Pe lista prestatiilor live “de neuitat” se inscriu artisti precum Paris Hilton, Britney Spears sau Aaron Carter. Unii dintre ei ne uimesc la fiecare aparitie, altii se scuza si spun ca au avut o zi proasta. Cotidianul va prezinta top 5 cele mai jenante prestatii live. Britney Spears, Paris Hilton sau Kelly Osbourne sunt doar cateva dintre numele sonore din industria muzicala americana. Daca unii si-au inceput cu dreptul cariera de artist si au fost numiti printi si printese ale genului pe care il reprezentau, altii au dat-o in bara inca de la prima aparitie pe scena. In ambele cazuri, fiecare dintre ei a inregistrat cel putin o prestatie live atat de proasta incat nu o vom putea uita prea curand.

Romanca Alexandra Maria Lara, in topul celor mai iubiti germani. Dupa ce a fost nr. 1 in topul celor mai frumosi oameni din Germania, intocmit de revista “Bild”, actrita, in varsta de 30 de ani, a ajuns pe locul 13 si in clasamentul celor mai populari germani, realizat de aceeasi publicatie. “Atat de modesta si, totusi, atat de talentata. 100% autentica”, o descriu jurnalistii germani pe romanca aflata la o pozitie distanta ca popularite de cancelarul german Angela Merkel. Inaintea ei se mai afla Steffi Graf, Papa Benedict al XVI-lea, Franz Beckenbauer sau Michael Schumacher, afirma Cotidianul.

Patruleasa e hotarata: «Din toamna, revin in televiziune!» Inca din primavara, de cand a incheiat socotelile cu Antena 1, Simona Patruleasa ne tine pe jar si refuza sa ofere informatii despre o posibila reintoarcere in televiziune. Daca in urma cu patru luni ne asigura ca va lua o decizie imediat dupa sarbatoarea Pastelui, iata ca ne indreptam cu pasi repezi spre toamna si fosta prezentatoare a stirilor sportive este tot in vacanta. Fara a comenta prea mult zvonurile care o plaseaza in grila de toamna a TVR-ului, Patruleasa ne asigura ca, intr-un fel sau altul, din septembrie o vom vedea pe micile ecrane. “Abia m-am intors din vacanta, dar nu o sa spun unde pentru ca eu nu sunt genul de om care se lauda in presa pe unde a fost si trimite zeci de poze pe la reviste. Chiar daca acum sunt in Bucuresti, sunt tot in vacanta. Ma voi intoarce cat de curand in televiziune, dar nu pot spune unde inainte de a semna ceva. Puteti fi siguri ca ma voi regasi in grila de toamna a unui post TV!”, ne-a declarat Simona, scrie Gardianul.

Vedeta cu cel mai apetisant posterior din Romania nu putea sa aiba drept iubit decat un alt superlativ. Victor Slav, partenerul de viata al sexoasei Anda Adam, a fost votat de cititorii vdtonline.ro cel mai chipes prezentator TV din tara noastra. Pe locul doi al topului intocmit de vizitatorii site-ului citat se afla Radu Vålcan, iar medalia de bronz i-a revenit lui Lucian Måndruta. Cåt despre Victor Slav, acesta a debutat la 17 ani ca manechin. A urmat un curs in domeniu si, treptat-treptat, a patruns in exclusivista lume a modei. De pe catwalk in televiziune a fost doar un pas. In 2001, a aparut pentru prima data pe sticla odata cu reality-showul „Vara Ispitelor“, dupa care a urmat boom-ul. A fost co-prezentator al emisiunii „Seara Regasirii“ si apoi avea sa vina jobul mult visat. Intre timp, Victor Slav si-a gasit si sufletul pereche, dar a si crescut mult din punct de vedere profesional, relateaza Curentul.

Penelope Cruz a provocat dorinte sexuale si unui gay. Regizorul spaniol Pedro Almodovar a dezvaluit ca, in pofida faptului ca este homosexual, actrita Penelope Cruz, cu care a colaborat la mai multe filme, i-a provocat dorinte sexuale. Regizorul a recunoscut ca, in timpul filmarilor la Broken Embraces, s-a simtit atras sexual de frumoasa bruneta. “Dintre toate actritele cu care am lucrat, Penelope este singura care mi-a provocat dorinte sexuale”, a marturisit Almodovar, scrie Click.

Nicoleta Luciu, 3.000 de euro pentru 3 minute de show! Absenta de pe podiumul de moda in ultimii doi ani, Nicoleta Luciu a imbracat rochia de mireasa, duminica seara, la prezentarea de moda a make-up artistului Adrian Pescariu. Vedeta postului Acasa Tv s-a comportat precum o adevarata profesionista, a venit la pregatiri cu cateva ore inainte de inceperea show-ului si nu a comentat nimic in privinta machiajului si a coafurii. Prestatia Nicoletei pe podium, de numai trei minute, a fost remunerata direct proportional cu notorietatea de care ea se bucura, vedeta primind un onorariu gras, de 3.000 de euro. Desi a devenit mamica la sfarsitul anului trecut, vedeta a afisat o silueta de invidiat: „Nu mi-am facut nici o operatie estetica, nu mi-am pus inel in stomac. Am tinut dieta pentru a slabi, cu vointa se poate orice”, a declarat Nicoleta, citata de Click.

Au parcat neregulamentar, li s-au blocat masinile, dar au recurs la metode... neortodoxe in incercarea de a scapa de amenda. S-a intamplat la Eforie, cand interpreta de muzica populara Irina Loghin, dar si manelistul Nicolae Guta si-au dezumflat singuri rotile de la masini ca sa scape de “caracatitele” galbene. Irina Loghin si Nicolae Guta s-au numarat, la sfarsitul saptamanii trecute, printre soferii care n-au respectat regulile de parcare in statiunea Eforie, judetul Constanta. Fiecare dintre ei s-a trezit cu cate o “caracatita” galbena pe roata. Potrivit ziarului Replica, cei doi au incercat sa se sustraga de la plata amenzii. Prima a fost Irina Loghin, care si-a dezumflat roata ca sa scape de “caracatita” si, teoretic, si de amenda de 80 de lei pentru deblocare, scrie Libertatea.

Un automobil cu numere de Brasov a lovit, duminica, la Zagreb, una dintre masinile oficiale ale trupei U2, care are programate doua concerte in capitala croata. Se pare ca soferul masinii din Romania nu a respectat culoarea rosie a semaforului. Pe de alta parte, pasagerii romani sustin ca masina formatiei U2, un Mercedes clasa E, circula cu viteza foarte mare. In urma accidentului, ambii conducatori auto au fost raniti usor, scrie Cancan.

Prezentatoarea rubricii "Meteo" de la Antena 1 este foarte suparata ca bustul ei a pierdut considerabil in volum dupa cura de slabire pe care o tine de trei luni. Consacrata gratie sanilor ei voluptuosi, unii dintre cei mai mari din showbizul nostru, Roxana Ionescu nu mai are acum motive de mandrie in aceasta privinta. Prezentatoarea rubricii "Meteo" de la Antena 1 este foarte mahnita de faptul ca bustul i-a intrat la apa in urma curei de slabire care a adus-o, in numai trei luni, de la 62 la 50 de kilograme. "Da, mi s-au micsorat rau sanii. Ce sa fac? Daca am slabit 12 kilograme, era inevitabil sa se intample si asta", a spus ea suparata, privindu-si decolteul cu nostalgie. De altfel, se si vede ca sutienele ii sunt largi, semn ca micsorarea a fost una remarcabila, de cateva numere, scrie Cancan.