S-a maritat Alyssa Milano Actrita americana Alyssa Milano, una dintre vedetele serialului de televiziune "Farmece / Charmed", s-a casatorit cu impresarul de la Hollywood David Bugliari, sambata, in orasul New Jersey, potrivit revistei People. Potrivit presei americane, ceremonia a avut loc in resedinta familiei Bugliari din New Jersey. Alyssa Milano si David Bugliari s-au cunoscut in 2006 si s-au logodit in decembrie 2008. Tanara actrita americana a purtat o rochie de mireasa creata de Vera Wang si a pasit spre altar in acordurile piesei "Imagine" interpretata de John Lernnon. "Ne-am dorit o casatorie care sa reflecte ceea ce reprezinta cuplul nostru", a declarat Alyssa Milano. Actrita a dorit sa aduca un omagiu traditiilor familiei sale, organizand un dineu in stil italian. "Membrii familiei mele italiene continua sa ia masa impreuna, duminica, in fiecare saptamana. Am dorit sa redam acest sentiment al unei familii unite, in care oamenii isi dau unul altuia aceste vase frumoase cu mancare, discuta si rad la masa", a marturisit Alyssa Milano, afirma Gardianul.

Misterul continua: Michael nu a fost inmormantat Suspansul din jurul mortii lui Michael Jackson continua. Surse apropiate familiei infirma informatiile potrivit carora megastarul ar fi fost ingropat pe 6 august intr-un mausoleu din Forest Lawn. Astfel, trupul acestuia se afla in continuare, la mai bine de o luna si jumatate de la deces, in subsolul cladirii principale a parcului memorial Forest Lawn din Los Angeles, informeaza TMZ.com, citand surse apropiate familiei. Mama artistului, Katherine Jackson, a vizitat de nenumarate ori, in ultima perioada, locul in care este pastrat trupul fiului sau. In privinta locului unde va fi ingropat megastarul, nu s-a decis nimic pana la aceasta ora, mai spun aceleasi surse, afirma Gardianul.

Mircea Radu nu mai este dorit pe sticla Longevitatea emisiunii „Din Dragoste“ are si parti negative, printre acestea numarandu-se si faptul ca publicul s-a cam saturat de Mircea Radu. Aceasta constatare este urmarea unui sondaj pe care agentia de presa mondena l-a inceput acum doua saptamani. Cititorii site-ului trebuiau sa-si exprime dorinta daca Mircea Radu sa revina sau nu ca realizator de emisiuni. Iar rezultatul a fost acela ca din aproape 1000 de cititori, 643 de oameni au declarat ca nu le este dor de fostul realizator al emisiunii „Din Dragoste“, in timp ce numai 231 au spus ca si-ar dori sa-l revada pe sticla. Deci viitorul fostului realizator ramane incert, scrie Curent.

Amy Winehouse si Blake, din nou impreuna? La doar cateva saptamani de la divortul de Blake Fielder-Civil, Amy Winehouse este la un pas sa se impace cu acesta. Blake sustine ca starul britanic l-a sunat la clinica de reabilitare din Sheffield, Marea Britanie, unde este internat, pentru a-l ruga sa o accepte din nou in viata lui. “Vorbim pentru prima data dupa cateva luni. O iubesc la fel de mult cum ma iubeste ea pe mine. Stiu ca inca are sentimente pentru mine chiar daca am divortat. Poate de data asta o sa reusim sa ne intelegem ca doi oameni normali. Este frumoasa si sanatoasa acum si-mi amintesete de Amy de care m-am indragostit. Inca mai poarta inelul de logodna pe care i l-am dat eu”, a declarat Blake pentru News Of The World, scrie Libertatea.

Are 41 de ani, e cea mai dorita blonda de pe Planeta si nu are nici un gand sa fie altcumva decat in centrul atentiei, fie si printr-un scandal. Pamela Anderson i-a anuntat recent pe apropiatii ei ca e insarcinata, dar ca habar nu are al cui e copilul, caci s-a iubit in paralel cu doi barbati. Dupa ce recent presa din Statele Unite a anuntat ca bomba sexy s-a impacat cu iubirea vietii ei si tatal celor doi baieti, rockerul Tommy Lee, toata lumea a crezut ca micutul din pantecul Pamelei este al durului de la trupa Motley Crue. Greseala! Se pare ca diva blonda nu a putut sa renunte brusc la electricianul Jamie Padgett, cu care s-a iubit in ultimul an, si i-a mai alocat acestuia, in paralel, cateva partide de amor fierbinte. Astfel a ajuns Pamela sa le spuna prietenelor sale ca e insarcinata, dar ca habar nu are cu care dintre barbatii din viata ei, scrie Libertatea.

