Britney a scapat de grasimi Daca in urma cu doar cateva luni, Britney Spears aparea public intr-o forma deloc de invidiat, cantareata si-a mai revenit in ultima perioada, dupa ce a tinut dieta si a luat cu asalt aparatele din sala de sport. Dovada o fac cele mai recente fotografii de paparazzi cu artista, surprinsa pe terasa Hotelului Ritz Carlton din Los Angeles, afisand un fizic de zile mari. Imbracata intr-un costum de baie retro, cu o palarie imensa pe cap si cu platforme rosii, mamica Britney arata traznet acum, informeaza Gardianul.

Obosit dupa inca un an de emisie in direct la Antena 3, Mircea Badea a azvårlit ziarele cåt colo, si-a facut bagajul, si-a luat de brat “Topmodela” si a iesit din “gura presei” pentru o perioada. Cu toate ca nu a vrut sub nici un chip sa dezvaluie cititorilor blogului sau destinatia aleasa pentru vacanta, realizatorul de la Antena 3 s-a dat de gol prin fotografiile postate online. Sau, poate, induplecat de numeroasele comentarii prin care i se cerea sa spuna unde se afla, Badea a ales varianta pozelor sugestive pentru a-i pune pe cititori sa traga singuri concluziile. Påna la urma, s-au prins: Mircea si Carmen, caci, daca nu stiati, ea este faimoasa “Topmodela”, se afla in Croatia, la Dubrovnik, pe Coasta Dalmata, afirma Gardianul.

Mark Lester, cunoscut pentru rolul lui Oliver Twist in comedia muzicala „Oliver“, a declarat duminica, pentru un tabloid din Marea Britanie, ca a donat sperma pentru Michael Jackson la o clinica din Londra si crede ca este tatal biologic al lui Paris, fiica starului. „Am donat sperma pentru Michael in 1996 pentru ca el nu putea sa aiba copii si cred ca Paris este fiica mea. I-am facut-o cadou, nu am primit bani. Isi dorea atat de mult sa aiba copii“, a declarat Lester, care este si nasul celor 3 copii ai regelui muzicii pop. Acesta vrea sa ceara efectuarea unui test de paternitate pentru a vedea daca Paris este cu adevarat fiica lui, scrie Curentul.

Au aparut bancuri cu EBA Eurodeputata Elena Basescu s-a transformat intr-o sursa inepuizabila de amuzament. Mezina presedintelui a devenit un nou Bula, creandu-i-se bancuri cu dedicatie speciala. Unul dintre ele, cel mai recent, este acesta: Elena Basescu vine acasa de la Parlamentul European, iar familia o intreaba cum se descurca. EBA le spune parintilor ca totul este bine, numai ca se simte jenata ca vine la Parlament cu Mercedesul, in timp ce alti europarlamentari, chiar si presedintele institutiei, vin cu tramvaiul. Parintii o incurajeaza, iar peste cateva zile, EBA primeste o scrisoare. In ea se afla un cec de un milion de euro si un bilet: “Uite, fata mea, cumpara-ti si tu un tramvai!”, scrie Libertatea.

Lady GaGa face ce face si iese in centrul atentiei cu lucruri care mai de care mai scandaloase. Dupa ce a socat declarand ca este hermafrodit si poseda ambele organe genitale, cantareata a lasat sa-i iasa "din greseala" sanii din sutien in timpul unui concert. Incidentul a avut loc in urma cu cateva zile, la Ibiza, unde o persoana din sala a filmat-o pe aceasta in timp ce-si expunea sanii. Gurile rele spun ca Lady GaGa a vrut sa demonstreze ca este cat se poate de femeie, chiar daca au aparut imagini in care sub rochita ei se vedea... un penis, afirma Libertatea.

Michael Jackson a facut injectii pentru suprimarea apetitului sexual Unul dintre medicii care s-au ocupat de situatia lui Michael Jackson a dezvaluit ca i-a prescris megastarului un medicament care sa-i suprime pornirile pedofile. Doctorul Alimorad Farshchian a explicat ca, ingrijorat fiind de comportamentul lui Michael, i-a oferit acestuia o reteta pentru medicamentul Depo Provera, un medicament ce reduce nivelul de testosteron. Intrebat daca Farschchian a apelat la acest medicament puternic pentru a-l face pe Jacko sa-si stapaneasca apetitul sexual, un purtator de cuvant al medicului a confirmat acest lucru. "Da, exact asa au stat lucrurile. Medicul nu a facut altceva decat sa incerce sa-l ajute pe Michael", scrie Libertatea.

Shakira a marturisit ca, dupa parerea ei, sexul este “forma esentiala de exprimare umana”. Cantareata in varsta de 32 de ani, logodita cu Antonio de la Rua, fiul unui fost presedinte argentinian, recunoaste ca a devenit mai deschisa privind dorintele erotice si prioritatile sale odata cu inaintarea in varsta, scrie Click.

In urma cu cateva zile, paparazzii Cancan l-au surprins pe Aurel Moldoveanu gol-pusca in dormitor, alaturi de o bruneta mignona. Aurel Moldoveanu a avut parte de o partida de amor, pe nepusa masa, la sfarsitul saptamanii trecute. Se pare ca el a fost luat prin surprindere de aceasta initiativa, intrucat cuibusorul de nebunii a avut nevoie de mici retusuri... Joi seara, in jurul orei 22.34, dupa ce si-au facut cateva cumparaturi dintr-o benzinarie, cantaretul si proaspata lui partenera au demarat in tromba spre Cartierul Francez, unde Aurel Moldoveanu detine un apartament. Fix peste o ora, dupa ce au ajuns in casa, el a renuntat complet la haine si a dat fuga in dormitor, unde a aranjat in graba asternuturile. Multumit ca totul este in ordine, cantaretul si-a poftit apoi iubita in pat. Spre ghinionul lui, Aurel Moldoveanu nu si-a mai adus aminte sa traga jaluzele, oferindu-le vecinilor posibilitatea sa asiste nestingheriti la partida lor de sex, relateaza Cancan.