Juanes, in pericol de moarte daca merge in Cuba Columbianul Juanes a spus ca va participa la un concert pentru promovarea pacii, pe 20 septembrie, in Cuba, desi a primit amenintari cu moartea pe contul sau de Twitter. Concertul a fost criticat de mai multi cubanezi care locuiesc in SUA, pentru ca ar sprijini guvernul comunist al Cubei. Managerul sau a declarat ca starul s-a temut pentru viata lui si a luat in considerare o eventuala retragere din acest concert. Totusi, in cele din urma, a decis sa participe la eveniment. Potrivit unui raport al politiei, unul dintre mesaje spunea: "Urasc ceea ce spui, dar vei muri pentru ca iti aperi dreptul de a o spune". Autoritatile din Miami au declarat ca vor continua sa supravegheze locuinta lui Juanes din orasul in care locuiesc multi cubanezi care se opun regimului lui Raul Castro. Juanes a mai sustinut un astfel de concert in martie 2008, la granita Venezuelei cu Columbia, intr-un moment tensionat, dupa ce un comando columbian a ucis un comandant al rebelilor in timpul unui raid in Ecuador, scrie Gardianul.

Actrita Milla Jovovich si regizorul Paul W. S. Anderson s-au casatorit sambata, in cadrul unei ceremonii private, care a avut loc in locuinta lor din Beverly Hills, Los Angeles, informeaza people.com. Printre cei circa 50 de oaspeti prezenti la ceremonie s-au numarat actorul Patrick Dempsey si sotia sa, Jillian. Fiica in varsta de 20 de luni a cuplului Jovovich-Anderson, Ever Gabo, a fost si ea prezenta la ceremonie. Jovovich, in varsta de 33 de ani, si Anderson, in varsta de 44 de ani, s-au cunoscut in 2002, cand frumoasa actrita a jucat in filmul „Resident Evil“, sub bagheta regizorului. Cei doi s-au logodit in 2003, iar fetita lor s-a nascut in noiembrie 2007. „Copilul mi-a schimbat total perspectiva asupra vietii“, declara Jovovich, la inceputul acestui an, pentru revista „People“. „Nu-mi fac griji pentru cariera mea sau pentru ceea ce ar crede altii despre mine. Copilul si familia constituie acum prioritatea mea“, a adaugat ea, scrie Curentul.

Diaconescu baga 12.000.000 de euro in OTV si in DDTV! Dan Diaconescu e hotarat. Are de gand sa transforme radical cele doua posturi tv pe care le patroneaza: OTV si DDTV. Si, pentru asta, omul de televiziune nu s-a zgarcit si a pus la bataie fabuloasa suma de 12 milioane de euro. In ce a bagat atata banet cel care a reusit, ani la rand, sa faca o audienta spectaculoasa cu un studio amarat, improvizat intr-o “garsoniera” situata, e drept, in buricul Capitalei, intr-un bloc cu grad mare de risc in caz de seism?, relateaza Libertatea.

Sosirea Madonnei la Bucuresti pune pe jar serviciile secrete romane. Potrivit unor surse confidentiale, stafful divei a atentionat ca, in urma cu cateva luni, aceasta a primit amenintari cu moartea din partea unei grupari teroriste, care si-ar fi intins tentaculele si pe teritoriul Romaniei. Diva a solicitat asadar masuri sporite de securitate si, mai mult, ea va fi insotita la Bucuresti de doi fosti agenti ai Mossad, experti in lupta antiterorista. Amenintarile cu moartea au fost lansate de unul dintre liderii Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei, palestinianul Abdel-A. Acesta i-a transmis, prin intermediul unui site islamist, ca "Daca o voi intalni pe Madonna, voi avea placerea sa ii tai chiar eu capul, dupa ce a raspandit religia ei satanista si a intors-o impotriva Islamului". Madonna este cunoscuta drept o sustinatoare a poporului israelian si a cultului cabala, acesta fiind si motivul pentru care a fost luata in vizor de gruparile extremiste, scrie Cancan.

Desi are un iubit, mostenitoarea imperiului Hilton, Paris, 27 de ani, recunoaste ca i s-a pus pata pe recordmenul mondial la atletism, jamaicanul Usain Bolt, 23 de ani. Dupa ce acesta a devenit, saptamana trecuta, cel mai rapid om de pe Planeta, Paris l-a exasperat pe atlet cu telefoanele si a declarat presei: “Vreau in patul lui Usain Bolt”, scrie Libertatea.

