Zvonurile aparute recent, despre o “schimbare de domiciliu” a grupului Divertis de la Intact la MediaPro, s-au confirmat, ieri, cand postul lui Adrian Sarbu si-a anuntat cea mai proaspata achizitie: Toni Grecu si echipa lui. Celebra trupa de umoristi se va regasi, din toamna, in grila de programe a Pro TV, urmand sa realizeze doua emisiuni, duminica seara. Toni Grecu ne-a declarat ca plecarea de la Antena 1 s-a produs in cele mai amiabile conditii si ca abia asteapta sa-si reia activitatea pe “sticla”. El a mai spus ca oferta Pro TV nu a fost nici prima, nici singura, ci ca trupa a mai primit propuneri, pe care le-a refuzat pana acum, scrie Gardianul.

A intrat in vacanta cu emisiunea prezentata de colegii ei Razvan si Dani, iar Daniela pare sa fi dat iama la delicatese, potrivit vdtonline.ro. Si cum vedeta are o slabiciune pentru dulciuri, ochii vigilenti ai specialistilor au si pus-o la zid. Aflata miercuri la o defilare de moda, unde prezentatoarea rubricii meteo de la „Neatza“ a aparut pe scena in costum de baie, Daniela a fost criticata pentru ca s-a ingrasat si ca a acumulat celulita pe picioare. Cori Gramescu are si cåteva sfaturi utile pentru Daniela. „O sfatuiesc sa nu mai puna gura pe ciocolata si sa manånce legume si fructe. Ar trebui sa continue orele de dans si sa vina la pilates macar o data pe saptamåna, pentru a lucra abdomenul, afirma Curentul.

Oana Roman a acuzat-o pe Mihaela Radulescu de faptul ca si-a cam batut joc de mai tånarul sau amant, Dani Otil. Potrivit Oanei, Dani este victima Mihaelei si nu exclude posibilitatea ca fosta vedeta a Antenei 1 sa se impace cu Elan Schwartzenberg. Oana Roman considera ca Mihaela Radulescu a gresit atunci cånd si-a asumat relatia cu Dani Otil, dupa care la cåteva luni a plecat la Monte Carlo. „Acum sa fim seriosi, ei ii place viata frumoasa, sa nu ne ascundem. E frumos in garsoniera cåteva luni, dar dupa cåteva luni iti dai seama ca-ti lipseste“, a comentat Oana, citata de Vedeta.ro. Ba mai mult, aceasta crede ca relatia cu Dani avea un final asteptat. „Mie mi se pare ca baiatul asta a fost sacrificat cam usor. Imi pare rau de el, pentru ca pare un baiat bun“, i-a spus Oana Roman lui Cristi Brancu, in timpul emisiunii „Agentul VIP“, afirma Curentul.

A trecut aproape un an de la despartirea Andreei Raicu de Tudor Chirila. Desi de atunci vedeta Prima TV nu a mai vrut sa aiba de-a face cu cantaretul, iata ca totusi, timpul vindeca toate ranile si cei doi au redevenit prieteni, scrie Cancan.

Elena Carstea trece prin momente grele. Interpreta, stabilita de trei ani in Statele Unite, a fost diagnosticata, la un control de rutina, cu anevrism cerebral si urmeaza sa fie operata saptamana viitoare, la spitalul JFK, din West Palm Beach, Florida. Interventia chirurgicala e considerata una cu un risc destul de mare, intrucat anevrismul e situat in spatele ochilor. Elena a aflat abia acum o saptamana de existenta acestuia si e foarte ingrijorata, mai ales ca medicii i-au explicat ca anevrismul se poate sparge oricand, provocand un accident cerebral, letal in multe cazuri, afirma Libertatea.

