Lazarus: Contractul meu e inca in vigoare la Kanal D Luis Lazarus sustine ca emisiunea sa de la Kanal D urmeaza sa reintre in grila de toamna, intrucåt contractul sau cu postul Kanal D este inca in vigoare, påna la sfårsitul acestui an. Realizatorul tv ne-a mai declarat ca audientele inregistrate de “Lazarus Show” au depasit chiar si targetul stabilit cånd a batut palma cu televiziunea, asadar bosii Kanal D nu sunt in masura sa-i reproseze nimic in ce priveste acest aspect, scrie Gardianul.

„Sweet Child O’ Mine“ a celor de la Guns N’ Roses - piesa cu cel mai bun riff de chitara „Sweet Child O’ Mine“, de pe albumul „Appetite For Destruction“ (1987) al trupei Guns N’ Roses, a fost desemnata piesa cu cel mai bun riff de chitara din lume, intr-un sondaj la care au participat 5.000 de iubitori ai muzicii. Aceasta piesa, dominata de chitara lui Slash si vocea lui Axl Rose, a depasit hitul lui Eric Clapton din 1971, „Layla“. Piesa „Walk This Way“, a trupei Aerosmith, a ocupat pozitia a treia, iar celebra „Beat It“, a lui Michael Jackson, s-a clasat pe locul al patrulea, in timp ce „Ace Of Spaces“, a trupei rock Motorhead, a ocupat pozitia a cincea. Urmatoarele pozitii in clasamentul celor mai bune zece riffuri din istorie au revenit pieselor „Voodoo Child (Slight Return)“ - The Jimi Hendrix Experience, „Another One Bites The Dust“ - Queen, „Smells Like Teen Spirit“ - Nirvana, „Smoke On The Water“ - Deep Purple, si „American Idiot“ - Green Day, scrie Curentul.

Cosmina Pasarin: «N-am avut cu cine sa fac sex in vacanta!» De cand s-a despartit de DJ Pagal, Cosmina Pasarin nici nu se mai gandeste sa inceapa o alta relatie, dorind sa profite de singuratate si sa se distreze la maximum. Astfel, vedeta a acceptat imediat invitatia unor prieteni de a pleca doua saptamani intr-un sejur in Croatia. Vedeta s-a simtit bine in compania amicilor si nu a simtit lipsa unui iubit, cu care sa imparta clipe romantice din cunoscutul parc Krka sau patul din camera de hotel. “Sincer, in vacanta, nu am avut cu cine sa fac sex. Asta pentru ca nu am nici un iubit!”, ne-a mai marturisit vedeta, afirma Click.

Ramasa fara job in televiziune, Simona Patruleasa a pierdut si contractul de imagine cu firma de haine Mexton, in favoarea Danielei Crudu. Scumpa la vedere in ultimele patru luni, Simona Patruleasa a revenit luni seara in atentia publicului, dar de data aceasta pe podiumul de moda. Semn ca vacanta i-a priit, bruneta a fost mult mai sociabila decat de obicei, ea schimband impresii cu mai toate colegele de podium, relateaza Click.

Cunoscuta vedeta din lumea modei, Kate Moss, in varsta de 35 de ani, a fost surprinsa de fotografi in timp ce fuma iarba in apropiere de fiica ei de numai sase ani. Supermodelul britanic se afla din nou sub banuiala presei ca ar consuma droguri, la patru ani dupa ce a avut mari probleme din cauza stupefiantelor. Kate Moss a fost filmata, la acea vreme, in momentul in care lua cocaina, scrie Click.

