Fetele de la Bambi au fost tepuite cu aproape 1 miliard de lei de Axinte. Componentele trupei Bambi se numara si ele printre cantaretii care au incasat lovituri sub centura de la impresari si organizatori de spectacole, care s-au facut ca uita ca au sa le dea bani. De mai bine de un an, Raluca si Denisa asteapta ca Florin Petrescu, alias Axinte sa le achite onorariile pentru prestatiile lor in spectacolele organizate de el in campania electorala. Onorarii care se ridica la suma de 19.500 de euro la care se adauga si 150 de milioane pe factura, scrie Cancan.

Daniela Crudu trage de fiare pe tocuri de 15 cm. Fasneata asistenta a matinalilor de la Antena 1, Daniela Crudu, are un trup de invidiat, insa nu multi stiu ca ea este certata cu exercitiile fizice. Drept urmare, sambata, la inaugurarea salii de fitness, de la Galati, a fotbalistului Florin Cernat, ea nu s-a imbracat corespunzator. Cu toate acestea, nu s-a sfiit sa probeze aparatele de slabit cocotata pe niste papainoage, tocurile sandalelor masurand 15 centimetri, scrie Click.

Chirila catre Raicu: "Vrei sa fii a mea pentru totdeauna?" Doua dintre relatiile amoroase cu nabadai din showbizul romanesc au ajuns la rascruce: in timp ce Andreea Raicu a refuzat cererea in casatorie a lui Tudor Chirila, Iulia Vantur poarta deja inelul de logodna daruit, de curand, de Marius Moga. Conform revistei Star, Tudor Chirila si-a cerut in casatorie fosta iubita prin SMS, scrie Libertatea.

Cristina Stamate asa cum nu ati mai vazut-o! Actrita a fost surprinsa de paparazzii Cancan in ipostaze total necunoscute publicului spectator in timp ce se afla in concediu pe litoralul romanesc. Este pentru prima oara cand Cristina Stamate apare in public imbracata sumar, respectiv in costum de baie. Marea doamna a teatrului romanesc a ales sa se bronzeze, weekendul trecut, in statiunea Mamaia, unde a fost insotita de partenerul ei de viata, scrie Cancan.

Moni se face actrita de film! Monica Columbeanu are sansa de a debuta in actorie cu dreptul, caci a primit propunerea de a juca intr-un film in care sunt distribuite nume de calibru, precum Armand Assante, Florin Piersic, George Ivascu, Tudor Chirila si Mihaela Mihai. „Am primit scenariul in urma cu doua saptamani. Ar fi o mare oportunitate pentru mine sa joc alaturi de ei, dar trebuie sa ma sfatuiesc si cu managerul meu. Eu voi interpreta rolul principal, al unei printese, in acest film romantic si de aventuri, realizat dupa structura basmului popular "Greuceanu", a povestit Monica, pentru Click!

Jenna Jameson se gandeste la sex inainte sa adoarma. Fosta vedeta porno Jenna Jameson nu asculta povesti, nu numara oi si nici nu bea lapte cald inainte sa adoarma. Ea se gandeste la sex, ca... doar la asta se pricepe cel mai bine. Voluptoasa vedeta, incantata ca si-a vopsit din nou parul blond platinat si se simte in sfarsit bine in pielea ei, a scris, in urma cu patru ore, pe contul ei de Twitter "ritualul" pe care-l urmeaza inainte sa se culce, scrie Libertatea.

Pe ea a vrut-o Michael mama copiilor lui. Susan Etok, din Luton, Marea Britanie, in varsta de 32 de ani, a dezvaluit cum Michael Jackson s-a rugat de ea sa-i poarte copiii in pantece. "Facuse o fixatie pentru genele mele. Ar fi vrut sa foloseasca sperma lui si ovulele mele pentru a deveni din nou tata. Voia neaparat un al patrulea copil, de preferat o surioara pentru fetita lui, Paris. Era convins ca as fi fost o adevarata mamica pentru copiii lui", a declarat Susan, care a fost prietena si confidenta a megastarului timp de 11 ani, scrie Cancan.

Sotia lui Catalin Crisan are deja o noua relatie? Lucia Crisan a fost surprinsa de fotoreporterii Click! in compania unui barbat la un restaurant select din Capitala. De indata ce a observat ca a fost fotografiata, sotia cantaretului a incercat sa negocieze stergerea pozelor, scrie Click.