Angelina si Brad se cearta pe locul de veci! Angelina si Brad se cearta pe locul de veci! Desi duc o viata fara griji si au tot ceea ce isi doresc, Angelina si Brad isi gasesc tot timpul motive de cearta. In prezent, cei doi sunt in scandal pentru ca nu cad de acord asupra viitoarelor lor locuri de veci. Angelina Jolie (34 de ani) este o femeie frumoasa, ravnita de toti barbatii din lume, si a obtinut tot ce si-a dorit de la viata: un barbat care-i place si copii reusiti. Cu toate acestea, diva are o ciudata fascinatie fata de moarte. Desi este inca tanara, ea s-a ingrijit de mult sa-si aleaga cimitirul unde va fi inmormantata. Actrita si-a cumparat deja loc de veci in Louisiana pe vremea cand era maritata cu Billy Bob Thornton. La acea vreme, cumparase un loc de veci si pentru fostul sot, langa care tinea mortis sa fie inmormantata. Acum, s-a razgandit si ar vrea sa cumpere locuri de veci in alt cimitir pentru ea si actualul partener, Brad Pitt (45 de ani). Cei doi nu reusesc insa sa cada de acord asupra cimitirului ales, scrie Libertatea.

Halle Berry are 42 de ani si e cea mai sexy femeie din lume. Are o viata perfecta: e o actrita de succes, are o fetita frumoasa si sanatoasa si... are parte de sex incredibil. Actrita s-a destainuit reporterilor de la cotidianul britanic Daily Mail, povestindu-le acestora cateva detalii referitoare la viata ei amoroasa. Astfel, desi a trecut de prima tinerete, Halle se simte mai sexy ca niciodata. Vedeta crede ca acum are mai multa putere si prin acest lucru e si mai interesanta. Se simte mai bine in pielea ei, afirma Libertatea.

Monica Columbeanu nu pleaca urechea la scandalurile din jurul ei. Tanara sotie a lui Irinel Columbeanu a luat o nota excelenta la examenul de admitere la master. “Am luat 9.75. Sunt foarte mandra de aceasta nota, mai ales ca am intrat prima la master la Comunicare si Relatii Publice, la SNSPA”, ne-a marturisit Monica Columbeanu, imediat dupa ce a aflat rezultatul ei de la admitere. Sotia milionarului Irinel Columbeanu a preferat sa opteze pentru o forma de invatamant la distanta, pentru ca e foarte ocupata, atat pe plan profesional, cat si personal, afirma Libertatea.

Vedeta britanica Katie Price a lipsit sambata dimineata de la o sedinta de autografe cu prilejul lansarii cartii sale sub titlul “Sapphire”. La inceput, diva s-a plans de dureri de dinti, dar in cele din urma s-a anuntat ca a cazut la pat si sufera de simptome de gripa porcina, a anuntat agentul sau. Fanii vedetei, care au asteptat in ploaie trei ore ca s-o vada, au fost atat de furiosi pentru faptul ca nu si-a facut aparitia, incat au rupt cartile pe care abia le cumparasera. Pe langa necazurile cu sanatatea, Katie a primit si alte vesti proaste. Fosta prietena a noului ei iubit, Alex Leid, a dezvaluit pentru “News of the World” ca acesta este un obsedat sexual care obisnuieste sa simuleze strangularea partenerei in timp ce intretin relatii intime, scrie Click.

Isteric, saracut, jalnic, dar si inteligent. Aceasta este caracterizarea pe care Florin Tudose i-o face lui Mircea Badea in timpul unui curs. Profesorul universitar aminteste pentru prima data despre Badea atunci cand vorbeste despre comportament si mimica. "Despre mimica puteti sa urmariti emisiunile lui Badea. Fara niciun fel de gluma. Si o sa va convingeti cum mimica poate sa va duca pana la imposibila citire a mesajului pe care...", le spune acesta tinerilor din sala. El ii raspunde apoi unei studente care il intreaba ce parere are despre realizatorul emisiunii "In gura presei". "N-am niciun fel de parere. Este un isteric ca atatia altii. N-am niciun fel de parere. Dar el, saracutul, este si jalnic, pentru ca el este un om inteligent", este caracterizarea pe care i-o face Florin Tudose lui Mircea Badea, relateaza Cancan.