Nud cu Angelina alaptand. Frumoasa actrita Angelina Jolie a fost imortalizata de artistul Daniel Edwards intr-o ipostaza foarte senzuala. Sculptura o reprezinta pe vedeta nud, asezata, in timp ce-i alapteaza pe gemenii ei si ai lui Brad Pitt, Vivienne Marcheline si Knox Leon. Opera de arta "Landmark For Breastfeeding" va fi expusa la Oklahoma, in septembrie, scrie Cancan.

Este Lady Gaga un Mister Gaga? Un zvon socant circula pe internet: excentrica Lady Gaga ar fi de fapt un barbat! Sau mai precis vedeta ar fi hermafrodita, avand totodata organe sexuale masculin si feminin, dupa cum informeaza ziarul ”Bild”. Stefani Joanne Angelina Germanotta, cantareata americana de origine italiana cunoscuta sub numele de scena Lady Gaga (23 de ani), provoaca o mare valva in intreaga lume cu un videoclip care poate fi vizionat pe YouTube. Imaginile nu sunt clare, insa privitorii pot descoperi fara mare dificultate intre picioarele ei ceva care seamana cu un penis, scrie Click.

Nati Meir vrea sa infiinteze o fundatie care sa adune bani pentru Adi Mutu. Politicianul a hotarat sa infiinteze o fundatie care sa-l sprijine pe "briliant" sa-si plateasca amenda de peste 17 milioane de euro catre Chelsea. "E suficient sa contribuim fiecare cu cate un euro si vom reusi sa strangem aceasta suma", a mentionat Nati Meir, potrivit Cancan.

Turcescule, Oana nu prea te vrea de sot! Oana Sarbu si omul de televiziune Robert Turcescu formeaza un cuplu de mai bine de patru ani, insa solista nu are de gand sa-si puna pirostriile prea curand. In varsta de 41 de ani, Oana Sarbu isi pierduse orice speranta ca va mai deveni vreodata mama, drept pentru care, lunile trecute, s-a hotarat sa faca un pas important si sa infieze un copil, scrie Click.

Monica Columbeanu il ataca pe Mirco Maschio: "E un nimeni" Monica Columbeanu continua atacurile la adresa italianului Mirco Maschio, fostul iubit al Cristinei Spatar, dupa declaratiile incendiare facute, cu cateva zile in urma, la B1 TV. Astfel, suparata ca Mirco s-a legat de numele Ramonei Gabor, pentru a mai aparea prin presa, Monica a decis sa arate tuturor ca Mirco e un nimeni in Italia, scrie Libertatea.

Demi Moore tine in casa jucarii ucigase. Actorul american Ashton Kutcher, de 31 de ani, a dezvaluit recent ca sotia sa, actrita Demi Moore, de 46 de ani, are o obsesie de-a dreptul infricosatoare pentru papusi, cu care a umplut resedinta lor din Beverly Hills. Unele dintre jucariile respective infatiseaza copii cu figuri angelice, dar care strang de gat diverse animale sau au atitudini care infricoseaza. Insa, cea care il baga in sperieti cel mai mult pe Ashton este o batranica imbracata in capot, cu o basmaluta pe cap, dar cu o pusca in maini, care pare gata sa ucida pe oricine ii iese in cale, scrie Cancan.

Organizatorii concertelor lui Michael, suspecti de crima. Mama lui Michael Jackson nu vrea nici in ruptul capului sa renunte pana nu va descoperi cine se afla in spatele mortii fiului ei. Katherine, de 79 de ani, a decis sa angajeze detectivi particulari care sa investigheze cazul. Familia Jackson stie care sunt vinovatii care ar fi pus la cale crima: reprezentantii companiei AEG, organizatorii concertelor pe care Michael urma sa le sustina in Londra, scrie Click.

Fiul cel mare al lui Ryan O’ Neal: “Aveam 11 ani cand mi-a dat cocaina”.Presa britanica a anuntat ca fiul cel mare al actorului Ryan O' Neal il acuza pe acesta ca i-a dat cocaina cand era doar un copil si ca, din acest motiv, i-a distrus viata. La binecunoscutul talk-show moderat de Larry King, Griffin a declarat: "Aveam 11 ani cand mi-a dat cocaina si mi-a zis ca vom vedea un film lung, al carui protagonist era chiar el", scrie Libertatea.

Mihai Bendeac seamana izbitor cu un urmarit general. Aflat in vacanta, Mihai Bendeac are parte de ceva distractie, dar nu si de relaxare. Dupa jaful armat de la o casa de amanet din Targoviste, politia a publicat portretul robot al suspectului, pe care l-a dat in urmarire generala, ocazie cu care a aparut si in presa. Stupoare! Talharul cautat de politisti pentru ca a furat 40.000 de lei seamana unu la unu cu actorul de la "Mondenii", lucru care a fost remarcat atat de fanii si prietenii acestuia, cat si de mama lui, scrie Cancan.