La aproape doua luni de la moartea lui Michael Jackson, dezvaluirile legate de viata artistului continua sa apara. Se pare ca Regele muzicii pop era atat de speriat de faptul ca urmasii lui ar putea sa mosteneasca vitiligo, boala care i-a marcat intreaga existenta, incat a devenit obsedat de genetica si a inceput sa meaga pe urmele lui Frankenstein. Un apropiat al artistului a declarat pentru News of The World ca Michael a devenit obsedat de genetica, el cerand ajutorul specialistilor in fertilizare ca sa aiba copii perfecti, scrie Libertatea.

Aflata intre spectatorii Festivalului Mamaia, Naomi a tinut sa iasa din nou in evidenta, astfel ca a inceput sa-i apostrofeze atat pe organizatori, cat si pe castigatorii concursului. Totul a inceput cu cateva ore inainte de startul ultimei seri a Festivalului, cand Naomi a tunat si a fulgerat intre jurnalisti, spunand despre acestia ca nu au nicio legatura cu muzica si ca ar trebui sa se lase de meserie. Circul a continuat cu amenintari precum "Va distrug pe toti la OTV" sau cu indemnuri profesionale: "Lasati-va de meserie", scrie Libertatea.

Actrita Meryl Streep a dezvaluit ca a visat sa aiba o poveste de dragoste cu Printul Charles in copilarie. Ea a tinut chiar sa-i marturiseasca direct aceasta dorinta neimplinita mostentorului coroanei britanice. Meryl a mai spus ca, astazi, nu-i pare rau ca visul nu i s-a implinit. Actrita este fericita langa sculptorul Don Gummer, care ii este alaturi de 31 de ani. Dupa cum se stie, Charles s-a casatorit cu femeia vietii lui, Camilla Parker Bowles, dupa despartirea de regretata printesa Diana, scrie Click.

E inalta, blonda si frumoasa. Se numeste Romina Coman, joaca volei la CSM Focsani si in timpul liber cocheteaza cu modelingul. “Sunt o fire spontana, comunicativa, serioasa si imi place sa ma distrez din cand in cand”, asa se autocaracterizeaza sexy-voleibalista pe o pagina personala de pe internet. Tot aici, ea sustine ca locuieste cu prietenul ei, intr-o mansarda, ca ii plac filmele romantice si vacantele la mare si ca bautura ei preferata este cocktail-ul cu vodca si Red Bull. Romina stie ca e frumoasa si ca multi dintre suporterii lui CSM Focsani vor veni la meciuri in special pentru a o urmari pe ea. Jurnalistii au solicitat-o de foarte multe ori pentru materiale, insa blonda i-a refuzat de fiecare data, relateaza Click.

Vanesa Carbone este o frumoasa din Chile care este total lipsita de inhibitii. Vanesa marturiseste ca adora sa faca sex si sa le ofere placere barbatilor. Fata a devenit celebra prin participarea la varianta din tara sa a emisiunii Big Brother. "Sunt dependenta de sex. Il traiesc la intensitate maxima si este o necesitate permanenta. Pentru mine, sexul e totul, nu as putea trai fara. Fac asta pentru ca ador sa ofer placere barbatilor. Sunt incantata sa-i vad cum profita de ceea ce le fac", spune Vanesa Carbone, citata de Cancan.

CANCAN a intrat in posesia mai multor filmulete in care Darta apare la o petrecere, alaturi de Neculae si de cativa dintre minorii abuzati de acesta. Din imagini nu reiese ca hair-stylistul ar avea vreo legatura cu victimele pedofilului, ci doar ca il stia pe pervers. Inregistrarile video realizate intr-un apartament din zona Mall Vitan surprind o petrecere stropita din belsug cu alcool. Darta discuta aprins cu cei din anturaj, printre homosexuali aflandu-se si travestitul Naomi. In timp ce unii petrecareti plimba sticlele de la unul la altul si vorbesc porcos, folosind expresii care au o vadita conotatie sexuala, cativa adolescenti, invitati special de pedofilul Neculae, stau cuminti pe canapea, asistand la spectacolul sinistru.