Lady Gaga si Oana Zavoranu se iubesc cu scheletele. Excentrica artista s-a lasat fotografiata goala, alaturi de un schelet, pentru numarul din septembrie al revistei "OUT". Scenariul a fost inspirat, se pare, din pasiunea cantaretei pentru filmele de groaza cu vampiri, schelete si sange. Coincidenta sau nu, cu fix jumatate de an inainte Oana Zavoranu aparea pe coperta revistei "Tabu" in aceeasi ipostaza, doar putin mai imbracata, scrie Cancan.

Lesko, tinuta soc la Callatis. Vedetele s-au straduit sa vina cu ceva nou la Festivalul Callatis. Unele au apelat la diete draconice, altele la artificii de imagine. Astfel, Nicola a aparut pe scena din Mangalia cu 11 kg mai slaba, Andreea Banica cu 18, iar Corina si Delia au purtat ochelari avangardisti. Anna a reusit sa socheze ca de fiecare data, aparitia sa la “Callatis” fiind una extrem de nonconformista. De data aceasta, piesa sa de rezistenta a constat in cizmele pe care le purta. Incaltamintea era din piele naturala, de culoarea mustarului, pe care erau pictate manual diferite forme. Platforma cizmei avea o forma ciudata si incomoda. Pana acum, Anna a purtat rochii ample, de inspiratie ruseasca care ii veneau de minune pe trup, scrie Click.

Se intoarce Mihaela Radulescu? Se pare ca diva nu a putut rezista mult timp departe de iubitul ei, Dani Otil si de familia ei si planuieste o revenire. Cel putin asta sustin anumite surse citate de revista Star. Inca nu se stie daca sederea Mihaelei in Romania va fi una de durata mai mare sau va fi doar pentru cateva zile, insa, conform revistei Star, ar putea sa aiba legatura cu o oferta primita de la Dan Diaconescu. Acesta i-ar fi propus sa i se alature si sa realizeze la OTV un fel de “Duminica in familie”, scrie Libertatea.

Percepe taxa pentru fan-club. Gabi Cotabita isi rotunjeste veniturile cu ajutorul fanilor. In plina criza financiara, o parte din artistii patriei au gasit metode inedite pentru a-si rotunji veniturile si asa subtiate din cauza concertelor tot mai rare. In timp ce unii accepta sa “se vanda” pe sume frumusesele in diverse emisiuni de divertisment, concursuri sau reality-show-uri, altii fac tot posibilul sa-si pastreze imaginea intacta, dar si portofelul doldora. Spre exemplu, pe site-ul oficial al lui Gabi Cotabita gasim un anunt prin care cantaretul le cere fanilor o cotizatie, daca vor sa se inscrie in club, scrie Gardianul.

Pamela Anderson s-a cherchelit la Malibu. Pamela Anderson nu lasa sa treaca nici macar o zi fara sa iasa in club sau la restaurant. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi in timp ce iesea impleticindu-se din restaurantul "Nobu", din Malibu, unde luase cina in compania actritei Suzanne Somers. In ultima vreme, Pamela pare sa fi facut fixatie pentru tinutele compuse din pantaloni foarte scurti si bluzite cat mai transparente, scrie Cancan.

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut in 'Aniela'. Cine si-ar fi imaginat-o pe Nicoleta Luciu calugarita? Iata ca vedeta care detine suprematia la capitolul pictoriale nud a acceptat sa imbrace straie monahale, pentru rolul din serialul „Aniela”. Vedeta a debutat ca actrita in anul 2005, la scurt timp dupa ce a bifat cel de-al patrulea si ultimul pictorial nud in revista Playboy, scrie Click.

Ramona Gabor, CRBL, Cornel Pasat si Silvia Launeanu sunt cateva dintre vedetele participante la show-ul “Rataciti in Panama”, ce va fi difuzat de Kanal D in aceasta toamna. Concurentii au plecat deja in Panama si vor incerca sa supravietuiasca in conditii dure. Cunoscuta ca o zona cu grad mare de periculozitate, Panama pune la incercare orice aventurier, oricat de experimentat ar fi in expeditii de mare risc, scrie Libertatea.