei. De aproape o saptamana, Lucian Mandruta a ramas fara mijlocul de transport folosit la deplasarile prin Bucuresti si nu numai. Vedeta Antenei 1 nu este la prima experienta de acest gen. Iarna trecuta, stiristul s-a trezit fara bicicleta, chiar in buricul Capitalei, scrie Cancan.

Victoria Beckham, Madonna si Paris Hilton, obeze. Chiar si cele mai sexy staruri pot deveni grase si respingatoare. Cel putin in fotografii. Site-ul "Worth1000" a organizat recent un concurs online de portrete inedite ale celebritatilor. Cei mai multi participanti au modificat imaginile unor celebritati considerate frumoase si le-au facut sa arate dizgratios. Madonna cu burtica si barbie dubla, Victoria Beckham cu obrajii umflati si sanii imensi sau Paris Hilton supraponderala. Sunt doar cateva dintre portretele inscrise in aceasta competitie. Participantii au modificat, in general, imaginile vedetelor cunoscute pentru forma lor fizica de invidiat, noteaza Click.

Un europarlamentar roman a pus ochii pe bunaciunea lui Berlusconi. Ajuns europarlamentar dupa alegerile din iunie, suceveanul Petru Luhan s-a pus pe facut cuceriri printre colegele sale din Parlamentul European (PE). Ochii i-au cazut pe nimeni alta, decat pe frumoasa italianca Barbara Matera, despre care presa din Italia spune ca ar fi fost una dintre amantele premierului Silvio Berlusconi, cel care a ajutat-o sa ajunga in Parlamentul European. Cei doi, care sunt si colegi de partid, au starnit deja vorbe prin PE, intrucat sunt vazuti mai tot timpul impreuna, unii dintre colegii lor spunand ca intre ei ar exista un inceput de idila, noteaza Libertatea.

Sedinta de nudism al lui Mircea Toma starneste controverse. Protectia Copilului s-ar putea autosesiza. Cunoscutul jurnalist Mircea Toma este posibil sa fie anchetat si chiar sa fie decazut din drepturile parintesti daca Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului se va autosesiza in urma materialului aparut in revista Spy. Ziaristul si sotia acestuia au fost surprinsi de paparazzi facand nudism de fata cu fetita lor minora in Vama Veche, noteaza Cancan.