Elena Carstea poate muri intr-o secunda. «Fara operatie, Elena nu are nici o sansa». Aceasta este parerea prof. dr. Vlad Ciurea, chirurgul roman care a "rezolvat" peste 600 de anevrisme cerebrale. Vestea ca indragita cantareata Elena Carstea (47 de ani) este la un pas de moarte a socat pe toata lumea. Stabilita in SUA, artistei i s-a depistat un anevrism cerebral in spatele ochilor si urmeaza sa fie operata saptamana viitoare. Prof. dr. Vlad Ciurea, specialistul roman care a efectuat peste 600 de astfel de interventii, explica pentru Libertatea de ce, in aceste zile, solista are nevoie de toate rugaciunile noastre pentru a trece cu bine de acest moment crucial al vietii ei, scrie Libertatea.

Leo Badescu a facut pipi intr-un club de noapte. Potrivit unor informatii, Leo ar mai fi avut si alte abateri in cluburile de noapte, una dintre ele fiind o bataie strasnica pe care a incins-o cu iubita lui, Roxana. Leo Badescu si-a facut de cap in acest weekend la Mamaia, reusind sa se dea in spectacol dupa ce a baut destul de mult. El si-a facut nevoile chiar in poarta clubului, apoi s-a luat de o femeie casatorita. Prea putin cunoscut publicului larg, doar prin prisma relatiei pe care o are cu modelul Roxana Dita, Leo Badescu este totusi un client fidel al cluburilor de noapte. Potrivit martorilor care au asistat in diverse ocazii la scenele facute de el, acesta are obiceiul de a deveni cam nabadaios la bautura. Asa s-a intamplat si in acest weekend, in Mamaia, cand tanarul Leo a fost in clubul de noapte Office, fara iubita lui, Roxana, cu care s-a certat recent. Acolo a fost protagonistul unui moment cel putin bizar, urinand intr-un club de noapte, scrie Cancan.

Mama, ce gagica are Marica! Atacantul lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica (23 de ani), revine in atentia publicului cu o noua cucerire. In ultima luna, fotbalistul s-a vazut aproape zilnic cu manechinul Denisa Tanase (21 de ani), intre cei doi infiripandu-se o relatie amoroasa. Denisa Tanase are 21 de ani si este de profesie fotomodel. Dupa despartirea de vedeta Playboy Gina Pistol, Ciprian Marica s-a refacut din punct de vedere sentimental alaturi de manechinul Denisa Tanase. Cei doi tineri sunt impreuna de aproape o luna, timp in care bruneta l-a vizitat deja pe fotbalist la domiciliul sau din Germania, scrie Libertatea.

Britney a dat 125.000 euro pe un bolid. Britney a renuntat la decapotabila de dragul noii ei masini de teren. Satula sa mai umble cu o decapotabila care nu ii oferea deloc intimitate, cantareata americana si-a luat un Mercedes G 55 AMG impunator si sportiv, la volanul caruia se simte stapana pe situatie. Si VIP-uri din Romania, precum Ana Maria Prodan si Costel Casuneanu junior, au in garaj masini de teren asemanatoare, scrie Cancan.

Johnny Raducanu: «Torn votca pe mormantul lui Nichita». Maestrul merge cu sticla la cimitir si inchina in memoria regretatului poet. Artistul are un mod inedit de a-si comemora prietenii trecuti in nefiinta. Johnny Raducanu nu uita sa mearga la mormantul marelui poet Nichita Stanescu si ii toarna votca pe mormant, scrie Click.

Pussycat Dolls nu se despart - lucreaza la al treilea album. Robin Antin, membra fondatoare a formatiei, sustine ca fetele lucreaza la cel de-al treilea album, punand capat astfel zvonurilor care spun ca trupa se va destrama, scrie Libertatea.

Ramona Gabor da piept cu jungla pentru 3.000 de euro. Monica si Ramona au fost chemate in Panama, de Kanal D, pentru un reality-show. In timp ce sotia lui Iri a declinat oferta, refuzand un onorariu de 3.000 de euro, Ramona s-a aratat incantata si pare pregatita sa dea piept cu viata in jungla, scrie Click.ro