Loredana, ai avut orgasm? Sambata seara, invitata la Zilele Eforiei, cantareata i-a incantat pe spectatori nu numai cu o tinuta extrem de sexy, ramanand in chilotei cu paiete, dar, la un moment dat, s-a asezat pe o toba si frecandu-se insinuant de instrument, a mimat… un orgasm. Loredana nu e la prima astfel de manifestare pe scena. In urma cu doi ani, la Zilele Ploiestiului, cantareata si-a insotit recitalul cu tot felul de gesturi obscene. Iar presa locala a prezentat un filmulet in care vedeta isi introduce in gura, aluziv, degetul mijlociu.., relateaza Libertatea.

In zadar a incercat ghidul care o insotea pe Paris Hilton in plimbarea din largul coastelor statiunii Bora Bora sa o convinga sa nu sara in apa. Mostenitoarea imperiului hotelier a sarit in mijlocul unui banc plin de rechini si pisici de mare. ”Nu stiam ce sa cred: e curajoasa sau pur si simplu inconstienta. Oricum Paris a aratat ca nu ii e frica nici de rechini si nici de pisicile de mare”, a declarat pentru Splash o sursa din anturajul divei. O pisica de mare gigant aproape ca s-a suit pe Paris in timpul scunfundarii, scrie Click.

Inzestrata de “mama natura” cu o silueta fara cusur, Crina Abrudan isi permite, macar in vacanta, sa-si expuna formele. Refugiata pe o plaja retrasa de la Navodari, prezentatoarea stirilor din sport de la Antena 1 s-a bronzat fara sutien, dar cu ochii in patru. Conservatoare si zgarcita cu aparitiile sexy, Crina Abrudan si-a luat masuri de precautie la plaja inainte sa-si dea jos sutienul pentru o repriza de bronz topless. Fotoreporterii Click! au surprins-o aproape goala, doar cu fundul acoperit de un slip minuscul. Dupa ce si-a pus iubitul sa stea “de sase” si sa ocheasca vreun turist indraznet, stirista de la Antena 1 s-a dezbracat, dar bucuria turistilor n-a durat decat cateva secunde. Blonda s-a asezat pe burta si acolo a ramas zeci de minute, pana cand si-a strans catrafusele si s-a retras in hotel, relateaza Click.

Actorul american Jamie Foxx a intrat de curand in clubul vedetelor care au ajuns nud pe internet fara voia lor. In urma cu cateva zile, o fotografie a starului, gol in baie, a fost data publicita-tii de site-ul Mediatakeout. Imaginea buclucasa a fost, insa, retrasa rapid, dupa ce reprezentantul lui Foxx a facut presiuni asupra administratorilor site-ului, sustinand ca Jamie a fost victima unui furt, relateaza Cancan.

Desi recent Lucian Mitrea a recunoscut ca a fost la salonul de masaj, dar ca a terminat acasa cu Andreea ce incepuse cu maseuza, sotia sa nu a fost, se pare, foarte convinsa de spusele sotului. Mai exact sambata, dupa miezul noptii, s-a hotarat sa faca o inspectie inopinanta in imobilul frecventat de barbatul sau. Insotiti de prietenul lui Lucian, Radu Teodorescu, si el un impatimit al masajului de "relaxare", s-au plimbat prin Plaza Romania si, la un moment dat, au pornit spre soseaua Iancului, pana la imobilul cu numarul 78. Si-au parcat masinile chiar in fata salonului de masaj erotic Makeeda, apoi au intrat toti trei in cladire. Foarte furioasa, Andreea Banica a inspectat din priviri stabilimentul inainte de a-i trece pragul. Mai de-ai casei, dar cam fara chef, Lucian si Radu au condus-o un pic spasiti pe Andreea inauntru, fiind primiti de fata imbracata sumar asa cum se cuvine, ca niste adevarati clienti fideli, scrie Cancan.