Iubitul Mihaelei Radulescu, "matinalul" Dani Otil, a fost surprins de paparazzii revistei Spy pe o terasa de fite din Mamaia, alaturi de o focoasa satena. Cei doi s-au tinut de mana, s-au imbratisat dragastos, au schimbat numere de telefon si s-au mangaiat tandru, sub privirile destul de uimite ale celor prezenti. Dupa cateva minute de tatonari, o focoasa satena a intrat in vorba cu "matinalul" Dani. Tinerica, satena, cu forme apetisante acoperite de o rochita minuscula, domnisoara i-a cazut cu tronc prezentatorului de la Antena 1. Usor, cei doi s-au apropiat, s-au tinut de mana, s-au mangaiat jucaus si s-au imbratisat. Spre dimineata, Dani a plecat de pe terasa direct pe plaja, unde il asteptau cativa prieteni la un gratar. Dupa mai bine de o ora de stat ca pe ghimpi, Dani a primit un mesaj care l-a facut sa se intoarca rapid spre hotelul in care era cazat. Nu stim cu cine s-a intalnit la hotel la acea ora matinala, dar exista posibilitatea ca totul sa fie doar inceputul unei frumoase relatii cu finalizare fericita. Cuplu. Oficial, Mihaela si Dani n-au anuntat ca s-au despartit, scrie Cancan.

Sarah Larson s-a declarat total nemultumita de prestatia din pat a fostului sau iubit si acuza presa ca i-a construit acestuia o falsa imagine de sex- simbol. "George Clooney, o masina de sex? De unde ati scos asta? Este un incompetent cand vine vorba de asa ceva", a declarat revoltata fosta iubita a lui Clooney. "De multe ori am ramas nesatisfacuta. I s-a creat o imagine gresita dar ego-ul sau masculin ar avea mult de suferit daca lumea ar afla ca de fapt nu se pricepe deloc sa faca dragoste cu o femeie", a mai spus Sarah, relateaza Cancan.

Claire Cruise, o americanca in varsta de 43 de ani, pretinde ca Michael Jackson s-a sinucis din dragoste pentru ea, in clipa in care a aflat ca femeia isi gasise un iubit nou. Claire sustine ca s-a casatorit cu megastarul in 1983 si este mama biologica a celor trei copii ai acestuia. Mai mult, femeia afirma ca ea si cantaretul ar fi adevaratii parinti ai lui Connor Cruise, baiatul adoptat de actorul Tom Cruise. In ceea ce priveste moartea lui Michael, medicii de la Institutul de medicina legala din Los Angeles au finalizat raportul autopsiei cantaretului, insa detaliile acestuia nu vor fi deocamdata dezvaluite, scrie Cancan.

De-a lungul anilor, actrita americana Angelina Jolie nu a facut prea mari schimbari de look, insa a acordat foarte multa atentie tatuajelor sale, pe care a avut grija sa le aduca la zi, in functie de ceea ce se intampla in viata personala. Cum s-au transformat, in timp, mesajele si desenele de pe bratul stang al celei care este considerata cea mai frumoasa femeie din lume puteti vedea in imaginile de mai jos, scrie Cancan.

Miliardarul Ion Tiriac (70 de ani) are mare lipici la mult mai tinerele vedete autohtone. Astfel, el a fost surprins de fotoreporterii Libertatii alaturi de frumoasa cantareata Anamaria Ferentz, in timp ce ieseau din clubul “Le Gaga”, din Bucuresti. Cei doi, inconjurati de bodyguarzi, s-au urcat in masina bogatasului si au plecat spre casa acestuia, unde, se pare ca si-au petrecut toata noaptea. Ion Tiriac si Anamaria Ferentz si-au petrecut noaptea de luni spre marti impreuna. Cei doi au luat cina, singurei, in clubul bucurestean “Le Gaga”, din Parcul Herastrau. Dupa ce au poposit in local mai bine de trei ore, cei doi au plecat impreuna spre casa din Bucuresti a fostului tenismen, insotiti tot timpul de mai multi bodyguarzi, scrie Libertatea.

Miley Cyrus a inceput sa fie comparata din ce in ce mai des cu Britney Spears, dar asta nu pare sa o deranjeze deloc. Dimpotriva! Actrita care joaca rolul Hannei Montana a tinut sa le multumeasca tuturor tabloidelor care o considera noua Britney Spears. "Le multumesc tuturor celor care ma numesc noua Britney. Nici nu puteam cere un compliment mai frumos", a declarat Miley pe pagina ei de pe Twitter, afirma Libertatea.